Komentari na vest

Već viđeno: Napredak je ubica Partizanovih šampionskih nada (VIDEO)

N

Nesa Nis

pre oko 1 mesec

nije Napredak nas ubica mi sami sebe ubijamo , cudime da niko nevidi da nam obadva bocna beka nisu ni za patos ligu pored njih i Markovic pa nije se badaava Olimpijakos badava otkacio od njega ,covek nezna jrdnostavno NEZNA I JOS NAIVAN.
K

Karma je cudo

pre oko 1 mesec

Oce to ko se lezanjem po terenu 30.min i odugovlacenjem igre spasao poraza u oba zadnje dva derbija,sad im Karma vratila sa kamatom protiv Napretka!
L

Lakda dzo

pre oko 1 mesec

Ljudi godinama gresimo. Prica o sudijama , namestanju i slicno samo je alibi za trenere Nasi treneri nemaju kvalitet zato nam je liga ovakva . Vidi li Miloje da mu u derbiju treba Kraso ( da da zavrsni pas) Vidi li iko da Duljaj na poluvremenu dize tenziju pritiskom na sudije Gde trenerska ruka kad treba nesto promeniti Struka nam je koma Nasi igraci nemaju snage za 60-65 min ozbiljnog fidbala
B

Boc

pre oko 1 mesec

Ko se kriv za poraz? Terza,Zvezda,Vučić,sudije.....?!
6

6161

pre oko 1 mesec

Eto.. da niste pomerili utakmicu ostalo bi vam jos pola sata mozda bi i dali go.
m

mali budo

pre oko 1 mesec

nek kazu navijacima drugoplasirane ekipe da sila boga ne moli🤣🤣🤣
S

Sale Kg

pre oko 1 mesec

Ал боље ти него глупи гробари, лепше теби стоје пехари, јер ти си једини клуб велики, у Србији.
S

Sale Kg

pre oko 1 mesec

Bojim se samo da u plej of derbiju na Marakani ne udje sve živo, i vrati nam se kontra sreća koju smo imali pre neki dan. Napuniće nas kao Ameri ćurku za Dan zahvalnosti. Biće 6, 7 komada!
L

Lepi B

pre oko 1 mesec

Molba za Cuju i Donalda,da sutra nakon +30 Barse izbace vanredni CBsvet.56783 pregleda
B

Bane1989Ns

pre oko 1 mesec

Arsenal iz Kruševca 💪😂
O

Omladinska zadruga

pre oko 1 mesec

Ne znam šta vidite u Sveti Markoviću,pa čovek je permanentna opasnost za gol partizana,Majdevac ga je nekoliko puta propisno namagarčio.
Đ

Đukin fan

pre oko 1 mesec

Staklen igrač,slab u skoku,duelu sto veceras pokazao s niz kikseva overio od gola koji nije odbranio preko par faulova na 16 metara koje je skrivio i duela gde je izbegao žuti a izvlačio deblji kraj!!!Cudna taktika Duljaja s mnogo loših dodavanja i bez ikakve kreacije !!!Zasluzeno poraz i druga pozicija
O

Omladinska Bivolje

pre oko 1 mesec

.... u pravu si brate, Majdevac je za Svetu Robert Levandovski,,, iz mlađih dana.
S

S.T.A.L.K.E.R.

pre oko 1 mesec

Znate ono iz Lepa sela. Jel ti misliš da je svaka kuća koju su oni nama zapalili i koju smo mi njima zapalili pošteno zarađena? Da jeste ne bismo ih tako olako palili jedni drugima. Tako i u našem fudbalu. Jel mislite da je svaka titula koju smo su oni osvojili i koju smo mi osvojili pošteno osvojena? Da jeste, ne bismo ih tako olako negirali jedni drugima i tako olako stradali u Evropi.
D

Don Vito Corleone'

pre oko 1 mesec

O čemu ti pričaš čoveče???? Zašto u to stradanje u Evropi ubrajaš i Zvezdu. Poslednjih 7 godina stalno Evro grupe, 3 lige šampiona u 5 godina, 4 lige Evrope od toga 3 proleća, jel to stradanje????????? Očigledno da ne znaš šta pričaš. Naravno da su oni stradali u Evropi, ja bih sve isto odmah prihvatio da se Zvezdi i narednih 7 godina dogodi takvo stradanje u Evropi.
n

no name_

pre oko 1 mesec

@Ze roberto Jedina sporan situacija u derbju koja nije svirana za C.Zvezdu je faul nad Djigom u kaznenom prostoru u 80 minutu posle šuta. Trebao je to Var da proverava, ali verovatno nije možda i zbog toga što sve sporne situacije a bilo ih je jedno 5 svirane za Zvezdu. I tedeciozno produžavanje utakmice 10 minuts, zato sto Partizan ima igrača maje a u 98 minutu izmišljnen korner. Ali nasmesnija je situacija je sa živim židom, haha pa mi imamo početnika sudiju za derbi. Nisam znao ako slaviš gol protiv C.Zvezde dobija drugi žuti karton, možda upozorenje? Ali dobro treba uvesti to pravilo, svi ti plusevi pa vi bitste bili gori od Terze magije. Žuti karton se dobija samo za skidanje dresa. Još volite i da lažete! Desiće se ovakva utakmica u Evropi, C.zvezdi i sve će te suprtono pričati. Da vas je Nemac ili Italijan pokrao, ...a da kako vam to uspeva. Kamra is the bich. P.s Ova utakmica nema veze, Saldanja je samo mogao da donese titulu Partizanu, sada zbog povrede ne uspeva.
G

Gost Pera Trta

pre oko 1 mesec

Derbi je produn 8 min zbog izmene igraca,bakljade i naravno vaseg izlezavanja na travi kao na Grckom primorju.
n

no name_

pre oko 1 mesec

Može sudija da greši i na štetu samo jednog tima. Dešava se. Ne vidaju se utakmice sa ovoliko spornih situacija na štetu jednog tima Zašto je sudija toliko pomerio živ zid? I žašto je dosudio korner u 100 minutu? Da li je to neznanje ili tedeciozno sudjenje? Ali ti ćeš prvi kao i svi drugi sve suprtono pričati posle utakmice C.Zvezde u Evropi, postali ste svi isti Terza. A da tada nećete imati srece sa sudijama, kalo sam zaboravan i pokrao vas sudija Nemac što kaže Dragović, pih neće da navlače za nas.
S

Smajkijaja

pre oko 1 mesec

Trecerazredni ste klub, koji ove sezone ima vise srece nego pameti. Da ste kojim slucajem "okrenuli" Napredak, to bi vam bila jedno 10. utakmica gde bi uzeli nezasluzeno bodove. Pojma nemate.
n

no name_

pre oko 1 mesec

Lako je biti najbolji tim u ligi gde nikad ti ne iskljuce igrača i ne sviraju nijedan penal protiv( okej 1 penala za Partizan) to nema ni Bayern Mihen. Ali toga nema u Evrpoi, posebno da ti sviraju 2 penala po utakmici.( opet ste bolji od Partizana) A da protiv Partiazan je svirano 2 penala u 1 utakmici, i sta ćemo sad?To mozda ima samo u Severnoj Koreji. A i 19 smo na listu u Evropi, ko igra tu Evropu 6-šetorazredni klubovi??? A da često se dešava da nas tim primi 6-komada, ali pazi u jednoj utakmici hahah
n

no name_

pre oko 1 mesec

Lako je biti najbolji tim u ligi gde nikad ti ne iskljuce igrača i ne sviraju nijedan penal protiv( okej 1 penala za Partizan) to nema ni Bayern Minhen. Ali toga nema u Evrpoi, posebno da ti sviraju 2 penala po utakmici.( opet ste bolji od Partizana) A da protiv Partiazan je svirano 2 penala u 1 utakmici, i sta ćemo sad?To mozda ima samo u Severnoj Koreji. A i 19 smo na listu u Evropi, ko igra tu Evropu 6-šetorazredni klubovi??? A da često se dešava da nas tim primi 6-komada, ali pazi u jednoj utakmici hahah
n

no name_

pre oko 1 mesec

@Ze roberto Jedina sporan situacija u derbju koja nije svirana za C.Zvezdu je faul nad Djigom u kaznenom prostoru u 80 minutu posle šuta. Trebao je to Var da proverava, ali verovatno nije možda i zbog toga što sve sporne situacije a bilo ih je jedno 5 svirane za Zvezdu. I tedeciozno produžavanje utakmice 10 minuts, zato sto Partizan ima igrača maje a u 98 minutu izmišljnen korner. Ali nasmesnija je situacija je sa živim židom, haha pa mi nemamo sudiju za derbi. Nisam znao ako slaviš gol protiv C.Zvezde dobija drugi žuti karton, možda upozorenje? Ali dobro treba uvesti to pravilo, svi ti plusevi pa vi bitste bili gori od Terze magije. Desiće se ovakva utakmica u Evropi, C.zvezdi i sve će te suprtono pričati. Da vas je Nemac ili Italijan pokrao, ...a da kako vam to uspeva. Kamra is the bich. P.s Ova utalkmica nema veze, Saldanja je samo mogao da donese titulu Partizanu, sada zbog povrede ne uspeva.
N

