Komentari na vest

Varnice na liniji Laporta – Deko zbog izbora novog trenera

7

777

pre 3 meseca

Debeli laporta po svaku cenu zeli da ostane u predsednickoj fotelji,koja se zbog komplikovane situacije ljulja,pa mu je potreban brz rezultat i odgovor rezigniranim navijacima.Nema on vremena za resenja koja predlaze deko,vec trazi instant izlaz iz krize.Videcemo sta ce takve odluke doneti klubu u smislu poboljsanja igre i rezultata.No ne treba zaboraviti da postoji jos problema,osim sportskih koji drmaju posrnulog velikana.Pre svih problem sa finansijama,bankrotirani su,ne mogu kupovati pojacanja i to je u startu limitirajuci faktor.Dok je novca bilo,placale su se "konsultacije" sa sudijama,pa igracki kadar nije bio toliko presudan na terenu,koliko odluke istih.A kad smo vec kod toga,ujedno je to i drugi problem koji moraju usput resavati,i pokusati da dokazu kako je to sve maslo Kraljevskog kluba.Sve u svemu,mnogo toga mora da se menja,ulaže,rekonstruiše,a oni cak nadju vremena da svaki put kad izadju pred kamere,pronadju neku teoriju zavere vezano za Real.
A

Apis1917

pre 3 meseca

Barselona tone kao titanik,propada ko žeton.
X

Xxxx

pre 3 meseca

Nije losa ideja sa Flickom, ali ofanzivni fudbal koji on forsira plasim se da ce u Barsi napraviti jos vecu bolnicu. Mislim da prvo od toga treba krenuti jer cudno kako Xavi i ove i prosle sezone ima hendikep bar 5 igraca. Nesto je trulo u drzavi Danskoj.
@

@ssss

pre 3 meseca

Mislim da je Flik dobitna kombinacija za Barsu.To bi Hansi sve lepo skockao.
L

Lalatović

pre 3 meseca

Evo mogu ja! Šta mi fali? Doktorirao sam fudbal desetkom.
V

Vvb

pre 3 meseca

Debeli bumbar sve u sve petlja,šta će ti onda sportski direktor kad se ti u sve petljaš,kakav crni flik,one season flick, osim jedne dobre sezone u bajernu sve ostalo mu je smejurija,totalni kolaps sa nemačkim i vođenje hofenhajma u 4. Ligi i 10 godina rada kao asistent
P

Peterac

pre 3 meseca

Hajde sto vredjas coveka zbog fizickog izgleda, ali zar te nije sramota da budes nepismen u 2024. godini?
V

Vvb

pre 3 meseca

Od tebe sam pismeniji 10x ,samo što nisam toliki kompleksaš da proveravam poruke 5x pre nego ih pošaljem.
R

R9 Fenomeno

pre 3 meseca

Ne znam zašto ali me ovaj Deco jako nervira. Veliki sam navijač Barse ali mislim da je Blaugrana izgubila ono što je krasilo a to je da je svetska klasa. Pretvaraju se prosečan klub kakav je i bio njihov direktor Deco, fudbaler koji je bio okej igrač ali daleko ispod Inieste i Xavija. Biću tačniji, Barsa se pretvorila od Inieste u Deca. Dok je u Realu Karlo Anćeloti trener Barsa razmišlja o Konseisau, dok Real dovodi Endrika Barsa dovodi Vitor Roka… Ne može da Brasa bude klub za oporavak Žaou Felixu, Kancelu, i ostalim otpadnicima iz drugih klubova i ne mogu u Barsu da se dovode igrači ranga Romeua. Zato ne volim Deca i ekperimente koje on radi.
G

Gost44

pre 3 meseca

Laporta previse dozvoljava decu da se kao on nesto pita, laporta resi to i dovedi flicka
j

jedino

pre 3 meseca

lalatovic
G

Gsj

pre 3 meseca

Hansi flick nemacka strogoca i disciplina to je barsi potrebno
J

Jes eto

pre 3 meseca

Baš su mi španske balerine pogodne za nemačku strogoću, sabotirali bi ga već sledeći mesec