Komentari na vest

Veliki preokret: Nikola Čumić ipak u Rubinu, Voši 1.500.000 evra!

T

Trange-Frange

pre 8 meseci

Javna je tajna u Novom Sadu: Da, predsednik kluba, aktuelno rukovodstvo, SD kluba, kao i plaćenici sa severne tribine, vole Vošu do poslednje KRAJCARE. 🤑Odnosno, nekretnine, lako otuđive i unovčive.🤑 Još dva meča pa u NS-u, pa zbogom "Karađorđu"...💨👋
G

Gost emisije

pre 8 meseci

Ako racunamo i SPENS onda ce to biti 4.trzni centar, ju lepote, leti hladno zimi toplo a parizer na sve strane...
Н

НС ДУНАВ

pre 8 meseci

Вујадин Бошков се преврће у гробу,да је жив разјурио би ову банду , ове ,назови,ВОЈВОДИНАШЕ и НОВОСАЂАНЕ,који толико воле Вошу да ће је скроз уништити.
k

korpus delikti

pre 8 meseci

Ako laže koza(jarac), ne laže rog... Predsednik kluba, Dragoljub Zbiljić: "Jednoglasno "ne" za transfer Čumića u Rubin!"
P

Prelazni rok ističe sutra!

pre 8 meseci

Šta se dešava sa pojačanjima u našem voljenom klubu? Svi su se dobro pojačali od Zvezde pa preko Pazara i Javora, a naša uprava ćuti i čeka pet do dvanaest? Zaista neobična situacija koja u našoj Voši još nije viđena. Znam da ništa novo nisam rekao jer su već mnogi od vas to spomenuli u svojim komentarima ali sam u neverici kako je moguće prodati najboljeg igrača usred sezone a pri tome ćutati o pojačanjima i prepustiti klub da ostane značajno oslabljen!!! Na ovaj način klub se odvodi u plej aut i borbu za opstanak a nikako da se napada titula kako je to predsednik nagoveštavao kada je došao.
Z

Zvlat BG

pre 8 meseci

Zbilja neozbiljno!
G

Gost54321

pre 8 meseci

Voša trenutno ima 20 igrača u polju i 2 ili 3 golmana mislim da je Puskic negde na dvojnoj, ništa ne objavljuju iz kluba. Samo o 2 igraca da odustaju iz bilo kog razloga biće problem a 4ili 5 bi značilo ubacivanje omladinaca što znači samo broj. Od tih 23 na spisku 9 njih je imalo veću ili manju minutažu 6 ih je vraceno sa pozajmica ili su omladinci i 8 novajlija!? Samo da vidite kako se domaćinski vodi klub.
Б

БракуС

pre 8 meseci

имају форум навијачи тамо се писало да је управни одбор одбијо понуду рубина. чувени пријатељ и тамни момак су обманули навијаче опет.
L

Lale 4 SALE

pre 8 meseci

Neko reče biće rapsodija, a ono bi rasprodaja...pomešao čovek. Strašno šta uradiše.
B

Bonus

pre 8 meseci

Neko je ozbiljno pregovarao sa Zbiljićem,čitaj IMT.Neće valjda jedan Zbiljić neozbiljno,čitaj legalno.
X

Xyz

pre 8 meseci

Zbiljic hodajuci cirkus
s

shema

pre 8 meseci

Bas me zanima ko ce stici danas ili sutra...
S

Strzibuba

pre 8 meseci

Fitmaši, ako još ima pravih navijača među vama, odstranite elemente među vama koji vas povezuju sa SNS i svi koji vole Višu udruženi na svim nivoima da krenemo u borbu za spas kluba. Ne prihvatamo nikakvo gašenje i urušavanje kluba, koji je jedan od simbola Novog Sada.
D

Dugouško

pre 8 meseci

Ako ga zamene Lazarom Ranđelovićem, neće biti ništa slabiji. Iskreno se nadam da bi to moglo da se desi, kao i da iskoriste priliku i potpišu ga, pa da potpišu za kraj i Peter Etebo-a i skockaju solidan tim
c

ciki123

pre 8 meseci

To dobro zvuči, imala bi pun tim i duboku klupu Vojvodina posle dugo vremena. Carević- Lazarević-Rosić-Crnomarković-Giorbelidze- Zukić-Indio-Etebo- Radulović-Bolingi-Ranđelović (klupa)Toroman- Bjeković-Tanjga-Jeličić-Bukinac- Kajević-Miletić-Milosavljević- Nikolić-Vukić-Malbašić +mladi Tetek, Jovanović i Ivanović
J