Nisam ja on je

pre oko 1 mesec

moje je misljenje da ovaj Vazura radi zajedno sa Terzicem na upokojavanju polumrtvog Partizana.
n

nema leba

pre oko 1 mesec

Grobari posle 3 dana praćenja fudbala vraćaju se na kosarku
A

Acke.

pre oko 1 mesec

Ma sta nam vredi i titula i kup, kada nemas tim za prvenstvo a kamoli za Evropu, kome ova ekipa u Evropi da se suprotavi, ovi bojkotuju upravu, uprava pusta slobodan ulaz, ovi ostali dolaze da se klanjaju Duljaju i da pevaju Vazuri, sve u svemu sveden je Partizan na amaterski nivo u svemu.
m

marenzi

pre oko 1 mesec

Gotovo, Partizan izgubio, šampionat, 😭😭😭😭🖤🤍🖤🤍
G

Gg3+

pre oko 1 mesec

Bili smo bolji, nismo zaslužili da izgubimo. Pogledajte samo statistiku i sve će vam biti jasno.
N

Nikolallalalal

pre oko 1 mesec

Kao i zvezda na derbiju...i šta ćemo sad?idemo dalje zar ne
I

Istina boli

pre oko 1 mesec

Kako sad pogledajmo statistiku a pre samo par dana ta ista statistika nije bila važna? Možda zato što su vas na Marakani ometlali! 22:4 odnos u šansama od čega je u stopostotnim bilo 8:2.. Uz to posed lopte je bio 72% a odnos tačnih dodavanja 353:107..
G

GTI

pre oko 1 mesec

na derbi li mislis...m72 28 ma kome je sad i do kosarke. .ovaj fudbala
Г

Гост Зрењанин

pre oko 1 mesec

Какав је оно гол што је дао Мајдовац,оно никад нисам видео у животу.Звездаш сам али шта ради одбрана ... Он прима лопту,гради се и то прилично споро у пет метара,а 4, или 5 играча Партизана стоје и гледају,ниједан да не притрчи да проба да блокира шут,нешто уради,не вероватно. Невиђено!
z

zaks

pre oko 1 mesec

Zašto se ljute navijači drugoplasirane ekipe ?
N

Ne

pre oko 1 mesec

Ljutimo se mi nego Milojević i Spajić.
i

ivko svemirko

pre oko 1 mesec

Lepo rekoh juče da će im neko otkinuti bodove u naredna tri kola.
O

Ovakooo

pre oko 1 mesec

Duljaj/Partizan: "Mi sno najbolji, niko ne može da nas pobedi, bićemo prvaci". Napredak: "Hold my beer".
V

Vujaaa

pre oko 1 mesec

100% komentara ili se zezaju ili su zvezdasi… niko ne pise o vazuri i vucelicu, tolko malo pamtite da je strasno! Samo prozvane genije sede u upravi Partizan, a svi kao iznenadjeni sada! Igraci su za 2. crnogorsku ligu… kad opet dodju danci u evropi videt ce te gde smo …. Uprava napolje momentalno.
V

Vukasin91

pre oko 1 mesec

Partizan nije u nicijem vlasnistvu, nego je sportsko drustvo, sto znaci treba da polaze racune navijacima. Ti isti navijaci ih bojkotuju, shodnom time odavno su svi vazurasi trebali da odu, ali oni su jos uvek tu!? Sta vam to govori?
D

Djokiii

pre oko 1 mesec

Neznam zasto se svi cude!? Pa Partizan nikad goru upravu nije imao na celu sa vazurom i vucelicem! Nikome ne moraju poloziti racune i rade sta god zele! Igraci nisu krivi, jer nemaju talenat… ni u 4. bundesligi ne bih se snasli… zato ce potop, po ko zna koj put, i sada biti. Tog dana kad ode cela, znaci svi vazurini skupstinari i on, onda ce doc vreme sansi.
B

Baba Vanga

pre oko 1 mesec

Ne Napredak nego sudija sa dva ne dosudjena penala i trecim diskutabilnim a u Var sobi izgleda da nije bio niko!
Č

Ček ček

pre oko 1 mesec

Kad Zvezdi nisu dosuđeni penali u derbiju to je onda bilo okej? Karma iz a bič.
.

.....

pre oko 1 mesec

Da je Baždar dao gol umesto što je pogodio stativu u 50 i nekom minutu Partizan bi preokrenuo do kraja. Ovako plakanje iz navike što nije bilo penala.
P

Pobeda je resenje

pre oko 1 mesec

Piksi sad stoji ispred ogledala i smeje se kao lud na brašno kad vidi da je Bazdara pozvao u reprezentaciju.🤣🤣🤣🤣🤣🤣
e

e

pre oko 1 mesec

Zvezdas sam ,sli isti je slucaj i sa Mijailovicem.
l

lionska škola fudbala

pre oko 1 mesec

Kalulu iz Kruševca
P

Psy

pre oko 1 mesec

Ljudi zamena za Belica ne postoji i pored dovedenog kvantiteta... Takodje mali Ilic pozadi koliko je znacilo taj njegov korak i pas unapred.. Podrska timu bice bolje.
g

gostic'

pre oko 1 mesec

Imamo dobrog golmana,ali odbrana je ocajna,ne zna se ko je gori,bekovi ili stoperi,Markovic,Filipovic,Sanicanin,Stojkovic,Antic,Zivkovic,Sehovic,poluigraci koji nemaju ni znanja ni tehniku, a o fudbalskoj inteligenciji da ne pricamo. Ovusu mi se isto ne dopada,mnogo je nonsalantan, vrlo je sklon greskama,onaj klinac Kastiljo izmislio fudbal za njega,a Duljaj ga izvede,a ostavi Ovusua. Nesrecni Bazdar,sta reci,tuga ga je gledati,veciti "talenat",nikad od njega fudbaler. Stranci prave razliku,Saldanja,a pogotovo Zahid je fantastican fudbaler,ali sta vredi, odbrana je katastrofa.
I

Ivan i Paja grobari

pre oko 1 mesec

Ja sam sa bratom gledao utakmicu i nazalost mnogo smo besni jer nismo iskoristili neku sansu da pobedimo a danas smo ih imali.Nemamo rezervnog spica koji moze da da 10 komada u sezoni da se ne oseti odsustvo kad ne igra Saldanja.Koreac i Kalulu danas ocajni promasili bas sve sto smo napravili.Nazalost uprava je morala da dovede kos jednog dobrog spica ali sad je kasno i tesko cemo do titule.
D

Deno

pre oko 1 mesec

Nema potrebe bilo šta reći, sve se vidilo na terenu.
6

6346346

pre oko 1 mesec

Pucaju prozori po jna, ko precke i stative na derbiju
F

FART IN FACE

pre oko 1 mesec

Partizanovci, budite bar malo realni, - predugo ste bili prvi ,i to - sudihe su vam go sada namakle bar 8 bodova - zasluženo ste pobedili Zvezdu u prvom delu prvenstva 2:1 - na Marakani ste imali neviđenu sreću, najveću u poslednjih 10 godina , valjali ste se po terenu kao padavičari, i nekako iščupali bod - Danas je Napredak igrao otvoreno naročito u 1. poluvremenu kad je trebao da vodi najmanje 2:0, i Napredak je zasluženo pobedio.
c

cirkus*

pre oko 1 mesec

Cuj ovoga hahahah. Vama su sudije namakle do sada 50 bodova. Ko je to zakljucio da smo predugo prvi ? Onaj sto vam je namestio do sada 7 titula ? ?
G

Gost3588

pre oko 1 mesec

Čuješ ovoga stručnjaka. Kaže predugo smo bili prvi. Kao da je greh da Partizan bude prvi na tabeli, kao da je u ustavu propisano da Crvena Zvezda može samo da bude prva. Ako je to Partizan onda je to greh i protivzakonito i protivustavno. To samo može zvezdaški mozak da smisli.

