Rafael van der Vart (Reuters)
Rafael van der Vart (Reuters)

Van der Vart: Igrao sam protiv "onog Mesija" i vrištao za majkom, današnji Mesi se da zaustaviti

Vreme čitanja: 1min | ned. 04.12.22. | 23:25

Kaže nekadašnji reprezentativac Holandije pet dana pre okršaja Lala sa Argentinom

Preko 100 utakmica za reprezentaciju Holandije u nogama ima Rafael van der Vart. Preciznije sa 109 nastupa četvrti je najpostojaniji fudbaler u istoriji državnog tima i stoga bi njegove reči trebalo da imaju određnu težinu. Mada otkako je završio profesionalnu karijeru 2018. godine, te postao stručni konsultant i analitičar sve češće se stiče utisak da bombastičnim izjavama često želi da privuče pažnju javnosti.

Od starta sezone često je ispirao usta Dušanom Tadićem i njegovim slabijim partijama u Ajaksu, a pet dana pre okršaja njegove Holandije sa Argentinom, uverava da Lale ne bi trebalo da se plaše Lionela Mesija u borbi za polufinale. I to na vrlo zanimljiv način.

Izabrane vesti

"Ovaj Mesi? Igrao sam protiv "onog Mesija" i verujte mi, vrištao sam za majkom. U ono vreme bio je toliko moćan da je bilo nemoguće zaustaviti. Danas se ovaj Mesi da zaustaviti", rekao je Van der Vart.

Da li je ovom izjavom želeo da osokoli pulene Luja Van Gala i ubrizga im dodatno samopouzdanje ili je opet želeo da skrene pažnju na sebe, tek izgovorio je reči o kojima bi moglo da se priča i diskutuje narednih dana... Naročito ukoliko baš Lionel Mesi lično sruši Holanđane u četvrtfinalu.


tagovi

Lionel MesiRafael Van der Vartreprezentacija HolandijeKatar2022

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara