Komentari na vest

Van Persi: Arsenal se dokazao, šampionski je tim i osvojiće Premijer ligu

D

Deniz

pre oko 1 godinu

Arsenal po rasporedu ima da odigra tačno još deset utakmica. Liverpulu i West Hamu idu u goste, pa Sauthampton kao predah, a zatim opet gostovanje Sitiju, pa dočekuju Čelsi, pa gostovanje Newcastlu. Pet bodova je prednostni za Arsenal, a objektivan sam, a navijač sam Čelsija, zbog ovakvog rasporeda je stvarno teško reći da se može predvidjeti šampion, realno trebali bi da dobiju West Hem i Newcastle, a ako još dobiju i Čelsi, a protiv Liverpula i Sitija neka izvuku 2 boda, onda se može reći da overavaju titulu, ali ako u ovim derbijima barem jedan izgube, sve je moguće. Znamo onu sezonu kada je Lpool ako se ne varam do kraja bio prvi, pa je u zadnjih par kola sve prokockao, a Siti vezao 14 pobjeda. Samo polako, navijam na Čelsi, ali želim sreću Arsenalu.
G

Gost300

pre oko 1 godinu

Sve uredno brate,ali sad i Siti igra sa Liverpulom,jos vjerovatno Haland ne igra,isto Siti ima sa Celsijem,WH,jesu bolji i kvalitetniji,ali nikom nije lako...
G

Gost007

pre oko 1 godinu

Polako samo,ima jos 10 kola do kraja,a jedan iznenadni poraz moze da preokrene situaciju.
I

IU

pre oko 1 godinu

Arsenal ima još 9 kola.
P

Pobeda je resenje

pre oko 1 godinu

Bio je i red da Arsenal osvoji trofej ali ipak da sacekamo do kraja.
S

Stelt

pre oko 1 godinu

Arsenal je osvajao trofeje zadnjih nekoliko godina doduše to su bili FA kupovi i Komjuniti Šildovi koji imaju manju težinu od trofeja Premier Lige. Ispravnije je reći da je red da osvoje titulu posle dugo godina. 🙂
G

Gost555

pre oko 1 godinu

Sad to kaze kad Arsenal ima barem 5 bodova vise od prvog pratioca. Cekam da se javi Kristijan Madjo, Hamsik, Kampanjaro, ili Gargano koji ce da kaze da ce Napoli biti sampion u Italiji. To se prognozira pre pocetka sezone, a ne 10 kola pred kraj. Evo i ja da kazem da ce Olimpijakos u kosarci izboriti plasman u Top8 Evrolige, tako mi se javlja, i imam takav osecaj.
H

Hehehe

pre oko 1 godinu

Zapamtite, nikad Džaka neće podići trofej Premijer lige!!!
a

a vala

pre oko 1 godinu

ni ona uplasena faca Saka
O

Odegard

pre oko 1 godinu

Ako nisi znao Odegard je kapiten
N

Najbolje desji krilo

pre oko 1 godinu

Saka sipa na svim frontovima. Bez obzira dal igra za repku ili klub - igrac utakmice. Jedini igrac u PL sa dabl dabl ucinkom.
p

ppapapa

pre oko 1 godinu

Nece on Odegaard ce
B

BH

pre oko 1 godinu

Pa neće ni Mitrović