VecaBg1971

pre oko 1 mesec

Lepo sam vam rekao da cete izgubiti bodove uskoro, gde su sad oni sto su me provocirali posle derbija kad sam to rekao, da se veselite kao da ste uzeli titulu. Vreme je da se Srbija ponovo raduje.
G

GostNezvani

pre oko 2 meseca

Partizan je ubica partizanovih nada.
А

Анти близанац

pre oko 2 meseca

Јел сад опет нерегуларно првенство по мишљењу црног близанца? До сад је било у реду, поготово након оног силног низа победа јесенас и голова у 95. минуту? Сад је опет виша сила против јадног потлаченог Партизана? Ајде искрено црни, па јел имате мало мозга и људског достојанства да признате да су ово менталне вратоломије на нивоу специјалних установа где се бела кошуља везује отпозади? Рођаци одаћу вам једну тајну. Првенство је нерегуларно од 1945. и момента када вас је створила комунистичка власт и вас и црвеног близанца...
R

Robert Lewandowski

pre oko 1 mesec

Nije bilo regularno ni do sada, vec dosta dug vremenski period nije regularno. Regularnost takmičenja se ne meri na osnovu toga da li je Partizan prvi ili Cz ili neko treci... Kada sudija ne vidi cist penal danas za Partizan, pokaze smešan crveni Severini, ne pokaže očigledan crveni karton za Hvanga, kada se za sudar glavama za neke svira penal... e tada se regularnost dovodi u pitanje... Ali ti to ne vidis od 🥪.
R

Reč je reč

pre oko 1 mesec

Ma čim je ono Robert sve je jasno. O kakvom penalu pričate slepci jedni? Kako ono može biti penal? Da golman pre sudara nije igrao loptom bio bi penal ali igrao je loptom pre sudara a vama ostaje samo da plačete kao i uvek kada vam rezultat ne ide u korist.
Z

Za Roberta

pre oko 1 mesec

Kad si tako realan, ne znam sta se radilo protiv Zvezde u doba Toleta Karadzica, pa ti tada to nije smetalo. Kada je rijec o posljednjem derbiju vidis crveni karton, a ne vidis da Kalulu sa zutim kartonom proslavlja gol izvan terena sto je kaznjivo. Ne vidis da je Severina sa zutim kartonom napravio 2 prekrsaja za karton prije 2. zutog kartona. Ne vidis da je Kalulu odgurnuo Hvanga prije prekrsaja. Ne vidis prekrsaj nad Djigom nakon suta na gol, ne vidis igranje rukom za penal nakon suta Serifa. Ne kazem da je sve to trebalo svirati za Zvezdu, ali kad niste vi realni sto bi mi bili. A cinjenica je da je u derbiju Zvezda igrom razbila Partizan i to su svi neutralni vidjeli
N

NoName1

pre oko 1 mesec

,@Levandovski....Nauči pravila, momče. Golman Napretka je IZBIO LOPTU U POLJE, o kakvom penalu pričaš? Drugo, nije postojao sudar glavama - igrač Zvezde je udario loptu, a protivnički igrač je udario Zvezdinog glavom. Svaki sudar glavom kako vi kažete se UVEK TRETIRA KAO FAUL ZA NEKOGA. UVEK.Čak je l na Derbiju bila situacija kada je Spajić u napadu glavom udario mislim Natha, i sudija je svirao faul u napadu. NORMALNO.
r

riđobradi

pre oko 1 mesec

@no name...golman Napretka NIJE izbio loptu. prvi je Nikolić stigao do nje. penal ko suza.prestani s lažima
U

Ujan Šulj

pre oko 2 meseca

Nista ne brinite braco Grobari. Velika je potrosnja bila u rupi, brzo se zaboravio onaj nepravedni (teledirigovani) crveni karton, hibrini rat je u toku. Eno i galaktikosi ne mogu ni kokošku da uteraju u gol, biće tamo iks kao kuća. Samo posteno, pa mora nekad i neka utakmica da se izgubi. A ne ko Miloj da pravi kakav niz? Strasan niz! A onda kad ode preko, bulja da prostiš. Samo polako, nicija nije gorela do zore. Sa Duljakom do istorijske titule. Volim partizan!
1

12345ss

pre oko 2 meseca

0:1
n

nick123

pre oko 2 meseca

taj sto ne zna nista je pobedio liverpul
G

Goros

pre oko 1 mesec

0:2

angry_chainsaw

pre oko 2 meseca

Ja ne znam nisam čitao nijedan komentar ovde o igri Partizana, ali gledao sam ceo meč i znam (pretpostavljam) da sada svi pričaju da je Partizan prodao utakmicu, ali ne bih se nikako složio sa tim!!! Sve ono što Zvezda nije iskoristila u derbiju se sada (milo za drago) vratilo Partizanu, bukvalno sve: 100% šanse, pritisak, kontre, korneri, stative i prečke. Jednostavno Partizanu se nije dalo a koliko vidim i mi se mučimo sa Radničkim i ne možemo protiv njihovog bunkera ali pitanje je kada će prva lopta ući u gol Radničkog, nakon toga sledi potop !!! Morao sam ovo, po prvi put, da objavim komentar na post o Vama, jer to nikada nisam radio, ali kada ste vi mogli onako da zaspete komentarima članak o igri Zvezde, ja sada dajem sebi za pravo da isto to uradim i da Vam kažem nešto jako bitno: Titula je opet naša!!! Dupla kruna!!!
c

cirkus*

pre oko 2 meseca

Mi smo to znali jos u junu,pre pocetka prvenstva,da ce vodja da vas opet casti titulom.
Z

Zeljko1212

pre oko 2 meseca

Hahahaha, da su pobedili bilo svaka cast,mnogo su jaki, sad druga prica, nemesteno, pokradeni i ostalo. Sa vama uvek cirkus, rekao sam da nece dobiti Cukaricki, a i ja sam bio optimista po tom pitanju, oduci ih Napredak. Vise srece sledece god
L

Lepi mica1

pre oko 1 mesec

Pa i jeste namesteno,nije isto kad svaka ekipa igra 100 posto protiv nas naravno da cemo izgubiti koji bod ili kad protiv vas na kljucnim utakmicama sudija svira 2 penala protiv cuke,2 penala protiv tsc ,1 penal novi pazar sta se pravite naivni
B

Bizon

pre oko 2 meseca

Sve je tako predvidljivo.....
J

Jesi li naplatio?

pre oko 2 meseca

Vidovidost?
Š

Šove

pre oko 2 meseca

Gaćinović najbolji trener u Super ligi Srbije!!! Ne znam sta im je uradio,ali preporodio je ekipu Napredka!
k

kimih29

pre oko 2 meseca

Da li je realno da ono nije sviran penal za Parizan nad Nemanjom Nikolicem? Neverovatno da var soba nije zvala glavnog sudiju da pogleda situaciju! Stvarno sramota..bez obzira za koga ko navija i prepucavanja..ovo je blagi uzas..Partizan se ovde realno ispromasivao..kao Zvezda u derbiju..ali ovo je lakrdija od sudjenja..
K

Kayzer

pre oko 2 meseca

Vidis dovoljno je samo poznavati pravila igre pre komentara i ne bi to napisao, ako golmam zakaci loptu penal ne moze da bude, u ovoj situaciji Nikolic dolazi prvi do lopte pa onda je udara golman nogom sto je novi kontakt i onda dolazi do sudara. Nadam se da sam ti objasnio ako nisi dobro video pogledaj snimak lepo opet ...
M

Mister M

pre oko 2 meseca

Kakav penal kada je golman Napretka udario loptu?
7

79

pre oko 1 mesec

Sramtno je bilo pre 2 kola u Surdulici,čovek sam sebi poništi penal a ni da pogleda snimak.Sudija Jovanović svira iz Var sobe.Minimum 10 bodova su vam sudije donele ove sezone.
U

UVN

pre oko 2 meseca

Sta da im damo pa necu da budem za njih čukarički, da kazu mi imao 70 titula a vi 27 pa sta smo mi,ima li nas,ima li protesta ima li GROBARA..pa jbt neko kaze evro liga u kosarci pa brate najbitnija je titula prvaka drzave to svako mora da shvati najveci si u zemlji ako imas najvise titula,pa sto se vrhovni vodja toliko cima..TITULA JE SVE
p

pedja986

pre oko 2 meseca

sklonio loptu, golman ga pokupio, jbg, nebitno za koga navijate, penal ko kuca...
R

Robert Lewandowski

pre oko 2 meseca

Nema to veze sa navijackom opredeljenosti, ljudi su 🥪 i urusavaju sopstvenu drzavu zbog svojih licnih interesa. Kamo srece da se to odnosi samo na sport...
S

Spa

pre oko 2 meseca

Ne znam da li ćete da kukate na još 3 min nadoknade ili izmišljene penale ili ne znam sta vam danas smetalo? Karma je čudo, cao doviđenja i prijatno!!!
P

Pobeda je resenje

pre oko 2 meseca

Odlično pa nije ovo liga Beogradjana odnosno Partizana i Zvezde jos kad bi Radnički iz Nisa uzeo bod ili sva tri Zvezdi bilo bi milina.Naravno to se nece desiti Zvezda je kao i Partizan povlascena u ovoj ligi.Oba vecita rivala su kažem kao navijač Partizana,Napredka iz Aleksinca kao i Tsca i Vojvodine državni miljenici,ljubimci i uprave oba kluba se ponašaju kao idioti.Beograd nije Srbija nego je Srbija i Nis,Aleksinac,Aleksinacki Rudnik,Sokobanja,selo Kraljevo,Kragujevac,Kikinda,Sombor,Valjevo,Pirot,Zaječar,Kula,Jagodina,Cak,Subotinac,Subotica,Uzice itd,itd.Sportski pozdrav.
N

