Komentari na vest

Vandi će se ispuniti želja, Mauro Ikardi na pragu Galatasaraja

cofi_pfc03

pre preko 1 godinu

Od Intera, do PSG-a pa do Galate kakav sunovrat
S

Ss4

pre preko 1 godinu

Svi znamo kakva je Vanda a i kakav je Ikardi, kasno stize u Tursku ali 20+ daje sigurno, instinkt prave 9-ke ima, jedino sto je njemu u psg osim glave fokusirane na fudbal sro ne mozes od “fine” gospodje, je kontinuitet igranja, Icardi je doktor senaesterca, u Tursku ce da se sali sto se tice golova
O

Oqow

pre preko 1 godinu

Ma ne bi u Parizu mogao da igra da je ozenjen casnom sestrom! On jeste vrhunski igrac, ali u konkurenciji Mesi, Mbape, Nejmar nema sta da trazi tu sva trojica imaju instinkt devetke i znaju o fudbalu jos mnogo vise.
9

987

pre preko 1 godinu

Kad ti žena vodi karijeru, kao i onaj Jović. Ili ona što je rekla suprugu, neću da živim tamo, ne svidja mi se. Žena može da mi vodi kuću i plaća račune, dalje od toga ne.
S

Slouli loma

pre preko 1 godinu

Nemoj dva puta reći,nikad se ne zna!
9

987

pre preko 1 godinu

Ja sam to njoj rekao, i ona to zna. Kako se na početku postaviš, tako će ti biti.
G

Gosty

pre preko 1 godinu

S obzirom koliko je igrao u Parizu, učinak mu je odličan. Došao je kao ubojita devetka, a najmanje je na toj poziciji igrao, krilo Mbape je tu imao prednost.Niđe veze.
N

Ne sviraj

pre preko 1 godinu

Ne laprdaj sto je igrao igrao ke kao llaicna devetk, u ekipi sa Embapeom Ikardi je bio devetka, a Embape krilo, pogotovo ker im je devetka bila deficitarna, i ne secam se ni jedne utakmice da je Ikardi igrao krilo.
g

gostgg

pre preko 1 godinu

Paklen igrac bio u interu,steta sto je odabrao pariz,mislim da moze da pruzi bar jos dve dobre sezone