Komentari na vest

Veliki peh za Plavce - Čilvel završio sezonu

G

Gost1312

pre preko 2 godine

Drzi se Celzi nekako i provlaci zadnjih nekoliko tekmi s obzirom na povrede i pehove covida, ali sve na suhi kvalitet pojedinaca i srecom imaju siroku klupu inace gusto je, bit ce tu jos koji kiks i vec izgleda da tesko da ce moci da prate Siti. Uz povrede i pehove svakako su poceli da padaju u igri i kao pojedinci i timski pa to nije izgledalo dobro na terneu u zadnje vrijeme. Ako ubrzo ih ne pogleda sreca mogli bi se boriti s Spursima i cak Arsenalom (ako skupi muda u dvobojima s vecim timovima) za 4 mjesto.
г

гост66

pre preko 2 godine

Превише повреда. Или медицински тим не ради посао како треба, или је Тухел превише друг са фудбалерима. Нисам неки фан Гвардиоле, али би требао мало да погледа какав однос он има са својим играчима. Може и на Клопа да се угледа, такође. Понављам, превише повреда.
N

Nemanja021

pre preko 2 godine

E ovo je baš ozbiljan udarac. Jedan od najvažnijih igrača u ekipi u ovakvom sistemu. Taman kada smo videli da Lukaku hvata ritam. Kako autor teksta napisa Alonso je na momente kod Tuhela bio i bolji od Čilvela, medjutim mnogo oscilira i nema taj kvalitet, da se ne lažemo. Na početku sezone je bio sjajan, kasnije ga ovaj potpuno istisnuo kao i prošle sezone kada je Tuhel prvo dao šansu Alonsu, pa ga Čilvel istisnuo. Dinj nije loše prelazno rešenje, medjutim nije to taj kvalitet ( pre svega u defanzivi ). Mislim da u ovom slučaju treba pojuriti ozbiljno pojačanje pa kada se Čilvel vrati iz ovako teške povrede videti šta dalje. Najbolje opcije su po mom mišljenju uz pomenutog Ernandeza, Anhelinjo, Gosens, Grimaldo, možda mali Hiki iz Bolonje ili Spinacola, sve u svemu mislim da izuzev Ernandeza ne postoji neko sjajno rešenje.
G

Ggyuuii

pre preko 2 godine

I ernandez je malo tanji u defanzivi
A

Azex

pre preko 2 godine

Svaka cast Celsiju kako se drzi sa svim povredama i kovidom. U januaru pozajmica nekog levog beka mora po svaku cenu!
T

Triumfi

pre preko 2 godine

Čelsi u ovom momentu ima tačno 6 odsutnih igrača. Dve trećine Premijer lige ima više od toga. Ako je ok da stavim link jer ljudi preteruju sa dezinformacijama. https://www.premierinjuries.com/injury-table.php