Nikšićanin083MNE

pre oko 2 meseca

Svaka čast burazeru...kažem kao navijač Zvezde.... da je sreće vječitima bi svako gostovanje van BG pašaluka bilo pakao
J

Jakuzaa

pre oko 2 meseca

Au bato lepo ih pokradose 😀
G

Gostgost

pre oko 2 meseca

Kad ih vidim kako ovako ničim izazvano i apsolutno nerealno i bez osnova kukaju na sudije, tačno bih sledećih nekoliko sezona doveo strane sudije da sude i Zvezdi i Partizanu. Pa da na polusezoni bude pitanje da li će Partizan dobaciti do plej ofa ili neće...
T

Ticu

pre oko 2 meseca

Pa kako te bre nije sramota pa ovo je doktorska disertacija kradje
U

Ujan Šulj

pre oko 2 meseca

Mozzartsport nece da objavi statistiku meca iz postovanja prema pobedi gostiju sto je za respekt. Tu se zapravo moze videti rezultat ovog meca. Posed lopte, tacna dodavanja, pretrcani kilometri, napredna statistika, xg i slicno. Duljak je to zategao i doveo do skoro savrsentstva. Pa se tresla precka, pa stativa, pa nas sudija osakatio za 2 penala i slicno. Nema zime, partizan gazi a Miloj neka nema sramote pa nek pobedi sve do kraja. Kako mu crtaju! Volim partizan
M

Majsko sunce

pre oko 2 meseca

Pomraci se, titule nema vise hahaha
L

Lomsi

pre oko 2 meseca

Pa da, a statistika na derbiju, to ne pricas hahahahaah sa vama stalno komedija. Sto niste dali 3 gola iz igre i zavrsili pricu, sad naravno sudija vam kriv 😂

Fear The Beard

pre oko 2 meseca

Toliko je to Duljaj zategao,i doveo do savrsenstva da ste u Derbiju bili na nivou Trajala.
@

@uja

pre oko 2 meseca

Vise stopostotnih sansi je Zvezda napravila na derbiju nego vi danas protiv Napretka... Smesan si...
y

yoyoyoo

pre oko 2 meseca

kad se čita ovaj komentar fali samo mala violina koja koja svira tužnu pesmicu...tugica
G

GostLalat1

pre oko 1 mesec

O kom posedu ti pricas, u derbiju Zvezda imala posed 72 posto vi 28, pa ste izvukli bod. Ovo je nivo Partizana kad ne igraju Saldanja, a Zahid i Natko nemaju dan. Vama je Sveta Markovic kapiten, a kakve golove primate samo sto je decko glup ko noc
G

GOSTVA

pre oko 2 meseca

Hibridni rat ne staje..
A

Aebre

pre oko 2 meseca

Strasno sta se radi ali najjaca je Var soba pa ono je cirkus
П

ПФК-БГД

pre oko 2 meseca

'Не треба нам плаћена титула...' '5 минута за спас Српскога фудбала' Дајте им титулу, прекините ову срамоту од лиге. нек буду шампиони наредних 50 година, сад одма их прогласити за шампионе до 2074 године. Почивај у миру Српски фудбалу.
T

TugaGolema

pre oko 2 meseca

Ako si rekao,jel ti lakse sada. Svih ovih deset godina igrali ste tri proleca u Evrokupu i dve LIge,tj tri lige sampiona grupe. Mi sta cemo mucenici smo bili. Hahaha,kad se nema sram i stid i izvrcu realnosti,tesko je. A terapija trajna.
N

Nauci pisati

pre oko 2 meseca

Zatim prosipaj pamet.
U

UVN

pre oko 2 meseca

Ljudi pisem vam al dzaba dok ne bude jug slozan i jak ili bar kao na derbiju nema nama titule,pa igrače kradu,ne plaše se nikoga juga nema sta ce oni nego krasti i salom i kapom,Vazura mesec za mesec uzima 5soma na regularno i boli ih uvo a mi se jedemo i razbijamo telefone i tv..samo pun jug i konačno pomirenje uz Vazuru out je titula a vidite koliko smo daleko od toga.
R

Robert Lewandowski

pre oko 2 meseca

Vec vidjeno: Sudija masakrirao Partizan. Ne mogu da verujem kako nije svirao onaj penal nad Nikolićem, bilo je tu jos dosta spornih situacija, ali ovo je bilo toliko očigledno... Sramota, ali to samo oslikava trenutno stanje u Srbiji.
@

@robert

pre oko 2 meseca

Koji bre penal??
M

Ma.

pre oko 2 meseca

Naviklo to na penale... kako im objasniti sada?! Budite malo realni, bar za ovu utakmicu danas. Pa minimum 8 igrača iz današnje postave vam ima 2 leve noge. Kuda majstori sa ovim timom? Ne lažite ni sebe, ni druge
R

Robert Lewandowski

pre oko 2 meseca

🥪 🥪 🥪
g

gost73

pre oko 1 mesec

mislis faul nad golmanom koji jw odneo loptu
N

Nece da moze,,,

pre oko 2 meseca

Mnogo bi bilo, vlada,fss, sudije , uprava pfc, dulaj , dobro su nam dali i drugo mesto 😉😉
G

GeOs

pre oko 2 meseca

Nekad imas srecu i izvuces se, nekad nemas srecu i lopta nece u go.
R

Robert Lewandowski

pre oko 2 meseca

Nema veze sa srecom to sto sudije kradu Partizan, a guraju Cz, sve je to izrezirano po direktivi svima nama poznatih ljudi. Onaj penal nad Nikolićem bi sviralo i dete od 5 godina. Nemoguce je da sudija, var i avar ne vide tako ocigledan penal.
I

IdemoSada

pre oko 2 meseca

Ne treba ovo nikome braco ovakve tri odluke na stetu jedne ekipe ne mogu biti slucajnost mora remont
@

@idemo

pre oko 2 meseca

Koje 3 odluke???
F

Firmas1989

pre oko 2 meseca

E grobosi cemu se vi nadate u njihovoj ligi i organizaciji sve se znalo sta ce biti i nikom nista moze im se.
.

.......

pre oko 2 meseca

Partizan je u ovoj ligi postao obicna marioneta, kao i ova uprava, ako ono nije penal gde Nikolić prvi stiže do lopte i sklanja loptu a golman ga rusi, bolje da umesto ovih stranaca igraju omladinci Partizana, pa neka nas Napredak pobedi i sa 3:0.
S

Savio

pre oko 2 meseca

Nikada nećemo biti prvaci sa ovom garniturom. Još 20god.da ovi budu na vlasti mi nećemo biti prvaci. Doduše ni u Evropi klubovi nemaju šta da traže tek poneki bod a reprezentacija kad odu Tadić i Mitrovic nivo Moldavije, Luksemburga, Kipra...
S

Savio

pre oko 2 meseca

Čemu minusi. Takvo je stanje. Super liga,Evropa,reprezentacija.
D

Dušan011

pre oko 2 meseca

Koliko su sreće imali u derbiju, toliko nisu večeras. Tako da će završiti tamo gde im je i mesto. Ova jugo spin mašinerija oko suđenja postaje već smešna. Odlično suđenje večeras, bolje nego na derbiju.
S

Sad

pre oko 2 meseca

Odlicno sudjenje kad Partizan izgubio, sad uredu i posed i sutevi i dva autobusa Napredtka.
G

GABI GO

pre oko 2 meseca

Kako može da bude penal nad Nikolićem kad je dečko sam pao . Nikolić se okliznuo na klizavom terenu
Т

Тица

pre oko 2 meseca

Људи изгуби Реал,барса и много јачи клубови није смак света изгубити утакмицу.
j

joca776

pre oko 2 meseca

Igra nam sramotna,sve duge lopte,pobedu nismo zaslužili kada ne znamo gol da damo,al čoveče čist faul nad Nikolićem,čist penal,glupo da se igra..
3

34 titula

pre oko 2 meseca

Dobro ne sekirajtese vi ste pobedili u debiju sa 2:2.
Б

Белграно

pre oko 2 meseca

И оваквог Баждара су они ладно позвали у репку, па то је чак и за ФСС срамота.
N

NAJEVTINI

pre oko 2 meseca

JER NEZNATE DA IGRATE !
K

Karmelito

pre oko 2 meseca

Jesenas kada su se vadili od 90-98 minute na 5 tekmi i dobijali izgubljene bilo im sve ok, potaman. Penali, slobodni udarci na 20m. Imt,Zeljeznicar,Radnicki,Radnik Sad je samo karma.
E

Eliot Stenli

pre oko 2 meseca

Rekao bih da je bio penal nad Nikolićem, ali stvarno počinjem da mislim da sudije namerno nisu htele da ga sviraju zbog ludaka Duljaja. Stvarno je počeo da preteruje, jedno je borba za svoj tim, al ovaj ga pretera. Mislim da čovek počinje da napada sudije još na zagrevanju. 😂
B

