Komentari na vest

Vazura: Jedan igrač nam je jako interesantan, nismo u mogućnosti da obaramo rekorde

s

sf

pre preko 1 godinu

Koji zlatni padobran, u kvalifikacijama za LŠ preko staze pratilaca su mnogo jake ekipe, prosle godine u ligu uefa niste mogli da udjete a ucicete preko staze pratilica. Nemoguca misija i mazanje ociju mladim frakcijašima. Cirkus.
M

Mop

pre preko 1 godinu

Jel se sad bolje osećaš. I vi svake prethodne 3 sezone pravite planove za LŠ. I kako je to prošlo? Manite se vi nas jer u klubu ćorav dinar ne postoji i uprava očajna. Zapitaj se ti šta će sa vama biti kad se slike sa zida skinu i kad doktor ode u Ameriku da postane super doktor ekonomije. Hoće opet Tole biti kriv?
l

legenda!!

pre preko 1 godinu

Ovaj voli Partizan do zadnjeg dinara. Pravi fudbalski i poslovni virtuoz!! Pre partizana nije ni u trafici radio..
n

nešto onako

pre preko 1 godinu

Dok si tu gde jesi, velika većina navijača neće na stadion da kroči... Pozdravi duha koji te tu postavio...
Z

Zvlat BG

pre preko 1 godinu

Cimirot (1992)
R

Realnost

pre preko 1 godinu

" U slučaju osvajanja drugog mesta" hahaha, koliko ide vaša mašta to je neverovatno. Dalje ne treba ni čitati, pogotovo ovog "gospodina" koji ne zna pravila fudbalske igre. Da nije smešno bilo bi žalosno, ovakvim ljudima treba zabraniti da kroče na stadion a ne da bude direktor jednog fk-a. Odrađuje posao čovek za druge, pa ne možeš ni pošteno da ga oteras. Da ima i malo obraza, otisao bi sam nakon ovih 5 sramnih godina u fk Partizanu. Naravno, otići će kad dobije zeleno svetlo od jednog čoveka.
Г

Григорије Чварковић

pre preko 1 godinu

Сад ће паре од Асана сигурно ове године или следеће.
D

Dzo Black

pre preko 1 godinu

"Trenutno je u fokusu jedan igrac, jedan igrac se pojavio interesantan srucnom.stabu"... Pa.zar se s jednim.igracem.pravi tim za LS???
G

Gostanko

pre preko 1 godinu

Bas su pogadjali strance pocevsi od Vakulka,Enakea,Valijentea,Gogue,Bajbeka,Andradea,Meniga,norveskog Nejmara iliti Musa N'Daje,Sume,El Munir,Solomon,Draman Salu. Ljudi racunaju u dobrog igraca ako napravi par driblinga ili da dva gola.A to sto im nista nisu doneli kao klubu to nema veze.
G

Ghost gosta

pre preko 1 godinu

Prijatelju, ti ocigledno ne znas kako funkcionisu stvari u Partizanu (i u Zvezdi isto tako). Menadzeri dovode u Partizan (i Zvezdu) neke polu-igrace kako bi posle naplatili duplo njihov transfer iz Partizana. Cena takvih polu-igraca se dize kroz igranje u Evro takmicenjima (posto Partizan, kao i Zvezda ima zagarantovano jedno od prva tri mesta u nasoj nazovi ligi). I u tu cenu prodatog igraca se svi ugradjuju (politicari u klubu, vodje navijaca, menadzer...). To ti je cela filozofija naseg fudbala i dovodjenja "pojacanja".
G

Gostanko

pre preko 1 godinu

Slazem se sa tobom
G

Gost978

pre preko 1 godinu

Pogađali strance - Banjak, Bajbek, Holander, Menig, Andrade? Ova zadnja dvojica kao nešto igraju, konkretno šta oni donose timu više u odnosu na domaće igrače na tim pozicijama? Žali bože para bačenih na Meniga, dečko zalutao u profesionalni fudbal. Jedva čekam da vam leđa vidim, jedino zbog vas ne idem na stadion već godinama.
G

Gost1245

pre preko 1 godinu

Ko mu je sada drmao stolicu pa prejudicira i provocira "ne mozemo da obaramo rekorde"? Oborio si ti prika rekorde koliko ste izneli novca iz tog partizana!
a

asi

pre preko 1 godinu

Po Vazuri Partizanu znaci nisu potrebna pojacanja. Ocigledno je zadovoljan timom,iigrom i pozicijim na tabeli. Potpuni uspeh,onaj koji ga drzi u klubu je zadovoljan.
H

Hagagahah

pre preko 1 godinu

Do sad smo pogadjali sve strance Banjak, Bajbek Holander 🤣🤣🤣🤣 koga lazu ovi
N

Niš PFK

pre preko 1 godinu

Holender je Srbin pre svega, Banjak ns znam sto je promasaj? Nije ni igrao dovoljno da bi pricali o njemu... U SNS Junajtedu promasaji samo i postoje, problem je naci pogodak.
O

OdgNiš

pre preko 1 godinu

Kad se osvoji neki trofej ili titula onda mozemo da kazemo da su ti igraci pogodak tj da nisu promasaji