Jaa

pre 8 meseci

Kakav Randjelovic, doci ce Nemanja Mihajlovic, Nebojsa Gavric ili tako neko.
g

gostth

pre 8 meseci

Lazar Ranđelović ide u Rubin!
S

SJ92

pre 8 meseci

Zbiljić čovek od reči.
N

Naopako

pre 8 meseci

Zbiljic je najgori predsednik u istoriji ovog kluba! I tu je da bi ga unistio i ugasio! Zapamtite ovo sto sam napisao! Lazovcina i mrsomud naprednjacki!
G

Grebus

pre 8 meseci

@Naopako Zasto bi Zbiljic ugasio Vojvodinu, da ste pretnja vecitima za titulu pa i da kazes, ovako ispadas paranoican. Dok nije Zbiljic dosao, mnogi po komentarima se radovali sto on dolazi, pisali kako ce preporoditi FK jer u VK radi odlican posao...A sad sve suprotno.
@

@Grebus

pre 8 meseci

"Ti ne shvataš, Srpče malo, Mi stariji znamo, Kad porasteš, kad razmisliš, Kaz'će ti se samo!"
Ђ

Ђорђе

pre 8 meseci

Јучерашње "историјско не" управе није било мотивисано намером да стабилизује тим, који је управо дошао са других припрема и као уиграо се. Мотив управе била је већи проценат, што би се рекло: цењкали су се. Да су Руси остали при своме - опет би га продали. Управу после овог више нико неће узимати за озбиљно - сама је себе сместила у Мапетовце. Е, сад: ако нема слободних индијанаца у Португалији, пребаците Царевића на Чумићеву позицију. Голове нам дају и са голманом и без њега. А онда, зна се: титула, куп, Европа... мини припреме, индијанци, па опет: титула, куп...Мешавина глупости и алавости.
G

Goust

pre 8 meseci

Digla se euforija kad je zbiljic dosao, a ono katastrofa.. Od Vose ni dugmici nece ostati..
H

Hayvan

pre 8 meseci

To ti se desi kad bitange, neznalice i lopovi ti vode klub.
I

Immobile

pre 8 meseci

Pritisli agenti... Voša klub bez svog ja, sa vrlo problematičnim kadrovima. Velika tuga.
L

Loris Bauer

pre 8 meseci

Može li neko da bude objektivan i da javno obrazloži ovakvu odluku kluba? Veoma je neozbiljno da predsednik da izjavu kako je jednoglasnom odlukom Upravnog odbora odbijena ponuda a posle nepuna 24 sata ipak prodaju igrača? Dodatno dobija na težini priča kako je odbijeno 2 miliona iz MLS-a a sada se posle jos boljeg učinka i kapitenske trake isti igrac prodaje za pola miliona manje. Neko ovde debelo laže. Molim za transparentnost u svakom trenutku i za istinu kakva god bila. Svaki navijac Vojvodine to makar zaslužuje. Sportski pozdrav
@

@Loris

pre 8 meseci

Sigurno su ga nameravali prodati pa su pustili priču o ponudi iz MLS-a jer nigde veze odbiti 2 miliona da bi posle prihvatili 1,5 milion...
L

Lokki

pre 8 meseci

O kojem presedniku se priča i o kakvoj transparentosti. Čovek izjavio da sigurno prolaze Kiprane, pa da napadaju šampionsku titulu. Šlag na tortu je izjava da će za dve godine biti stalni šampioni Srbije.
v

vroom

pre 8 meseci

Mozda Ameri nisu navikli na uplate ispod zita, a Rusi....pa oni su otprilike kao i Srbi - kovertica ispod stola resava sve.
D

Dragoljub…….

pre 8 meseci

Neozbiljic
b

borice se oni

pre 8 meseci

Boriće se voša za 8 mesto ove sezone(on je na individualni kvalitet doneo vojvodini 6 bod ove sezone).VOŠO, DA TI BOG POMOGNE.🙏Ove sezone N.Pazar i TSC ce biti moćni uz vecite.
D

Deyan X

pre 8 meseci

Kakav je to klub koji prodaje ponajboljeg igraca, ne u minut do 12, vec je vreme proslo, "pola 1" je... hocu reci sezona je poodmakla. Lepo sam rekao, ovde iole kvalitetniji igrac ne igra. Cim stigne prva ponuda odma se prodaje. Nema strategije razvoja, vec samo pijacarenje, daj sta das.
V