Bon.Jovi_985

pre oko 2 meseca

Ja bih rekao da ti ne znaš pravila druže. Golman je izbio loptu pa je onda došlo do sudara i zato ne može da bude penal. Nisu imali ni sreće ali i to mora nekad da se zalomi protiv njih.
G

Gooxy

pre oko 2 meseca

Ti bon jovi nisi gledao utakmicu,Nikolic je prvi stigao do lopte iskontrolisao je pa ga je golman pokupio.cist penal za Partizan.
5

5151

pre oko 2 meseca

Ali duljaj koji skace vristi na svaku odluku da ispadne kasnije da su pokradeni hahaahahahhaaha

CrniGrobar

pre oko 2 meseca

Svi mi grobari smo znali da ce se ovakve stvari desiti, ali smo se nadali i nadamo se kako cemo ponovo biti sampioni. Ovi tekstovi kako je izgubljena titula a 12-13 kola do kraja nije korektno. Samo bih zamolio nekog navijaca Zvezde da da komentar, sta da su oni na nasem polozaju gde svi pisu izgubljena titula 12-13 kola pred kraj kako bi se osecali.
G

Gde pise da je titula

pre oko 2 meseca

Izgubljena? Ne lazi

gemathegreat

pre oko 2 meseca

Pa i pisalo se i naveliko komentarisalo otimanje nameštene titule. Slep li si ???
P

Pravi jole

pre oko 2 meseca

Svi smo znali da ce se desiti.. Pazi cuda kiks... Neverovatno, nikad niko nije kiksnuo a?
B

Bon.Jovi_985

pre oko 2 meseca

Prvo morate da je osvojite sa biste mogli da je izgubite, a kao drugo samo lud čovek može čak i u ovakvoj ligi da se nada svim pobedama sa 7-8 igrača koji imaju kakav takav kvalitet. 50% pobeda oba kluba su tragične (po 12 penala u 24 kola) ali je razlika u tome što Zvezda igra ispod nivoa svojih igrača i to se polako popravlja, dok partizan malo uz sreću, malo na Duljaja i motivaciju izgurala ovoliko bodova, prosto ne može više. Sa čim on radi i u kakvim uslovima svaka im čast kako se bore...
G

Gang opa

pre oko 2 meseca

Ovo mi je licilo na derbi samo sto je sad Partizan stvarao i masio sanse pogadjao precke i stative i nije iskorostio nista.Priznacete da je nenadoknadiv gubitak neigranje Saldanje jer je to igrac koji zna da resi situacije pred golom.Ja sam realan ljubitelj fudbala i uvek kazem kako jeste.
D

Daki...

pre oko 2 meseca

hoces da kazes da je Partizan imao sudijski kriterijum veceras ,kao zvezda u derbiju...ili jos bolje da je napredak imao kao partizan u derbiju??? A penal nad Nikolicem nije,a crveni za Secerinu jeste... a nije penal kad je igrac napredka odnosi rukom u klizecem startu( sta ima veze sto je nenamerno,ruka je ruka),ali zato je regularan slobodan udarac sa zivim zidom od 11,5m...itd itd... Jeste, Partizan je igrao lose,ali sto je ocigledno ne bi trebalo da se ne sudi... Jeste svi smo znali sta ce biti ali smo se ipak nadali...nije Partizan dominantan kao nekada pre,ali igra srcem,i ima nasu podraku...
M

Marki Mark

pre oko 2 meseca

Nikada nisam video u životu ,klub koji drzi da je ozbiljan, a nema igrače,trenera upravu a ni navijače. Nema nista, kao neki kostur,odavno umro...nepokopan...tako mi izgleda ovaj veliki klub.

Fear The Beard

pre oko 2 meseca

Po cemu su veliki?U fudbalu nemaju nista vredno pomena,osim Mitropa Kupa,pobede nad Krp,i imaju trening Liverpula na Zemunelu.Oni su velikan samo na nivou regiona,tj ex ju,kao i Hajduk i Dinamo.....
M

MarkiMark

pre oko 2 meseca

Fear....Druže,valjda si čuo nekada za sarkazam
P

Perinco

pre oko 2 meseca

Sto li je to tako!?Sta mislis zasto niko ne podnosi ostavku,nesklanja se iz kluba,ne polaze racune navijacima niti ga interesuje sta oni kazu!Pa verovatno zato sto ima ,,jaka" ledja,i sto zna da moze da radi sta hoce!Partizan treba ovoj drzavi da da legitimit Zvezdinim titulama,jer priznaces,da nije isto da nema njega u ligi!
B

BulagBoy

pre oko 2 meseca

Perinco Sve stoji ali gde su navijači da podrsku daju??? Prazan stadion i kada nije bojkot, uvek prazan. Pogledaj onaj Hajduk,sto godina nije prvak a stadion pun ,uvek,svake godine je tako,to za brojne klubove vazi. Ako se nekada bude gradio nov stadion, max da bude sa 10.000 mesta,i to je mnogo,mali klub, prosto tako je. U kosarci je druga priča
К

Кључ

pre oko 2 meseca

Кад крене анализа ове текме биће свашта. Шта је радио данас главни арбитар, па зону да суди није заслужио. Контролоре срамота треба да буде. Хоћемо квалитетну лигу на крају све сведемо на ово.
Y

Yaya Sanogo

pre oko 2 meseca

Birajte jednu od opcija: 1. Sudije nas pokrale 2. Nama se timovi ne sklanjaju ko vama 3. Vucic nam je opet kriv Sve u svemu neregularno prvenstvo od datuma 13.mart ako Zvezda dobije
K

KviskoTeka

pre oko 2 meseca

Eto,da niste pomerili vreme odigravanja utakmice za pola sata možda bi i dobili.Ovako ostaje žal,rasprodat stadion a Zvezda uze titulu!
j

jamesssss

pre oko 2 meseca

a ako vi dobijete sta cemo onda
T

Ticu

pre oko 2 meseca

Covece sve ok limitirana ekipa ali cemu ovakva kradja pa mislim da bi svaki zvezdas svirao ova dva penala ovo je sramota
S

Sf

pre oko 2 meseca

Ovo ne bi svirao ni slepac. Stvarno stida nemate. Bacaju se na travu i traže penal. Falsifikujete snimke sa derbija da je Ndiaj igrao rukom. Sram vas bilo. Demolirani ste bili u derbiju, polovi a ekipa u našoj ligi imala veći posed i broj šuteva na utakmici protiv vas. Ajde bre plačljivci.
N

Navijac88

pre oko 2 meseca

Gospodin Gacinovic nije dozvolio da Napretkova filijala danas iznenadi već je to rutinirano priveo kraju

Fear The Beard

pre oko 2 meseca

Sad ce standardni repertoar kako su svi krivi i kako su svi protiv njih i kako im ne daju,kako je liga evo sad odjednom neregularna itd itd.
z

zoranzb

pre oko 2 meseca

kako niko ne spominje cist penal nad Nikolicem,koji je prvi dosao do lopte,i zatim ga golman obara?
@

@zoranzb

pre oko 2 meseca

golman je ispucao kolenom pre kontakta sa Nikolicem. Budimo realni.
R

Retro

pre oko 2 meseca

Grobari su sami bojkotom dali nama titulu. Bravo !
7

79

pre oko 2 meseca

Veca je budala ko prati Partizsn,kad se zna dok je Vucka nikad prvak nece biti.Treba da igraju sa podmladkom i zezaju se nek nas predstavlja u Evropi silna Zvezda😀😀
D

Dragoo

pre oko 2 meseca

Ajd ti meni objasni ko vama brani da pobjedite Napredak, da mu spakujete 3-4 komada... Vucko? Ccc koliko ste zaslijepljeni nekim teorijama zavjere. Zvezda vas samljela u derbiju.
G

Gost1234

pre oko 2 meseca

Nisam politicki opredeljen, a jel vucko krov sto ovaj ne moze da pogodi 4,5 sanse, ne razumem zasto se stalno potencira sudjenje ko ti brano da spakujes 3,4 komada i resis utakmicu, mora penal da resava ili sudija ne kontam, samo kukanje na sudije...
S

Samo napad

pre oko 2 meseca

Baždara od prve minute protiv Rusa i Kiprana
F

Fußballspieler

pre oko 2 meseca

Iskidali se u derbiju da ne izgube kao da sutra ne postoji, ostali bez pola tima i naravno izgubili prvu sledeću utakmicu. Saldanja obnovio ako čak nije i pogoršao povredu, Natho i Zahid nisu ni postojali na terenu veći deo utakmice a sva 3 igrača izašla u 60. minutu u derbiju. To je ono što sam pisao da su bili pregaženi i da su uložili nadljudske napore da ne izgube kao da sutra ne postoji. Najjači detalj utakmice, Majdevac se žali na povredu a publika zviždi jer krade vreme a kad njihovi igrači to rade onda su heroji!

