Komentari na vest

Valensija otpustila Havija Grasiju

D

Delija penzioner

pre oko 3 godine

Dobro je kad su se uzeli u pamet , ovaj trener nije za Valensija on je za neki slabiji klub , klub kao što je Valensija treba da ima boljeg trenera bolje igrače , i da kao i uvek bude u vrhu tabele ....
М

М21

pre oko 3 godine

Очито ниси пратио Валенсију последњих 15 година, они одавно нису ни В од великог клуба ...
9

951357

pre oko 3 godine

@M21 - da, ekipa koja je konstantno u prva 4 u Spaniji, koja osvaja trofeje, uopste nije velika ekipa.
М

М21

pre oko 3 godine

Опет кажем, било пре 15 година ...
V

Vini Gogniti

pre oko 3 godine

Svaki put ista prica,svi su krivi osim pravih krivaca.Grasija nije ovo zasluzio,uslovi koje je trazio nije dobio kad je dosao i tako je i sa proslim trenerima.Najveci problem je Lim koji je oterao legende kluba i navijace,nadam se da ce Yomus opet reagovati kao i uvek!Amunt VCF
B

Bon Jovi

pre oko 3 godine

Dok Lim i portugalska veza ne ode ovako će propadati. Sigurno se ostaje u ligi, evo sad za vikend dolazi Valjadolid i to je 1 ko vrata i to je to.
o

otkazitreba

pre oko 3 godine

i treba !!! nakon sto je pustio barsu da pobedi juce!!!!
N

Nemke

pre oko 3 godine

Nije problem Grasija... Ni bilo koji drugi igrač ili trener. Problem je mrtvi Lim, pacov. Sve dobro rasprodaje i staro i mlado... Fudbal ga ne zanima.. Samo pare.. Najveće zlo u svetu fudbala.
9

951357

pre oko 3 godine

Voro je dobra vest. Jeste Valensija u borbi za opstanak, ali tako je još od početka sezone. U poslednjim kolima igraće protiv ekipa koje su ispale ili se isto bore za opstanak, tako da samo treba da ostanu neporaženi, što neće valjda biti toliko teško. A sledeće sezone, Bog nek nam je u pomoći sa ovim Limom. Amunt!