Komentari na vest

Velika kriza Grafičara: Smederevo nastavilo da prati OFK Beograd

G

Gost92

pre 7 meseci

Raduje me što OFK i Smederevo dominiraju Prvom ligom i želim im povratak u Super ligu. Takvi klubovi moraju biti deo elite.
r

rnduljo bre

pre 7 meseci

Realno, nešto se čudno dešava u Zvezdi i definitivno propadamo načisto i to treba reći a utomatski propada i naša filijala Grafičar, omladinska škola i komplet sve u Zvezdi i celo SD a sve se radi da JSD bude bolji nego ikad u svemu čak ga više uzdižu nego Mirko i Tole, Tadić a Zvezdu u svemu gase.
V

Veljko9

pre 7 meseci

Kad ce zvezda da napravi jednog kvalitetnog stopera i pusti ga u prvi tim sa 16-17god?
У

Уф

pre 7 meseci

Ераковић?
V

Vejko9

pre 7 meseci

Erakovica pustili u igru sa 19-20god baki, pokrivao ga i 'trpeo' Dragovic koji je iskusni liga petica stoper.. Jedino pamtim za Pavlovica da ga je Partizan bacio u vatru sa 17-18god i ustalio na mestu stopera.. Ovo sad kazu talentovan Ilic on ima 20god decko ahhaha, Gvardiol sa 20god odigrao svetsko, evropsko, LS.. i posle ocekujemo rezultate sa reprezentacijom..
n

nR

pre 7 meseci

Erakovic je panjina i nikada nista nece napraviti. Kada se samo setim kako se blamirao.
k

kaldrma

pre 7 meseci

Iskreno bih voleo Smederevo da vidim dogodine u Superligi, simpatican klub i odlican stadion (doduse u losem stanju), za sad dobro stoje na tabeli, zna li se kakav je tim i mogu li se do kraja tuci za plasman u Superligu?
N

News

pre 7 meseci

Nema plata i odma losi rezultati. Od prvog tima preko omladinski selekcija do Graficara rezultati su losi. Prvi tim vec 4 losa rezultata od pocetka godine. Omladinci 8 u prvenstvu.
K

Koga

pre 7 meseci

Zanimaju rezultati grafičara, tu je bitno da klinci igraju, evo kao ovaj Maksimović, čitav dan smo ga hvalili. To je poenta a ne rezultati. Neka se godišnje izbaci jedan klinac za prvi tim i to je puna kapa.
N

News

pre 7 meseci

Pa koliko je Zvezda igraca prodala koji su igrali u Graficaru? Zvezdu Graficar kosta skoro 5 miliona evra.