Veliki kiks Ilićevog CSKA: Turicov promašio penal u 12. minutu nadoknade, sada je sve u Ludogorecovim rukama

Vreme čitanja: 2min | sub. 03.06.23. | 19:40

Okršaj ekipe srpskog stratega i CSKA 1948 okončan bez pobednika (1:1), pa aktuelni šampion ima priliku da preuzme lidersku poziciju na tabeli

Utakmica za infark navijača CSKA iz Sofije i kiks koji bi mogao da košta ekipu Saše Ilića borbe za šampionski trofej. Najtrofejniji bugarski klub remizirao je sa ekipom CSKA 1948 (1:1), pa sada ima samo dva boda više od drugoplasiranog Ludogoreca, koji je u prilici da eventualnom pobedom nad Levskim preuzme lidersku poziciju na tabeli uoči poslednjeg kola.

Veliki tragičar Ilićevog tima bio je Ivan Turicov, koji je promašio jedanaesterac u 12. minutu nadoknade i u stanju šoka ostavio publiku na Stadionu Bugarske armije.

Izabrane vesti

Domaćin je vodio golom Enesa Mahmutovića u 40. minutu, dok je konačan rezultat meča u drugom minutu nadoknade prvog poluvremena postavio Pedrinjo, udarcem samo oko 30 metara udaljenosti. Samo minut pre toga, CSKA je imao odličnu šansu, ali je Maurisio Garses gađao glavom pored gola.

Ilić je drguom poluvremenu bacio sve karte u napad. Tobijas Hajnc je u 52. minutu pogodio prečku, a na kraju je najveća prilika došla sa bele tačke. Ipak, nju je prokockao Ivan Turicov i sprečio CSKA da se odalji na velikih četiri boda udaljenosti od Ludogoreca, koji ima 10 vezanih šampionskih titula.

Može se reći da ključ šampionske titule zapravo drži Levski, koji večeras (19.30) može da pomogne CSKA da ostane na prvom mestu, a onda će u poslednjem kolu upravo ugostiti ekipu Saše Ilića na svom terenu i biti u prilici da i njoj zakomplikuje život.



tagovi

Saša IlićLudogorecCSKA Sofija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara