Komentari na vest

Van Gal upozorava Ten Haga: Nemoj da ideš u Junajted, to je komercijalni klub, odaberi fudbalsku sredinu

T

Trololo

pre oko 2 godine

Mislio sam da je rekao ko zna sta, s obzirom koliko je kivan na Junajted, ali je rekao tacno kako jeste. Junajted ima uzasnu strukturu kluba i dosta igraca se dovede jer su zvezde, a ne jer su zaista potrebni klubu.
e

exeexxexe

pre oko 2 godine

realno nije nista lose rekao budimo realni.
K

K R O J F

pre oko 2 godine

Kao posle Bezbija kada se povukao Junakted je upao u vrtlog.Biće potrebno vreme da se neke stvari pročiste na Old Trafordu
U

Uo

pre oko 2 godine

Pa i jeste rekao istinu. Posle Fergusona su se okrenuli iskljucivo komercijali. Pola Fergusonovog tima cinili su nepopularni igraci, borci, poput Flecera, Dji Sung Parka, Nejvila i ostalih slicnih, koji nisu bili zvezde bez obzira sto su igrali u Junajtedu. Tako je bilo u svakoj generaciji, 2,3 superstara, ostali radnici, a i te zvezde su bili radnici u Junajtedu. Sada dovede iskljucivo marketinske azdaje kao i PSG. Bez jasnog plana. Samo je bitno da su zvezde. Ibrahimovic, Sanco, Pogba, Ronaldo, sve marketinske azdaje koje sa sobom vuku brdo fanova. Nebitno ko je bio dobar od njih, a ko ne. A tu su i pokusaji da se naprave zvezde od odredjenih igraca teskim preplacivanjem, kao u slucaju Megvajera. Misle platimo za igraca 80 miliona i za njega ce cuti odmah ceo svet. Da, cuo je ceo svet odmah za njega zbog cifre, ali on sad nije zvezda nego mu se svi smeju. Ali verovali ili ne, sada po svim statistikama Juanjted ima vise fanova nego kada je bio najbolji tim sveta. Prosto odredjeni igraci vuku brdo fanova sa sobom, koliko samo klinaca obozava Pogbu i Ronalda, to su sve buduci navijaci Junajteda. Isto kao sto je PSG dobio strahovit broj navijaca zbog klinaca koji lude za Nejmarom, Mbapeom, pa i Mesijem. Ali sve je to nekako vestacki. Trenutni Junajted nema ono nesto svoje prepoznatljivo.

Mladen Mladenovic

pre oko 2 godine

Manchesteru fali znanje, autoritet i dobro delegirana odgovornost. Manje vise je uvek bilo isto kao i sada, razlika je j tome sto se znalo ko sta radi i ko je sef. Aleks Ferguson je napravio da Manchester bude veliki, imao je zvezde, ali se znalo sta sme, sta ne sme. Cim neko pomisli da je veci od kluba, pedala, pa i ako je to Bekam, van Nisterloj... Nije bilo vazno ko si, nego koliko doprinosis. E sad niko nema onu stvar da kaze igracu koji ne doprinosi istinu, nego ih tapsu po ledjima. Kad dodvedu coveka koji ce da drzi sve na mestu, bice kako treba.