VladaBg

pre 8 meseci

Ono sto mene mnogo vise raduje, je ova vest o sponzorstvu Postanske Stedionice FK Vojvodine. Veoma vazno. To znaci da moja zamisao o buducoj sampionskoj velikoj petorci CZ, FKP, VOJ, RNIS, i RKG sa cime dobijamo 30 derbija po sezoni, dobija na snazi. Preostaju RNIS i RKG, ali i oni ce siguran sam uskoro biti izdignuti na visi nivo.
p

polakicee

pre 8 meseci

Nislija, jos pises iste nebulozne komentare? Nisam ulazio na komentare oko dva meseca, sad vidim da se i dalje predstavljas kao Vlada iz Beograda i furas jos uvek price o gasenju klubova i promovisanje Radnickog iz Nisa, Vranja itd..Nadji zivot brat moj
V

VladaBg

pre 8 meseci

Meni je interesantno koliko ja dobijam negativnih reakcija, kad iznesem bilo koje predloge koji su dobri za nas fudbal. Hmmm da imamo 5 sampionskih klubova i 30 derbija?! Ma to je ocajna ideja, mnogo je bolje da dodje Vidic, koji je lek za sve, on ce da isceli srpski fudbal. Sama njegova pojava ce da izleci srpski fudbal od svih problema. Drzava vise nece da baca pare u CZ i FKP, klubovi ce postati profesionalni( sta god im to znacilo, to im je izgleda neka nova magicna rec), i Vidic ce uciniti da klubovi u koje drzava vise ne bi dinara ulagala, nekako se finansiraju sami od sebe?! I ziveli bi od prodaje igraca, ali ih ipak ne bi prodavali, jer je to lose, nego bi kupovali sve bolje i bolje igrace, jer tako rade profesionalni klubovi. I tako je mrmot zavio cokoladicu. A od svega toga biste dobili samo razbucanu CZ i FKP, i nista vise od toga. Ko u Bugarskoj, sto su im razbucali sve sto je vredelo, pa sad svako sa 10000 evra u dzepu, moze da kupi sebi klub i postane sampion dogodine.
s

samo jedan covek

pre 8 meseci

Sampionska petorka od koje samo mezimica moze da bude sampion?
S

Srpska Atina

pre 8 meseci

Cumic je dobio neverovatne finansijske uslove od rusa, vosa mnogo vise nego sto pisu portali. Grehota bi bilo to stopirati, decko je zasluzio da se debelo potkozi...
D

Druze

pre 8 meseci

Ovde je imao dvadeset jiljada
Ф

ФАЈРОНТ

pre 8 meseci

ФК Напредњак из Новог Сада, и спрдачина на више начина... Сланинари и фирмаши, почните да се опраштате од "Карађорђа". Човек је дошао с намером да доврши, оно што у првом мандату није успео. После стадиона, "одлази" и Спортски центар, на конто којег се неумерено диђу кредити. Кад рачун стигне на наплату, завидећемо зрењанинском Пролетеру, ОФК Београду, кулском Хајдуку, београдским "грађевинарима" и свима осталима, који су куд и камо боље прошли. Збиља, ФАЈРОНТ је ближе него што мислимо. Збиљићу и Јовановићу, ОДЛАЗИТЕ! УПРАВА НАПОЉЕ!!!
s

samo vosa

pre 8 meseci

Cumic je insistirao da bude prodat, a i zasluzio je svojim igrama u vosi da mu se izadje u susret da resi egzistenciju.
s

strucnjakkkkkk

pre 8 meseci

da resi egzistenciju a imao 20k eura mesecno u vojvodini
P

Pancho

pre 8 meseci

Egzistencija je 100k€ mesecno a ne 20k€
m

markoooons

pre 8 meseci

Ovaj Zbiljic standardno izadje u novine, isprica jedno, i pazite sad, ne prodje dan ili dva, nego prodje 4,5 sati, i onda uradi totalno drugo, ja nesposobniju i ljigaviju upravu nisam video... UPRAVA NAPOLJE

….

pre 8 meseci

Sramota!!! Uprava napolje!
p

pedjast3

pre 8 meseci

Jel Zvezda kriva i za ovo.Nemam rijeci za pojedine komentare.Dobre ste pare uzeli i cutite ,suvi prosjek kakvih ima na 1000 u Evropi,da Rusi nisu pod sankcijama ne bi on dalje od Austrije Lustenau.
V

