Komentari na vest

Varnice u tunelu stadiona Napolija, sukobili se Spaleti i Leao, intervenisao Maldini: Koji k... još hoćete?

a

asdfghjk

pre oko 1 godinu

Ovi lazni nabijaci milana a ustvari zvezde kad krenu da pametuju.. a kakva je to izjava Maldinija? Da nije gospodska? U najmanju ruku seljacka... Na srecu osvojili titulu i dalje zive u iluziji da su dobar tim.. Odrace ih Spaleti u LS
p

paskalčimbonda

pre oko 1 godinu

pacov spaleti koji vrši pritisak na protivničke igrače na poluvremenu u tunelu,šta ti imaš da se raspravljaš sa igračima,jel treba da izađe sa stadiona da proslavi gol kad su na svakoj tribini vaši navijači,ne možeš to da prosipaš pred očima jednog jedinog najvećeg kapitena maldinija
e

ercov

pre oko 1 godinu

Zakljucak svih sportskih emisija u Italiji o navodnom duelu izmedju Spaletija i Maldinija je prenaduvan i nema osnove da se dize bilo kakva galama.
Ž

Žabarii

pre oko 1 godinu

su ciggani!
I

Inzaghi

pre oko 1 godinu

Treba znaci biti veliki i u porazu, a Maldini to najbolje zna. "Ja sam najveći gubitnik u istoriji. Osvojio sam mnogo ali i izgubio tri finala Lige šampiona jedno finale UEFA Superkupa, tri finala Interkontinentalnog kupa, finale Evropskog prvenstva i finale Svetskog prvenstva". Lepo mu je rekao, Skudeto im je u rukama, treba sa uživaju u tome. Dobra stvar po Milan je to što im je ovom partijom očigledno pomrsio konce i pripremu za susret u lš.
K

Kakva lazovcina

pre oko 1 godinu

ovaj Spaleti. Svi italijanski mediji prenose sta se desilo i svi se rugaju Spaletiju a on se pravi blesav. Leao prolazio on ga napao zbog proslave gola koja niti je bila sporna niti uvredljiva i to radi vec 2 godine kada postigne gol. Potpuno sumanut napad na klinca kao odraz ciste nemoci na terenu. Trebalo je da bude 7:0 za Milan realno i toga je pajac svestan. Svaka cast Maldiniju. Ne secam se kroz 25 godina karijere kao igrac i sad kao direktor da je mnogo puta ovako reagovao. Jedva cekam LS. I prvu tekmu ih je Milan razneo i potpuno nesretno i nezasluzeno izgubio. Uzece titulu i treba , najkonstantnije su igrali i nisu imali povrede. Ali da su najbolji tim nikako, za klasu su ispod Milana.
c

cr24

pre oko 1 godinu

Napulj ne poznaje klasu nego srce, emociju, reakciju,....., to je jug. Goreće Napulj za dva meseca. Jedna titula podno Vezuva vredi više nego 20 sa bilo koje severne destinacije.
@

@cr

pre oko 1 godinu

Kakva lozana auuuu. Neka vam onda ova jedna da narednih 20 godinu budete mirni i bez titula!!
J

Juve 1982

pre oko 1 godinu

Normalna je nervoza u ovakvim utakmicama. Ipak, djeluje kao da Napoli nije navikao, ili bolje reći nije naučio da gubi. A moraće, jer i porazi su sastavni dio igre. Sa 5:1 pljusnuli su šamar Juventusu, a sa 0:4 primili šamarčinu od Milana - i tako to ide u sportu.
B

BREkalo

pre oko 1 godinu

ma nek ti oči sevaju ko varnice
E

EGost

pre oko 1 godinu

Hahah, doktore, gde se seti ove pesme, svaka čast!