Realno123

pre oko 2 meseca

Da li cete jednom reci da losi smo i ne zasluzujemo pobedu oducio vas napredak u prvom pol. Kod onog sa Nikolicem jasno se vidi da gosa odnosi loptu rukom pa onda kontakt sto je jasno nema penala
Б

Блок

pre oko 2 meseca

Лоши сте,да играте ЛЕ или ЛШ било би петарди.Џабе појачања. Ево Дуљај ,благе нема ,као Гроф што је био код нас.Играте кући,са два задња везна ,која су далеко од Пеналтка,растојање.Не прилазе голу.Пеналтко у кадру и нон стоп придукује судији,кад ће жути? Надам се да ће Гаћиновић и следеће сезоне остати у Напретку.Могу тад у плеј оф и више...уз неко појачање.Колико има уговор са Напретком? Уз њега верујем и више публике би било.Али не средом од 14х. Ови са Арене морају да кажу коментатору ,да научи српски језик и да се Мајдевац не акцентује онако. Ако се већ увек дере кад је шанса и то му се глас промени и промукло из пете ,то уреду(шта год преноси) али оно акцентовање боде уши.
ш

шуми

pre oko 2 meseca

овај партизан и све око њега је трагичан и срамотан.Понашање клупе и играча на терену је јадно ,ајде против Звезде што кукају ,али за понашање против Напретка је за сваку осуду.Па и ти момци су дошли да играју фудбал да се часно боре док ови врше притисак на судију да их покраде.Ееее јад и беда ови момци немају странца и свака им част.Вечити мисле да сви треба да им се склањају
P

Pfk

pre oko 2 meseca

Samo u Srbiji ima da jedan klub i dalje ima +1 bod i da ima jos 12 utakmica do kraja, ali se pise da je izgubio titulu. Znaci zvezda opet krece sa svojim nepobedivim nizovima.
g

gosttttt

pre oko 2 meseca

Pa dosta ste vi drzali niz ove sezone, vreme je za promenu.
@

@pfk

pre oko 2 meseca

Iskreno, Zvezda ima kvalitetniji tim i daleko jacu i duzu klupu.... Povrede, parni kartoni, tada to dolazi do izrazaja. Niko nije ocekivao da cete se i ovoliko zadrzati na celu tabele, ali moralo se desti da vas sreca malo i napusti. Napredak vas je posteno pobedio, zaista me zanima ko je sad kriv?
P

Pekar i kifle

pre oko 2 meseca

Izpunijo zadatak! Covek je odradijo posteno, sve po zdogovoru. Nemora bog silu da voli, jer sila boga i netreba! Cestitam presedniku na izborima i na sampionskoj titulu, odlican je presednik a jos veci menadzer! Sto jest jest@
N

NN213

pre oko 2 meseca

Sve super samo menadžer se piše "menađer"
G

Gost997

pre oko 2 meseca

U svakoj normalnoj ligi Natho i Duljaj bi zbog ponasanja zavrsavali utakmicu pre poluvremena
Č

ČARAPAN

pre oko 2 meseca

Šta je grobari, šta ste mislili , da je Napredak Zvezda ?????!!!!!😝😝😝🫡🫡🫡🫡🤫🤫🤫🤫🤫🤫🤫🤫
п

пинто

pre oko 2 meseca

Звездаш сам ,али не требамо се радовати превише ,пошто у чак два дербија нисмо побједили Партизан јер имамо екипу благи очај.Једино Драговић и Канга писмени играчи,можда буде нешто од Шљиве и то је то,Иванић је премекан у дуелу,да има завршни пас и ударац неби играо у Звезди.Ако сад већ управа није фоговорила појачања кантаће насу Европи сваки иоле добар тим
D

Do pre

pre oko 2 meseca

3 sata bilo sve regularno, sad je ponovo neregularno, igraci vise nisu heroji
H

Haha

pre oko 2 meseca

Dajte vise Nathu zastavicu i pistaljku neka on sudi,lik svaku utakmicu zasluzuje zuti zbog price sa sudijama.
O

Ognjeeeen

pre oko 2 meseca

Partizan nije zasluzio da pobedi, ali penal nad Nikolicem je vise nego ocigledan…
Г

Групни

pre oko 2 meseca

срећа не може вечно да буде једини фактор успеха и победа Партизана ! све што је звезда проживела на дербију десило се Партизану ! промашаји, пречке, стативе ! ово је огољени распали Партизан ! ово је тренутак буђења из опијата, сурова реалност ....знамо шта значи овај пораз и могли би да честитамо другима на нечему, да имамо коме ....
V

Vladano79

pre oko 2 meseca

Jedino resenje je da Nathko uzme sudijin dres i pistaljku
g

gost1233

pre oko 2 meseca

Ovo je sve samo ne vidjeno ovakve stvari se ne vidjaju cesto. Ne kazem brdo ne iskoriscenih sansi ali penal pa ljudi moji skolski primer penala iz udzbenika. Sramno sudjenje ceo mec i Partizan nema sta da trazi ovde ocugledno
G

Gost007

pre oko 2 meseca

Ocugledno😂😂😂ocigledno ti pojama nemas kao i klub za koji navijas😂😂😂
a

acika555

pre oko 2 meseca

kako mislis skolski penal? Slazem se da je Nikolic prvi stigao do lopte, ali posle toga golman Napretka takodje prvo ima kontakt sa loptom pa tek sa igracem… ne vidim nista sporno
L

LK 1962

pre oko 2 meseca

Nova pobeda sudijske organizacije
M

Monteroo

pre oko 2 meseca

Odlozeno dejstvo derbija
M

Mister M

pre oko 2 meseca

Kad ulazi Duljaji u igru? Zagrevao se od 20og min. Neg, moze li neki tekst jokse o reprezentaciji i Bazdaru i Sveti steti? P.S. I jedna prigodna pesmica: Majsko sunce, pomrači se hahaha
H

Heyok

pre oko 2 meseca

Dva cista penala.
B

Bolesno

pre oko 2 meseca

Nije te sramota da kukaš? Od početka sezone vas guraju, nadam se da do kraja bude malo poštenije suđenje, bar što se vas tiče...
4

457h57u5h4j

pre oko 2 meseca

Napredak, napredak, partizzane napredaak!
S

Seringem

pre oko 2 meseca

Partizanu se instant vratilo za onu nezasluzenu ludu srecu iz derbija. Naravno da ce sada biti kukanja i povika na sudije, ali to je ocekivano jer oni kao klub ne umeju da gube, Duljaj narocito. Svaka cast Napretku na borbi, ovako bi svaki klub trebalo da igra i protiv Zvezde i protiv Partizana. I da, Bazdar ne ume da da gol.
g

gost12345678

pre oko 2 meseca

Samo mi reci je l ti mislis da je sudjenje bilo dobro? Sa ostalim se slazem vratilo se za derbi ali ovo pa ovo je kao protiv Montevida mada Partizan nije zasluzio pobedu
a

ajaha

pre oko 2 meseca

Samo si zaboravio sa kazes da Severina nije iskljucen ne biste nista uradili...
M

Mile12

pre oko 2 meseca

Nemoj tako dečko je zaslužio poziv, isto kao braća Šćepović svojevremeno! Prognoziram mu karijeru sličnu njima i po koji gol na Tajlandu ili u Mađarskoj drugoj....
W

Warehouse G

pre oko 2 meseca

Očigledno si zadojen mržnjom pa tako komentarišeš. Svaka čast Napretku na pobedi jer nisu oni krivi što ovi ne umeju gol postići ali da imaš imalo obraza, ne kao navijač Zvezde, već kao ljubitelj fudbala, priznao bi da je Partizan oštećen za školski primer penala. Treba ponekad biti i realan, nije teško.
J

Javor1993

pre oko 2 meseca

Tako to bude kad se usude klimakterične tetke ih Humske da uzimaju Boga u usta, pa još kroz parafraziranje presvetlog Žarka Lazetića.Kako vas je stiglo sve ono od subote.Eno, učite od vaših gurua Svete štete i Natha kako se kune i pljuje po sudijama.Želimo vam još više frakcija na tribini, od Geometara jug-jugozapad, do Nesvrstane treš instalcije
Z

ZZ Crew

pre oko 2 meseca

Ja se samo pitam jednu stvar koju niko u Srbiji nece da vidi. Dokle moze da trci trener jedne ekipe? Mislim van ogranicenog prostora za trenera? Da li je normalno da jedan trener ulazi metar u teren u toku napada protivnika po toj strani? Da trener dodje na 20m linijski gledano od gola protivnika, da trci sa linijskim sudijom bukvalno u korak, da se cima na igrace protivnika koji prolaze po toj strani, ide kontra bukvalno do klupe protivnika i svki drugi napad dernjava na cetvrtog ili linijskog sudiju? Sta se bre desava? Pa ovaj je gori od Limenog... Gde je sudijska organizacija, fudbalski savez?
J

Jole al pravi

pre oko 2 meseca

Limeni se dere po svoje igrace na sta ima pravo.. A ovaj svojim rec ne kaze
8

8j

pre oko 2 meseca

Golman jeste srušio Nikolića ali je pre toga izbacio loptu. Penal nije bio
J

Ja i ti

pre oko 2 meseca

Nikolić je prvi stigao do lopte, vrati snimak. Nemoj biti pokvaren.
z

zoranzb

pre oko 2 meseca

ponovo pogledaj,ako treba i 10 puta,Nikolic prvi stize do lopte,i obara ga golman.Svagdje u svjetu penal jedino kod nas nije,zna se zbog cega.
L

Lepo se

pre oko 1 mesec

videlo da je bio faul nad golmanom tako da ne znam zašto ovoliko cmizdrite?
s

sad brzo saopštenje

pre oko 2 meseca

jer oni su najobičniji debatni klub i demagozi, mada moram iskreno da priznam, ako ćemo mi da budemo prvi, neka oni pričaju koliko hoće i šta hoće.
b

bgnfmmgm,ghf

pre oko 2 meseca

Kiša lije, a geometri još na terenu.
c

celo..

pre oko 2 meseca

ne vodi utakmicu....sve vreme gundja nesto.....svadja sa sudijama....svi mu drugi krivi....sada vidite posle onih precki u derbiju koliko bole...danas lepa vest za vas ej klub navijaca patlidzana u Rijeci...ni malo cudno ..koreni su cudo...
R

Realni Arth

pre oko 2 meseca

Kao sto sam napisao na poluvremenu, obistinilo se, dosta je bilo srece za Partizan, sad krene ona normalna zona, koliko puta od 0;2, i 0:1 na juris i o-ruk Partizan dosao do pobede, a sa Zvezdom da ne pricam onakva dominacija nije bilo ni u vreme Belodedica, Savicevica, Panceva, Jugovica, Prosinesckog, Piksija, ..... Ne kazem da je Zvezdin tim bolji od onog tima, ali Partizan je ove godine zaista los tim, uvericete se, da ce na kraju biti treci, i to u najboljoj opciji, jer ima kratku klupu ljudi, ne moze Saldanja, Natko, Zahid, Kalulu da guraju ceu sezonu bez odmora, a jos imati u timu idiota kao sto je Bazdar koji promasuje sve zivo, pa onog Stojkovica, pa ovog Korejca koji je tragicar veceras! Pozdrav!

Ligs

pre oko 2 meseca

Smesno je sto Zvezda sa ovim silnim milionima nije davno sve pocistila u ligi i unisteni Partizan bez trenera u oba derbija ne moze da pobedi sada ce moci ona da se brani u trecem kad se ponovo igra na Rajku i eto titule kad je liga cirkus. Ali Evropa ne prasta zato je od svih statistika koji se pominjale protiv derbija najrealnija ona od 25 utakmica 1 pobeda 2 neresena i 22 poraza.
P

Princip

pre oko 2 meseca

Gledao sam ovu utakmicu. Nadam se da vam sudije nisu opet krive. Ovo je za derbi gde je trebalo biti 7-2 realno. Cao
S

Saša_PFC

pre oko 2 meseca

Nije jos sve izgubljeno za Partizan iako svi znamo ko mora da bude šampion na kraju.Medjutim brine me sto je Duljaj poceo da brljavi...izgleda da se malo vise zaneo.Od pocetka drugog dela prvenstva svima je jasno da se sve radi protiv Partizana...sto da se povrede igraci sto da se kartonima ozbace iz tima najbolji igraci.Mepdjutim protiv C.Zveede je zamenio 5.najboljih igraca tima i dobili smo za šestog crveni karton i jedva na kraju izvukli bof.Danas pocinje utakmicu takodje bez najboljih igraca iako svi znamo da je danasnji protivnik uvek plus naostren protiv Partizana.Siguran sam da je mogao recimo Nikolic danas da pocne umesto Bazdara...takodje i Zahid da pocne utakmicu pa kada se stvori rezultatska prednost onda da se menjaju igraci...ovako smo gubili skoto celu utakmicu i onda opet jurimo rezultat.Vidite sta se desava danas je Radnicki protiv C.Zvezde izasao sa rezervnim sastavom...bez prvog trenera...katastrofa.
m

mile k

pre oko 2 meseca

Duljaj dodaje ove lopte što odu u aut profesionalno za deset.Mogao bi na nekom meču Srbije da pokaže klincima kako se dodaje lopta.
G

Goustic

pre oko 2 meseca

Pukom srecom izbegli kantanje u derbiju pa umislili da imaju tim za titulu a onda naidje Napredak i vrati ih na fabricka Slavite li danas 0:1?
G

Gost007

pre oko 2 meseca

Upravo tako .al zato ce biti kantanja u zadnjem derbiju ove sezone..pogotovo ako igraju na Marakani
Ц

Цопе

pre oko 2 meseca

🤡🤡

PFK NIŠ

pre oko 2 meseca

Markovic ne moze da sacuva igraca u onoj situaciji, nego primamo glup gol... Sve dobre sanse upropastili, ne mozes ni da pobedis kada to promasis... Najgore sto mandovi sve zatvorili, i cekas sledeci derbi da se eventualno vratis...
V

Vojin K

pre oko 2 meseca

Sportski pozdrav brate, nije mi cilj da provociram ni na jedan način. Razumem teoriju da smo sve zatvorili, ali najobjektivnije, zar stvarno misliš da ne možemo bez zatvaranja da pobedimo sve preostale utakmice? Ne isključujem mogućnost, samo te pitam. Pošto nailazim na komentare raznih vrsta, te Duljaj obavio svoj stranački posao, te sudije na našoj strani, pa me iskreno zanima jel to misliš? Sportski pozdrav.
@

@pfk nis

pre oko 2 meseca

...uhhh, vi ste se sve polomili da igrate i ovaj, pa cekate sledeci derbi. toliko ste kvalitetni, da je zvezda morala sve da zatvori.

PFK NIŠ

pre oko 1 mesec

Vojine, moj komentar je ozbiljan, i ja mislim da ne moze zvezda sve da pobedi, i da mora da zatvori, tim je prosto ocajan... Pogledaj samo utakmicu sa Cukarickim, prvi penal, pa ono je sramota, da ne spominjem sto je javna tajna da protiv zvezde nema zapinjanja, nema maksimuma, pa utakmica protiv TSC-a... U 4 utakmice, 5 ili 6 penala, sta da pricamo vise... Sto se tice Duljaja, to su toliko imbecilni komentari od Grobara, plus za derbi, sto menjao Saldanju, Zahida, Natha, pa svako malo normalan je video sto su zamenjeni, stvarno mi je glupo da vise pisem bilo sta na tu temu.
O

Ojsa

pre oko 2 meseca

Od danas je prvenstvo opet nereguralno i namesteno.
N

News

pre oko 2 meseca

Opet je prvenstvo namesteno kad Partizan ne moze da pobedi.
F

Figaro

pre oko 2 meseca

Sudija pravac u ljutice Bogdana na švedski sto i gratis kovertu
S

Sb

pre oko 2 meseca

Pokrali vas ono kad je udarila lopta igraca Napretka u ledja cist penal....kme,kme,kme
Q

Qasi

pre oko 2 meseca

To je to moji grobari, sto ste bili prvi bili ste, a taman ste se ponadali da cete osvojiti titulu, vase sampionske ambicije su gotove. Jednom je moralo i vama da se vrati za sve sto ste imali srece do sada, u derbiju ste trebali 4, 5 komada da primite... I da, Natho, najogavniji igrac koji je igrao u Srbiji i u Partizanu , psuje sudije, unosi im se u lice, prstom u njih.... Nikada titulu on videti nece.
V

Vidimo se u aprilu

pre oko 2 meseca

Buraz bili ste bolji deset puta u derbiju, al ako si dovoljno glup da mislis da je sreca sto nismo primili sest onda ne znam, ko vas je gledao zna da vama treba 60 sansi i dva penala da date tri gola… Videcemo u sledecem derbiju kad Partizanu bude trebala pobeda ko ce biti bolji
G

GostW

pre oko 2 meseca

Ovaj sudija je baš loš. Umesto da kao čovek svirne neki partizanaesterac, da da neki crveni Napretku, a on bezobrazan, sudi po pravilima. A igrači Partizana su se baš potrudili da padaju u šesnaestercu na svaki dodir. Loše je ovo bilo, štit nije uradio šta je trebalo, bio je isključen, i čućemo od starne Partizana još o suđenju u nadednim satima, danima, nedeljama, mesecima.
C

Cc11

pre oko 2 meseca

Ovog Bazdara neka sto guraju u Partizanu nego ga guraju i u reprezentaciji pa za reprezentaciju ima makar 15 igraca boljih od njega na toj poziciji.
G

