Komentari na vest

Veče sreće za napaćene: Od Gaze do Beit Sahura slaviće se istorija palestinskog fudbala (VIDEO)

2

234242

pre 3 meseca

Postujem sav narod Palestine,znam da su ugnjetavani proslih 75 god recimo i video sam mape teritorija nekadasnjih,ali hajde da ne budemo hipokrati. Ko je presao na granicu Izraela i pobio 300 rejvera, neduznih ljudi na muzickom festivalu??potpuno bezopasnih,vecina stranaca i uzetih preko 200 u roblje?? i to roblje su vozili upravo u sam centar Gaze da slave "pobedu" sa ziteljima,je li tako???postoji masa snimaka koje je sam Hamas objavio,ne Izrael. u pohodu opustosili jos par sela,preko 1500 stanovnika. hocemo li prvo ovo staviti kao povod svega pa onda pricati dalje?? cist teroristicki napad pripadnika Hamasa.i svaki poginuli iz Gaze postaje novi jer je izgubio nekoga svog u odmazdi,zeleli mi da prihvatimo ili ne. pravda ne postoji ovde, pravde ce biti dok ne postoji ni Hamas ni Izrael kao drzava.
t

tyr

pre 3 meseca

Verujem da si video i mape od pre 100,500 ili 1000 godina. Vracanje u proslost donosi prost zakljucak, istorijski ili religijski, to je zemlja Izraela. tacka.
P

Politika

pre 3 meseca

Sve sto si napisao je tacno ALI pojas gaze je jedna od vojno najnadgledanijih granica na citavom svetu, tu ne bi mogla da prodje ptica bez da bude vidljiva izraelskoj vojsci a kamoli vojnici na paraglajderima ili cemu vec. Moje misljenje je da je Izrael svesno zrtvovao te ljude sa rejva da bi imali opravdanje u medjunarodnoj zajednici za ovo krvoprolice koje trenutno prave u pojasu Gaze po principu "Videli ste svi sta su uradili nasim civilima, sad moramo da ih sravnimo".
2

2342342

pre 3 meseca

odgovor Politika- Bravo,slazem se sa svim napisanim. MOSAD je jedna od najboljih obavestajnih sluzbi na celom svetu,zato i upada u oci kako oni ovo nisu viseli i to na licnoj granici,a bodu nos u tudja posla 100 godina. sve se slazem. ili je namestaljka ili neverovatan,nevidjen propust tj nepodnosljiv. opet,dolazimo do toga-ko je to izveo i napravio??? Hamas ,je li?? kakav god da je povod sumnjam da bi Hamas rizikovao istrebljenje kompletnog naroda zarad 2000 zrtava,realno gledano. cak i da je Izrael pustio sve to i da je znao,ko je izveo???
n

neshha

pre 3 meseca

@politika Stopostotno si u pravu.To je taktika koju su prvi iskoristili Ameri da bi usli u WWI kad su namerno poslali putnicki brod,i zrtvovali ga, u zonu u kojoj su bile nemacke podmornice i nisu hteli da ga sklone ni posle vise upozorenja.
P

Palestinian brothers

pre 3 meseca

Benjaminje gledaš li ovo??
G

Gaja Momirović Mona

pre 3 meseca

U reprezentativnom fudbalu često je borbenost važnija od kvaliteta, tako je i sad u slučaju Palestine
A

AJaser

pre 3 meseca

Ono kada si predodređen da budeš pobednik koliko god da te ugnjetavaju
K

Keba

pre 3 meseca

#freePalestine
P

Pleme sa istoka

pre 3 meseca

Drago mi je kad nam fusbal priredi ovako nešto. Mnogo više istinske sreće nego među nekim nabeđenim fudbalerčićima nekih reprezentacija, ako me razumete.
T

The most humble

pre 3 meseca

Pokazali su da i oni zaslužuju pravo na radost igre kao i svi
p

pero77

pre 3 meseca

Kao Lavovi su se borili ovo su zaslužili
K

Kan Junis

pre 3 meseca

Da su bar naši ovako srčani kad igraju za reprezentaciju
D

Dabaginjo

pre 3 meseca

zaslužili su posle svega
n

neshha

pre 3 meseca

Jos da Iranu nije ponisten gol zbog onog smesnog navodnog faula u napadu...
S

Sinovi Levanta

pre 3 meseca

Mnogo mi je drago da su ove napaćene duše prošle
V

Vael

pre 3 meseca

Svaka čast palestinski sinovi
R

Rubikova kocka

pre 3 meseca

Malo glup naslov 'Slaviće se u Gazi' 🤔🙄
V

Vanja91

pre 3 meseca

Baš mi je drago! Na svu muku malo sreće za narod Palestine! Svojevremeno sam u menadžeru vodio Palestinu na dva Mundijala, Odaj Dabag (strelac dva gola večeras) mi je bio najbolji strelac u istoriji reprezentacije.
N

Navijam

pre 3 meseca

za treći put ali uživo!