VladaBg

pre 8 meseci

Ne znam sta bih rekao, nisam za to da se prodaju ovakvi dobri igraci, sa druge strane problem je ocigledno nastao sto nisu uspeli da od Olija izvuku onih drugih 50%, i sto su svesni da ce mu cena padati, a i decko sigurno hoce u jacu ligu, pa bi ga dogodine prodali za manje. Ovako su dobri 1,5m. Ne bih se iznenadio da sad pred kraj prelaznog roka dovedu bar dvojicu, trojicu besplatnih stranaca, sto bi opravdalo ovu prodaju, i posebno ovo zlatno sponzorstvo sa Postanskom Stedionicom od danas.
U

Utabanom stazom

pre 8 meseci

Tražiti još 5.5 miliona evra od Ministarstva za bacanje para na Partizan i Crvenu zvezdu i dovesti sada i na polusezoni još kvalitetnih igrača i zagospodariti ligom polako, iz prelaznog roka u prelazni rok, iz miliona državnog budžeta u milione državnog budžeta, ambiciozno i tuđim parama, tada je samo nebo granica. Brzo bi i titula bila u Novom Sadu za početak.
s

slavuj

pre 8 meseci

Šta će vam milioni kada nećete proći ni jedne kvalifikacije, kao ni ostali. Ove godine pojedincima pala kašika u med pa dobacili do grupnih faza na osnovu minulog rada beogradskih blizanaca, kako ih zovete. Srbija treba ulagati i blizance pa da opet na osnovu njihovih rezultata i doprinosa nacionalnom koeficijentu, opet nekome padne kašika u med, pa možda čak i Vojvodini. Sve ostalo je bacanje prašine u oči. Jer niko iz SL ne može proći ni dva kola kvalifikacija. Vidjelo se iz priloženog ne treba to biti neka velika mudrost.
U

Utabanim stazama

pre 8 meseci

slavuje, irvasu, zašto ti smeta da drugi imaju isto tuđe pare na kojima se zasniva uspeh kome se diviš? Ne kapiram, plačeš za kao srpskim neuspehom, a braniš srpskim klubovima da i oni budu tako uspešni u Evropi i kući tuđim milionimna, ne hvatam logiku u toj tvojoj izraženoj sumanutosti.
н

нс бој

pre 8 meseci

Боље да је отишао у Рубин из Крушевца.
С

Сале2323

pre 8 meseci

Ја све више почињем да верујем како само пар, односно неколико самозваних приватника држи ову нашу лигу у својим шакама, распоређују ко ће где и за колико, посредно управљају свим клубовима преко својих људи, а све да би њихови клубови били у врху, из тога продавали своје играче, а од тих пара зидали зграде, куповали некретнине и све оно што доноси велику лову... Газда Чуке, председник Звезде, газда ТСЦ-а и слични. Па не може ме више нико убедити да ови из управе Војводине не раде ово намерно, руше клуб изнутра, а не крају ће опет исти клубови играти Европу. И готово сваки клуб воде њихови људи. Ма није ово случајно, нема шансе!
Z

Zvlat BG

pre 8 meseci

Samo je jedan kalif u srpskom fudbalu! Ali i nad kalifom postoji sultan!
P

Partymaker

pre 8 meseci

Krajnje neozbiljno... Cirkus
s

skeptik

pre 8 meseci

jovanovic ide iz kluba, pa da brze bolje proda Cumica, dok moze da kontrolise situaciju, on dobija procente od njegove plate i transfera,jos dok je u Radnickom bio...
M

MJ Maradona BB

pre 8 meseci

Сад стручњаци куцају у претрагу : Left winger- without club, ENTER!
V

Visente Del Boske

pre 8 meseci

A niste napisali da polovina sume ide olimpijakosu koji je zadrzao 50% prava od naredne prodaje.
?

??

pre 8 meseci

Ja msm da je bila vest pre mesec dana kako je vosa otkupila njegov ugovor od olimpijakosa ili da su hteli pa olimpijakos nije hteo. Sad nmg da se setim. Al pre bi rekao da su otkupili

Chiske

pre 8 meseci

3m je transfer
V

Veliki pozdrav

pre 8 meseci

Ako je tačno ono što se priča ovo je i dobar posao, a priča je da ce sutra dovesti tri nova poluigraca od kojih ni jedan nije ni za Mladost!
V

Vladaaa

pre 8 meseci

sa ovakvom upravom bolje je i da je nemamo ! Ne mogu da verujem da to pisem, ali Vosu kao da vodi Snajper a ne Zbiljic ! Cak i da je snajper vodi, bilo bi ozbiljnije ! Bajatovic da vodi rukometni klub na ovaj nacin, pa ne bi bilo nista osvojeno ! Pisle danasnje izjave Zbiljiceve i ovog transfera sada, ne treba vise niko da ode na stadion a Zbiljic koliko juce da podnese ostavku da ne ceka sutra !
?