Gostgost

pre oko 2 meseca

Vidiš da su rešili da ga prodaju, guraju ga na silu svuda
C

Cc11

pre oko 2 meseca

Ja stvarno ne znam ko ce ga kupiti.
T

Tata Menažera

pre oko 2 meseca

Sedma u nizu Tako je blizuuu
M

Mixa Mixa Mica

pre oko 2 meseca

Kako kaze Kalulu “ne goedamo ove iza nas”.
3

34 titula

pre oko 2 meseca

Kako je bilo? Jel Kalulu palio Grobare,jel proslavljao gol? Zašto se Jovanović nije danas valjao ? Još jednom veliko hvala Napretku . Zasluženo je pobedio,Gaćinović je znao šta treba da radi.
с

само пфц

pre oko 2 meseca

сине против нас играју екипе не излазе са 5 тимом и не суди им се по почетка пролећног дела 5 пенала. има још да се игра видићемо на крају слепче
с

само пфц

pre oko 2 meseca

сине против нас играју екипе не излазе са 5 тимом и не суди им се по почетка пролећног дела 5 пенала. има још да се игра видићемо на крају слепче
L

Luja

pre oko 1 mesec

@само пфц ,prvo se opismeni pa onda komentariši.
M

Mile led

pre oko 2 meseca

Sudija pod obavezno da udjem u zvezdinu kuću slavnih
S

Sinergija

pre oko 2 meseca

Nrmojmo više o sudijam i ostalim stvarima,dovoljni smo sami sebi da ne možemo uzeti titulu,odbrana nivoa zone,a Baždar,...prodati odmah ..bez Saldanje ostatk ekipe nivoa Napredka,to bi bilo to...
y

yero

pre oko 2 meseca

Zamislite u kvakifikacijama za Lš nalete na Porto, Galatu ili tako neku ekipu, primice 10
K

Kojim kvalifikacijama

pre oko 2 meseca

Kojim crnim kvalifikacijama? Ovo je kriminal od igre. Ako budu u prvih 4 da slave kao titulu.
P

PartizanPFK

pre oko 2 meseca

NAMEŠTALJKA! Dva penala nisu svirana Partizanu, bez reakcije VAR sobe. Jasno je iz čije kuhinje ovo ide i da moramo kao navijači Partizana da branimo ono što je naše! Pozivam sve navijače i ljude kojima je Partizan u srcu da danas u 21h dodju na plato ispred Narodne skupštine republike Srbije i pokažu svoj revolt! TITULU NAM NEĆE UKRASTI! ŽIVEO PARTIZAN SLOBODA NARODU!
J

Jesi krenuo?

pre oko 2 meseca

Zvezda sampion! Osvojicete titulu za 50 godina. Opusti se.

Kalimero

pre oko 2 meseca

Nisam grobar, gledao utakmicu posle 100 godina, be pratim nesto nasu boraniju od lige, nego sam cekao gg, pa sta im rade ovo nema nigde 😄 Dva penala im nije svirao, nad onim nikolicem i kad je ovaj igrac napretka promasio loptu glavom i odneo rukom, a na kraju utakmice prekine akciju, kao slusa nesto na slusalice njegove i svirne kraj utakmice😂🙈 Pa ni arkan kad je vodio obilic ovako nije bilo. Ni u etiopiji ovoako nesto nema...
l

litium

pre oko 2 meseca

Vi ste sa Arkanom lepo saradjivali, njima titula vama Kup.
С

Сале2323

pre oko 2 meseca

Ма 5 пенала вам нису свирали, где само 2 или 3, јеси нормалан?! 5 пенала сте могли имати!
C

CICIBANsever

pre oko 2 meseca

A kako to , niko nije grobar, svi gledaju utakmicu posle 100 godina i bas na toj je Partizan ostecen?
D

Dejo66666

pre oko 2 meseca

Problem pertizanu fale tri cetiri dobra igraca.Koji fudbal u derbiju bunker ovde jalova igra.Nije to fudbal.
z

zaks

pre oko 2 meseca

Ha,ha,ha,ha,ha! Uzeli Zvezdi bod i unaprijed se proglasili šampionom.Netje da ide.
U

UrosSpajic

pre oko 2 meseca

Sto se ne valjate i slavite? Hehehe
H

Hakuma

pre oko 2 meseca

Bolje igraju bunker nego ovako.
m

mitros

pre oko 2 meseca

Jednostavno Partizam ima mali kadar i kad nedostaje igrač kao što je Saldanja to se oseti. Ostaje naravno i odbrana kao hronično lošiji deo tima, ako se izuzme golman Jovanović to su sve prosečni superligaški igrači. Ovo je sve ok i dešava se u svakoj ligi, jedino je kod nas imperativ pobeda u svakoj utakmici.
D

Džool

pre oko 2 meseca

Napredak ih pregazio 😂😂😂😂
d

darves

pre oko 2 meseca

hahaha ima pravde, neka se sada valjaju a onaj golman brzo ozdravio nije padao cak je otisao i u napad u 96 min hahahaha
D

DV91

pre oko 2 meseca

Kikssss
d

dona1988

pre oko 2 meseca

bez ideje.ne znam sta ce duljaj sad da kaze...bez spica smo
9

99999999999

pre oko 2 meseca

protiv nas svi ginu, a protiv crvenih sklanjalica klasicna
b

bambus

pre oko 2 meseca

i vi ste se sklonili u peterac.
z

zaks

pre oko 2 meseca

Znao sam da će u naslovu biti i ove dvije odluke podložne ispitivanju, sram vas bilo.
P

PD

pre oko 2 meseca

A zbog čega tačno da nas bude sramota, jel ne sme ni da se spomene što nije sviran penal, prvi dolazi Nikolić do lopte a nakon toga je kontakt sa golmanom, a za ruku bi moglo da se bar diskutuje ili je i to u zlatno doba Zvezdinog najjačeg tima od Barija zabranjeno?
J

Jesse Custer

pre oko 2 meseca

@PD Jel moguće da možeš biti toliko bezobrazan? Znači imaš oči, video si da golman nosi loptu nakon što je Nikolić zakačio i opet lažeš i spinuješ. Koliki ste vi bolesnici, to nema nigde.
T

TO STO STE

pre oko 2 meseca

DO SADA BILI PRVI TO VAM JE ZA OVU SEZONU, malo ste se lozili na titulu, ali ..... HAHHAHAHHA KOLIKO MI JE DRAGO za vase suze! ZVEZDA ŠAMPION 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆👋👋👋👋
S

Srbue

pre oko 2 meseca

Jedina ekipa koja ne moze da pobedi Partizan smo mi, svaka utakmica mi baca jos vecu ljagu na titulu koja ce biti uzeta nezasluženo. Sramota je da nase ekipe imaju pravo da igraju prvo LE a da ne pricam o LS
v

vesah

pre oko 2 meseca

duljaj poturen ko kukavičije jaje sve je u pravu pantic

Fear The Beard

pre oko 2 meseca

Hvala ti karmo.Uzeli ste nezasluzen bod u Derbiju,uz tonu srece.Umesto da cutite i pokrijete se jer ste bili izgazeni,vi ste se busali,postavljali lazne snimke,trolovali,spinovali.....I onda.....Bum ...Hvala ti karmo.
K

Kikili

pre oko 2 meseca

Nezasluzeno smo mi dobili drugi zuti, dok ste vi nezasluzeno dobili zivi zid od 12 metara i zuti umesto crvenog. Imate 20 minuta igraca vise i ne mozete da ugurate loptu u go, ne daj Boze da nas nije vas sudija sabotirao sa crvenim kartonom, dali bi vam jos 2 komada iz jednog pokusaja. Toliko ste losi.
o

ostrasceni1

pre oko 1 mesec

@Kikili Da se ja pitam i zivi zid od 32m i 3 crvena. Obraza nemate. Nikad necete biti gas!
v

vikktor

pre oko 2 meseca

Pa što se niste ponovo valjali? Sedma u nizu...
E

Eee moj

pre oko 2 meseca

Duljaje, ti si svu svoju srecu ispucao. Znaci pusti price nema se za mleko, nije tvoje da mislis o tome. Tvoj posao je da vidis zasto nema taktike, zasto natko izadje u derbiju u 55.minutu a sad igra celu utakmicu, zasto bazdar igra kad decko jedino sto zna to je da obuce dres. Al nema veze bio si 5.prosle sezone(a dosao si kad smo bili 3.), sad ces isto da nad ukanalis, bitno da se ti zahvalis publici i oni ce da balave za tobom...
S

Skauting

pre oko 2 meseca

Kad forsirate rodbinske i menadzerske veze, starter vam je Samer Bazdar drugo nista niste mogli ni da ocekujete... !!!
Л

Лукаку 98

pre oko 2 meseca

Првенство од данас прети да постане поново нерегуларно. Знаће се око 21ч
B

Burek

pre oko 2 meseca

E moja Zvezdo, koga mi nismo pobedili...
t

trtko

pre oko 2 meseca

Bas tako
G

Gostgost

pre oko 2 meseca

Početak kraja.
I

IdemoNis

pre oko 2 meseca

Jos slave 2:2 u derbiju hahahaha
R

Realno istina

pre oko 2 meseca

Samo neka slave.