Robin van Persi (©Reuters)
Robin van Persi (©Reuters)

Van Persi: Arsenal se dokazao, šampionski je tim i osvojiće Premijer ligu

Vreme čitanja: 1min | pon. 27.03.23. | 14:36

“To mi osećaj govori”, kaže nekadašnji napadač Tobdžija

Jače od jedne decenije prošlo je od “izdaje” Robina van Persija. Prešao je u Mančester junajted da bi se domogao trofeja Premijer lige, uspeo u toj nameri i navijače londonskog kluba “ujeo za srce”. Mnogi mu nisu i nikada neće oprostiti što je otišao na Old Traford, ali će ih obradovati reči Holanđanina.

Nepune dve decenije Tobdžije čekaju na pehar Premijer lige, još od generacije “Nepobedivih” nisu ga osvojile. Na Emirejts su unosili samo kupove, a najbolji strelac holandske reprezentacije svih vremena uveren je da postu dolazi kraj. I da je Mikel Arteta sklopio šampionski tim.

Izabrane vesti

Sezona ulazi u završnu trećinu, Arsenal ima osam bodova prednosti u odnosu na Mančester Siti – doduše, i utakmicu više – i dobar deo teških utakmica je pregrmeo.

U ovom periodu je svaki poen važan. Arsenal je imao nekoliko teških utakmica u kojima je osvojio tri boda. To je ono što ga čini šampionskim timom. Dokazao se”, rekao je Robin van Persi.

Prednost ima, ali daleko od toga da je titulu osigurao. Šampionsko pitanje nije rešeno, tek će biti vatre...

Završni deo šampionske trke je uvek težak. Biće zanimljivo, ali osećaj mi govori da će Arsenal osvojiti Premijer ligu. Prošlo je dosta vremena, biću radostan ako uspeju”, zaključio je Robin van Persi.



tagovi

Robin Van PersiPremijer ligaArsenal

Obaveštavaj me

Arsenal

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara