Vazura: Jedan igrač nam je jako interesantan, nismo u mogućnosti da obaramo rekorde

Vreme čitanja: 2min | sre. 28.12.22. | 11:09

“Laže svako ko kaže da ima ponude”, poručio generalni direktor Partizana

Uvodni monolog predsednika Partizana Milorada Vučelića jasno je nagovestio da crno-beli nizu digli ruke u znak predaje kada je reč o trci za šampionsku titulu u Mozzart Bet Superligi. Ali i ako ne uspeju u tom cilju, igrači i rukovodstvo Partizana imaće zlatni padobran u slučaju osvajanja drugog mesta i učešća u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

A za referentnu ulogu potrebna su pojačanja o čemu je prilčao generalni direktor crno-belih Miloš Vazura na okupljanju u Zemunelu.

Izabrane vesti

“Naravno da se radi na dovođenju igrača. Prelazni rok je tek počeo. Trener je dao komentar da neće biri mnogo dolazaka, ali da ćemo dovesti igrača koji će pomoći ekipi. Svesni ste da takav igrač košta. Do sada smo pogađali sve strance, tj. sportski sektor. Nadam se da će tako biti i ovog puta”, rekao je na početku Miloš Vazura.

Do sada se u jasvnosti spekulisalo sa potencijalnim dolaskom krila Makabija iz Haife Doleva Hazize. Istko tako crno-belima je interesantan dvojac TSC-a Đakovac-Stojić, dok je ranija želja Gojko Cimirot.

“Trenutno je u fokusu jedan igrač, jedan se pojavio zanimljiv stručnom štabu. Biće i razgovora sa igračima koji bi u junu postali slobodni trenutno pričamo o jednom igraču koji će biti interesantan Partizanu. Trenutno su svi na odmorima, ali od 5. januara će postati ozbiljnije. Ne odlučujemo samo mi, moramo i sa klubom da se dogovorimo. Kada trener traži igrača, on sigurno nije slobodan i košta ozbiljno, ali spremni smo da uložimo i da se borimo za Ligu šampiona”.

Još malo o potencijalnim dolascima, kao i potencijalnoj bombi u liku i delu Doleva Hazize, za čiju slobodu Makabi iz Haife traži dva miliona evra.

“Ne može da padne rekord Sume, to je bez bonusa 1.700.000 evra. Nije to ta suma koja se pominje. Nismo u mogućnosti da obaramo rekorde, ali ako se pojavi takav igrač, morali bismo da pregovaramo o što dužem plaćanju na rate, kao što je bilo za Sadika”.

Ima li ponuda za odlazak igrača?

“Ko god da priča da ima ponude, nije istina. Ne samo kod nas, nego u evropskom fudbalu. Idu praznici, bio je katolički Božić, nema ponuda, samo razgovora. Ali neće biti mnogo odlazaka iz Partizana, kostur tima neće otići i neće biti promena. Možda odu igrači na koje trener ne računa i koji nam ne bi stvarali troškove plata”.

U Humskoj je aktuelan i rat između sportskog društva i fudbalskog kluba?

“Njihovo je pravo da kritikuju i hvale. Mi iz fudbalskog kluba imamo isti stav i on će ostati. Oni neka rade šta hoće i to je to. Oni opominju, ali mi ćemo imati Skupštinu u petak, biće koktel i mi funkcionišemo normalno. Slučaj na sudu će biti gotov krajem januara i kakva god da bude odluka mi ćemo je ispoštovati”.


tagovi

Miloš Vazura

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara