Komentari na vest

VAR poništio dva penala i gol Totenhemu, Tuhel i dalje maksimalan protiv Pevaca (VIDEO)

a

ajksrfajks

pre preko 2 godine

Koje smece od ekipa je ovaj Totenhem. Ne mogu da daju gol Kepi u dve utakmice, i to u polufinalu kupa.
Z

Zikii

pre preko 2 godine

Vidi se ozbiljan pomak, sto se tice Tottenhama od kad je dosao Konte, ali realno, bice potrebno nekoliko ozbiljnih pojacanja, da bi moglo nesto ozbiljnije da se uradi.. Ali mislim da ce to Konte moci i da ce Tottenham bit dosta ozbiljniji tim, nego sto je sad..
G

Gost300

pre preko 2 godine

Konte da smatra tot.ozbiljnim klubom,ne bi potpisao ugovor na 2 godine 😂
S

Samo ću reći

pre preko 2 godine

Zastareli, pročitani Murinjo je prošle godine izbacio Čelzi iz Karabao kupa i plasirao se u finale, a silni, moćni Konte nije...
1

1882

pre preko 2 godine

Samo ću reći, stari, zastarjeli i prevaziđeni Murinjo je primio tricu u Zagrebu od Dinama prošle, a šesticu od Bodo/Glimta ove sezone
R

Random8

pre preko 2 godine

Odgovorno tvrdim da je ovaj Emerson Royal u top 5 najgorih bekova svih liga petica. Od kada je došao u Tottenham nije imao centaršut da valja. Slab, spor, nema tehniku, pregled igre očajan, znači užas. Pritom ga mrzi da potrči i svaki igrač ga oduva kao pero u duelu. Ne znam šta je onaj Nuno Espirito video u njemu. Mada Tottenham generalno maši transfere zadnjih 2-3 godine: Lo Celso, Ndombele, Rodon, Gil, Emerson... Potrošeno oko 200 miliona evra, a nijedan od ovih igrača apsolutno ne pravi nikakvu razliku, svi su ispodprosečni igrači. Romero bi jedini mogao da vredi obzirom da je bio najbolji defanzivac Serie A prošle sezone, a to verovatno nije mala stvar.
S

Suhoj37

pre preko 2 godine

Šta ćeš brate. Svako ima svog Gobeljića.
R

Random8

pre preko 2 godine

Hahaahhha ma Gobelja je Cafu lično za ovu prevaru.
9

951357

pre preko 2 godine

Konte i njegova taktika - 8 defanzivno orijentisanih igraca, jedan brzi i jedan visoki napadac. I samo sibaj loptu napred, mora da prodje. I ken*a ga za sve pare.
B

BluFan

pre preko 2 godine

haha gledam i ne vjerujem jer Kejn nije bio u ofsajdu zbog Ridigera koji je branio go, sad jedino ako se Moura nije aktivirao iz ofsajda prije nogo sto je dosao do lopte. Drugacije ovo ne mogu objasniti nikako hah
G

Gost1244

pre preko 2 godine

Nauci pravila fudbalske igre pa komentarisi
C

Crvenocrni

pre preko 2 godine

Ja ne verujem koliko vas ima koji ne znate ni pravila.Ti i tih 20 što su ti dali pluseve i ovih 40 što su dali minuse ovom dečku koji ti je rekao da naučiš pravila.Evo pojasniću vam ja.Da ne bi bio u ofsajdu moraju dva igrača protivnika da budu ispred tebe,dakle nebitno je da li golman+igrač ili dva igrača.U ovoj situaciji Kepa se izvukao napred i njega ne gledaj nikako nego ova dva stopera,rudigera možeš da posmatraš kao golmana u ovoj situaciji da bi ti bilo lakše da shvatiš zašto je ofsajd.
M

Mgk

pre preko 2 godine

"Igrac koji napada mora biti ispred najmanje dva protivnicka igraca." Kao sto je rekao momak iznad, NAUCITE pravila i ti i tih 20 ljudi sto ti je lajkovalo komentar, pa onda komentarisite.
G

Gost300

pre preko 2 godine

Kakva je sila od ekipe ova kokica,sve neke Tangange,Skipovi,ma sve ce zivo osvojiti,posle se navijaci tot.nekom rugaju,od 25 igraca mozda 5 valja,ne moze im pomoci ni da uloze onih svih 400 mil.
B

Blue

pre preko 2 godine

Ako se u necemu mozemo sloziti to je da ni Celzi ni Arsenal ne mogu ocima gledati Totenhem xD
S

SpursCOYS

pre preko 2 godine

Vidimo se kad se vrati Son.
S

Sajk

pre preko 2 godine

I Kejn kad se vrati posto ga nema pola godine haahhaha
G

Gost Malerčina

pre preko 2 godine

1+ I ,2+ cela !!! GG !!! Celu utakmicu čekam gol ,ej 😣😖 Ovo je više stvarno 😤
P

Peki30

pre preko 2 godine

Veceras se videlo koliko Ridiger znaci timu, najopasniji je u prekidima, tako je i zabio. Pritom igra sa mnogo vere, ima autoritet, dosta znaci timu, kao nekad Bane Ivanovix. Marina, odmah coveku ugovor dajte, ne zezajte se da pustite ovakvog igraca. Kovacic odlican, drzi sredinu, a pozitivno je iznenadio Malang Sar
P

Pffff

pre preko 2 godine

Real mu ne da pare sto trazi a kamoli Celzi. Niko nije nezamenjiv pa ni Ridiger koliko god dobro igrao.
G

Glatki

pre preko 2 godine

Kovačić najveća prevara u istoriji fudbala. Neupotrebljiv.
G

Gost 63

pre preko 2 godine

Da li niko nije primetio da Kejn uopšte nije bio u ofsajdu? Pa na gol liniji je bio igrad čelzija?!
G

Gostonja

pre preko 2 godine

Ali je golman bio ispred Kejna. A neophodno je da dva igraca budu iza napadackog igraca da ne bi bio ofsajd, u najvecem broju slucajeva se u ta dva igraca nalazi i golman, ali sada nije tako.