Komentari na vest

Već frka u svlačionici Francuske: Žiru optužio Mbapea da mu ne da loptu, Dešan smirivao

g

gost133

pre gotovo 3 godine

Dovodenje Benzeme im je veliki korak u nazad i mogao bi ih skupo kostati! Ne kazem da je los napadac, daleko od toga, odlican je ali ravnoteza u timu koja je postojala prije njegovog dolaska je sada narusena. Benzema nije igrao proslo svjetsko ni kvalifikacije za Euro dok su se drugi igraci trudili da se nametnu treneru i sad je Benzema starter u prvih 11?! WTF?!
G

Gost 1102

pre gotovo 3 godine

ccc,strašan napadac,na svjetskom ni šut u okvir gola i okiti se zlatom,stvarno glupo što ce biti rezervni igrac
K

Kukaa

pre gotovo 3 godine

Ovaj komentar govori koliko se razumeš u fudbal...
Z

Zole

pre gotovo 3 godine

Koliko ja znam zadatak napadaca je pre svega da daje golove. A te price i fore "radi za ekipu", "dobro asistira", "dobro se gradi".. Sve to ima i Benzema + mnogo bolju realizaciju i kretanje. A ove čarke, sve će to Desamp ispeglati
@

@Zole

pre gotovo 3 godine

A koliko bi golova dali Grizman i Mbape da im on nije stvarao sanse? Samo golman ima primarni zadatak, a igraci u polju rade zajedno na tome da daju vise golova od protivnika. Kako ce se igraci kretati,stvarati sanse i ko ce imati koji zadatak, to zavisi od trenera. Uprosteno, za tebe, Ziru ne igra centarfora u Francuskoj reprezentaciji.
G

Gost2

pre gotovo 3 godine

ja ne znam zbog cega sad dovode benzemu kad su i bez njega imali strasnu ekipu. samo da uniste hemiju u timu
m

mbappe10101097

pre gotovo 3 godine

Mislim da se Zuriuu skupilo sve zbog Benzeme jer zna da sve ovo sto je gradilo pasce u vodu pod navodnicima jer ce prvi izbor biti Benzema.

Lanmi23

pre gotovo 3 godine

Ko je igrao fudbal zna da se uvek dešava, na svakom nivou fudbala, da se igrači poavadjaju jer jedan drugom nisu dodali u određenoj situaciji... Samo što se sad diže hajp zbog ovakvih ztvari, od muve pravi magarac, zbog povratka Benzeme u reprezentaciju...
K

Kukaa

pre gotovo 3 godine

Lik je neviđena ljiga i poguban za hemiju ekipe isto toliko koliko je dobar igrač
Д

Домаћин

pre gotovo 3 godine

Унапред кажем ово је моје мишљење и како ја видим ствари.Жиру је ја мислим најпотцењенији играч у последњих 10 или 15 година сигурно.Та француска је доста добрим делом освојила светско захваљујући том жируу,јер се тукао са целом противничком задњом линијом,да би саиграчима одложио лопте или направи простор.И ти наспрам свега тога шта је тај човек урадио,а како се бензема опходио ставиш бензему у поставу и пљунеш сам себи у уста.То је јако јако безобразно и непоштено.Примера ради Јовић и Влаховић могу сад да имају по 50 голова у сезони у лигама петице,а Митровић да игра у Колубари, ко ће бити први шпиц репрезентације, Митровић.Не зато што је квалитетнији, него зато што кад игра за репрезентацију претвори се у роналда (ово прича окорели и болесни звездаш),тако би исто требало бити и у Француској.Да се разумемо ја неизмерно поштујем бенземине фудбалске квалитете,уз леву најбољи шпиц на свету за мене,али као човек види се да је онако љига.Дешам исто,дал је могуће да бензема уради све оно валбуени,затим ових 6 година мало мало па у медијима пљује што дешама,што жири итд..и ти га позовеш ипак због замисли молим те притиска навијача,па ти ако допушташ да ти навијачи праве тим,онда немој да будеш тренер,него иду у Бразил на плантаже кафе да те нико више никад не види.
n

noleno.1djokovic

pre gotovo 3 godine

Sve sto si napisao je tacno i slazem se sa tobom u potpunosti,medjutim u fudbalu retko ko gleda kakav je ko covek,najbitniji je rezultat.Pozdrav
M

Miskoo21

pre gotovo 3 godine

Pa realno skroz je u pravu. Ko god je gledao utakmicu, ono ponasanje Mbapea je za dobar samar. Okej, saigrac nije tvog kvaliteta, ali ne mozes da se ponasas prema njemu kao da ne postoji i kao da loptu nije sutnuo u zivotu, da ces radije ti da driblas 2 igraca nego da njemu dodas loptu kad je u gol sansi. To su neke neverovatne stvari. I taj Ziru mnogo radi za tog Mbapea, na svetskom prvenstvu mu je pravio prostora i njemu i Grizmanu, zadnji atom je trosio da oni udju u sansu. A ti mu uzvracas kao da ne postoji. Smesno mi je kad Mbapea porede sa Anrijem (jos uvek), onaj je video sve svoje saigrace gde su u svakom trenutku i ako je neko u boljoj prilici od njega, dodace mu, makar bio i rezervista ili junior. Drasticna razlika u inteligenciji.
M

Mrcau

pre gotovo 3 godine

Mbape je nesto najblize Anriju od kada se ovaj povukao ali daleko je on jos od njega!Ogromna razlika je tome kako su poceli svoje karijere, Mbape je od 17 godine lansiran u zvezde i to mu je napumpalo ego do maksimuma i evo sa 22 godine umislio decko da je pokorio svet, dok je sa druge strane Anri u Arsenal dosao kao anonimus koji je postigao 1-2 gola u Juventusu i igrao na krilu i radom,trudom i uz savete Vengera izvukao najbolje iz sebe!Mbape je odlican igrac ali kao sto si i sam napisao samo sebe vidi na terenu!Kada se Anri jurio sa drugim igracima na listi strelaca dodavao je loptu kada god je mogao i bio timski igrac sto je danas retkost!
M

Miskoo21

pre gotovo 3 godine

@mrcau Nije bas dosao kao anonimus, ali je tacno da nije bio ni zvezda. Znalo se da je veliki talenat, dominirao je na SP i EP jako mlad, kao sad Mbape, ali je posle Juventusa smatran kao talenat koji stagnira. Da, imao je nesto posebno u sebi za saigrace, u nekoliko sezona je bio za dlaku do zlatne lopte i u tim sezonama je prepustao saigracima penale. U dve sezone je bio drugi u izboru za zlatnu loptu, u jednoj je prepustio cak 5 penala saigracima, kad nekome treba dici samopouzdanje, sa tih 5 golova dosatnih bi sigurno osvojio priznanje. To si danas nezamislive stvari. Tako da razumem Zirua koji fudbal gleda na taj stari nacin, da je to timska igra. Slazem se da je Mbape nesto najblize Aneiju sto se pojavilo, ali to pokazuje u kolikom je fudbal padu kvaliteta.