Komentari na vest

Veliki intervju Mikela Artete: Duša Arsenala bila je izgubljena, za 22 godine ne pamtim jaču Premijer ligu

B

BalkanKan

pre 10 meseci

Sada kreče debata naravno jel stvarno Premijer liga najbolja,pa nije,pa jeste,pa sve to zbog para ovo ono... Ali realnost jeste da Englezi zadnjih 20 godina postuju i najvise vole fudbalske igre od cele Evrope zbog toga imaju i najsporstka liga u kojoj moze uspeti propali talenat kao Vardy i kasapin kao Morgan. Daj Boze sila da se sakupi i na nas Balkan(prljav i valkan) koja ce da odradi posao na tribinama kao sto su odradili Englezi 90 tih... Respekt za Arteta i Arsenal viteski odradena sezona kao mi nekad, dinarski vitezi...
G

Gost300

pre 10 meseci

Svi ovde pametuju sta ce biti sa Arsenalom,a klubovi za koje oni navijaju se borili za opstanak,ili se nisu plasirali u Evropu ili LS...
n

nedano

pre 10 meseci

Ovo je primjer kako treba da izgleda proces nekog kluba i gdje se mora dati prilika treneru par godina, uz to su i najmladja ekipa u ligi. A na drugoj strani imamo velikog Ten haga koji trazi nekoliko godina za rezultate ( ne racunajuci nekkav carabao kup ) i pritom dovodi vezne igrace, jedan kazemiro koji ima 31 god i eriksen srcani bolesnik takodje 31. Uz njih imamo i brazilskog madjioniraca od 100milki kojem je ucinak za sezonu nekoliko golova i asis. Malacia sasvim prosjecan igrac za klub tipa everton, sot'on. Ko god imalo poznaje fudbal zna da tu nema nikakvog procesa, niti ce ga ikad biti. Jos ako izlete za mounta ovolike pare, po meni je on prvi kandidat za otkaz. Jer ce se traziti instant rezultati, a uz manjak srece ( koja ih je pratila proslu sezonu) i uz sasvim jaku ligu on nema sta traziti sa ovim igracima.
G

Gostica

pre 10 meseci

Još jedan u nizu navijača raspalog Arsenala kojemu je Mančester Junajted nabio komplekse i živi mu "rent-free" u glavi svih ovih godina, ali razumljivo je, uvek ste bili broj 2 i uvek ćete biti, bez ikakvog povoda hvataš se Junajteda a u svom dvorištu imaš još gori Čelzi, to je samo dokaz koliko ste zarobljeni u svojim kompleksima, e da i ne nadajte se da će se ova sezona ponoviti, ovo je bilo jedno veoma neverovatno iznenađenje i šanse da se to ponovo dogodi su ravne statističkoj grešci, čeka vas borba za Ligu Evrope ponovo.
p

perhano

pre 10 meseci

Tužno je koliko se ti ne razumeš u fudbal, a imaš toliku želju da se razumeš.
g

gunner4life

pre 10 meseci

Druze koliko je tebe pogodio ovaj uspon Arsenala kad ne mozes da prepoznas da lik kome si odgovorio je ocigledno nezadovoljni navijac Uniteda koji je malo kontradiktoran. Jer po meni THag radi odlican posao. I Arteti nije islo prvu sezonu i po i za normalan razvoj ekipe ipak treba vremena. Ali da se vratimo tebi. Na osnovu cega ti zakljucujes da je ova sezona samo iznenadjenje i da ce se sledece boriti za Ligu Evrope? Druga je stvar sto su to samo tvoje puste zelje? Arsenal koji je najmladja ekipa u ligi trenutno je druga najvrednija postava na svijetu. Bruku mladih odlicnih igraca koji jos nisu ni dosegli svoj puni potencijal u kombinaciji sa mladim talentovanim trenereom koji i te kako zna sta zeli nikako ne moze biti slucajnost.
m

mislim da

pre 10 meseci

Sto si se borio za titulu borio si se.Nikad vise ni blizu
N

Nemoj da

pre 10 meseci

Mislis... Vidis da ti steti
m

mislim da

pre 10 meseci

Ce tebi vise stetiti ako se nadas u suprotno...
M

Mala Izvrnuta Torta

pre 10 meseci

Arsenal ove sezone nije igrao Evropu. Sledece igra LS. Klupa je tanka. Moraju bas bas da se kvalitetno pojacaju ako zele da zadrze nivo iz ove sezone. Od titule nema nista jer ove sezone su bili losi i Celsi i Liverpul.
9

999

pre 10 meseci

Jel to znaci da je i Liverpul osvojio tu jednu titulu zato sto su City, United i Chelsea bili losi, ili ta analogija u tom slucaju ne vrijedi?

Utičnica

pre 10 meseci

Kralju nije igranje Evrope samo Liga Šampiona, nego ima i Liga Evrope koju je Arsenal upravo i igrao. Ispali od Sportinga, čak i Ligu Konferencije da su igrali opet moras reći igrali su Evropu. Pozdrav i razmisli malo kad pišeš nešto i Arsenal je za svako poštovanje klub.
T

Twix

pre 10 meseci

Ma da, sad ispada da su ostali bez titule jer je siti sa druge planete, a ne jer su zeznuli onih par utakmica. Bavis se maslinovom grancicom i dovlacis nekakve pse na trening, prave sprdnju od fudbala. Fergijevi igraci ni ludacke frizure nisu nosili, ovo danas je cirkus. Nikad jaci fudbal.
G

Gost od kuće

pre 10 meseci

Liverpul,Čelzi,Totenhem nikad gori a po njemu nikad jača PL.Niša ti nisi bolji trener od bivših trenera samo što si imao mnogo sreće da se raspadnu veliki timovi
H

Hahahahahaha

pre 10 meseci

Druzeee...
D

Darcom

pre 10 meseci

Pa ne cine samo ta tri kluba PL, i ne gledaj samo proslu sezonu, gledaj kontinuitrt. Globalno je liga preteska, 10ti u ligi je jaci od nekih 5tih u ostalim ligama. Vece pare, veci transferi, veca konkurentnost. Naravno da neke ekipe podbace i budu recimo 7. na tabeli kad toliko i ima pretendenata. City, Liverpool, United, Arsenal, Chelsea, Totenham, Newcastle sada, tu se polako po meni sada pridruzuje i Villa. Brighton sa svojom maestralnom politikom vec sada fenomenalan tim. Uporedi onda sredinu tabele i timove poput Brentforda, Crystal Palacea sa istom tom sredinom u Italiji, Njemackoj, Spaniji....
9

999

pre 10 meseci

Liverpul i Totenhem nikad gori?? Druze pa u ovih 30 godina, oni su vecinu vremena i bili upravo ovakvi.. Liverpul oko 4-5 mjesta, Totenhem 8-10.. I sta je tu sad cudno sto su i ove godine zavrsili tako? Problem je veliki kad pratis zadnje 3-4 sezone, a imas neogranicen internet.
G

Gost od kuće

pre 10 meseci

Ova sezona nikad gora po kvalitetu,siti je mnogo odskočio od svih timova i niko nije mogao da mu parira,ostali timovi su jednaki ali to nije dokaz da je najjača liga u istoriji PL,i smatram da je Arteta teška prevara kao i Gvardiola koji je dobio najviše vremena i novih igrača u istoriji fudbala
Č

Čuš

pre 10 meseci

Da si osvojio ligu pričao bi da za 100 godina ne pamtiš jaču ligu. Tebe su davno trebali da najure kao Solskera u Man Utd.