Komentari na vest

Van der Vart: Igrao sam protiv "onog Mesija" i vrištao za majkom, današnji Mesi se da zaustaviti

s

srka

pre preko 1 godinu

Tačno je, nije to onaj Mesi, ali će opet da reši utakmicu. Argentina, dobila, ili izgubila i dalje se samo on pita, pa makar još jednu jedini meč.
G

Ghosts

pre preko 1 godinu

Pa dobro, nije rekao ništa neistinito. Mesi danas nije onaj Mesi u svom prajmu pre 5 ili 10 godina. Ali to je i normalno. Ipak je blizu pete decenije života. I dalje je fantastičan fudbaler, ali ipak ne u onoj meri kakav je bio pre nekoliko godina. U tom smislu ga je danas "lakše" zaustaviti.
m

metalika moj dobar drugar

pre preko 1 godinu

mesi je bio veoma brz igrac , brzina mu je spala ali je sad nan nivou da kazemo vecine drugih igraca medjutim zbog kreativnosti, tehnike , poteza on moze da igra jos 5 godina . Normalno neocekivati da radi stvari koje je radio ali lagano jos 5 godina , 1,2 u PSZ i posle jos jedno 3 u nekoj Osasuni, Valensiji ili tako nekom klubu
O

Orao

pre preko 1 godinu

Ne znam kako da definisem ovog lika. Moje licno misljenje je da nije ostvaeio ono sto je zamislio, pa da mu je sad svako kriv. Likova ko sto je pomenuti ima svako selo, i to minimum po 2.
S

Slaba odbrana

pre preko 1 godinu

Orao-Pokušava da privuće pažnju a najbolje za tako nešto je upravo Mesi.Primer kod nas Rаde Bogdanović,nigde ga nije bilo i onda negde u nekoj emiciji odvalio neku glupost koje je odjeknula i onda su počeli da ga zovu u raznoraznim emicijama,držao se svoje priče i stigao do RTS-a.Pre neki dan rekao da nismo imali selektora i normalno to je odjeknulo,narod se složio,videli svi vrag odneo šalu medjutim dobi i on po ušima pa se juče ili preključe izvinjavao Piksiju,pogrešno shvaćen,ovo,ono.Šta god novinar ili u ovom slućaju stručni konsultant rekli biće pogrešno shvaćeni.
l

lik ima

pre preko 1 godinu

109 utakmica za holandija i to neku 10 puta jacu holandiju tako da pricati da je neostvaren je smesan.U sustini sve sto kaze je istina a pogotovo ovo za tadica koji realno i jeste radnicki iz nisa polako
V

VDV legend

pre preko 1 godinu

Igrao za Ajax, Real Madrid, HSV, Tottenham, Betis. Ako on nije ostvario šta je htio, ne znam ko je
b

bas

pre preko 1 godinu

Njega sad ne volimo zato sto je kritikovao Tadica,ali sa potpunim pravom jer ovo nije onaj Tadic iz prethodnih sezona...a kritikovati moze svako,zar mora biti igrac,trener ,strucnjak?
Š

Škrabotina

pre preko 1 godinu

RVDV je bio VEĆI talenat od Robena, Šnajdera, pa svojevremeno i od Mesija i od Ronalda. I pored svoje veličine apsolutno nije opravdao očekivanja. Jasno da ga kopka svako ko je.