??

pre 8 meseci

E to je zato sto ste ga pljuvali i posle vesti da je odbio transfer (zbiljic)
G

Gosti

pre 8 meseci

Šta je bre ovo više,pa dokle bre bacanje prašine u oči,ovom narodu?
M

Manche

pre 8 meseci

Ocekujem izjavu Zbiljica da nije bio u planovima trenera kao i Kabic.
P

Prvi

pre 8 meseci

Je saznao legendarni novinar Dnevnika i Rtv Laza Bakmaz kom je Čumić iz aviona za Rusiju javio da je po podne potpisao za Rubin na 3 g. Vojvodina dobija 1.5 m evra što je smešno malo za takvog igrača. Odlazi Zbiljiću sa svojim sportskim Jovanovićem i partijskim potrčcima iz naše Vojvodine. I ne pričaj lažne priče o lokal patriotizmu u našoj Vojvodini. Pozdravio te Elmer i Duško Dugouško.. I Patak Dača.. A Brzi Gonzales kaže andereipaipa
s

sjjejd

pre 8 meseci

Zbiljic sutra: Fk Vojvodina napada 1 mesto i LS
D

Dre

pre 8 meseci

Njima treba novi Bata kan kan bata kan kan pod hitno inace ce zavrsit kao Rad za par godina
G

Gost555

pre 8 meseci

Ko je Bata kan kan Bata kan kan? Ja sam cuo za Batu Kan Kana. Jel su to dve osobe ili jedna?
н

нс бој

pre 8 meseci

Ја ово у животу нисам видео,хахахахах,какво лудило,смехотрес од клуба.
A

Ammmmamm

pre 8 meseci

Sprdnja od kluba.
r

radamelo

pre 8 meseci

Rekoh vam ja da cete zavrsiti ovu sezonu u donjem delu tabele...
G

Gost123456

pre 8 meseci

Nije to ništa, ovo je tek početak. Danas kao slučajno ugovor sa Poštanskom štedionicom, to je parizer za navijače. Sam sam pomislio da je ovo sa štedionicom dobar posao a ustvari je samo maska, maska koju oni rade kao da smo svi mi debili pa ne vidimo sta rade ili jesmo kada sve to nemo posmatramo i prihvatamo. Nije mi problem Čumićev odlazak to je prosto neminovno u drzavi gde je parizer sinonim za dobar život vec je problem upravo to što misle da smo debili!!
L

LazzzZAR

pre 8 meseci

U reprezentaciju momka!
U

Uuhhh

pre 8 meseci

Pa da imamo dva radonjica
B

Brankoni84

pre 8 meseci

Uuhhh | 14.09.2023. U 08:28 Jedan s leve(Radonja) drugi sa desne(Cumic) strane.👍 E sada ozbiljno, lose je ovo za Vojvodinu ali moze da bude dobro za reprezentaciju Srbije. Trener Rubina Rasid Rakhimov takticki igra defanzivni fudbal sa puno trcanja, imali su dosta tezak raspored i za protivnike Dinamo Moskvu, Spartak iz Moskve, Lokomotivu iz Moskve i nezgodnu Krylia Sovetov koja igra ofanzivan fudbal. Rubinu treba malo kreacije u napadu sto im Cumic donosi, s druge strane posto Rubin igra veoma cvrsto u defanzivi tj. igraci kod Rakhimova moraju da se vracaju i u odbranu, potencijalno uz dobru fizicku pripremu Cumic bi mogao da se razvije u ving beka ili barem krilo koje igra i odbranu, a ne kao Radonjic/Kostic/Zivkovic.
K

Komedija

pre 8 meseci

Dogovorili oko raspodele procenata u zadnji čas 😂
Ћ

Ћелави препотенко

pre 8 meseci

Неозбиљан клуб још од кад је преминуо Бата Кан Кан пре 10 година. Максимум ове сезоне је грчевита борба за плејоф. Увек јаки на речима, али на крају дупло голо.
m

mare9

pre 8 meseci

bata kan kan je bio ozbiljan?zbog stajlinga i frizure i obezbedjenja..starleta
G

Grajkula

pre 8 meseci

Kakav cirkus, pa ovo ne bi Matijasevic rezirao...
m

mare8

pre 8 meseci

decko je juce potpisao ugovor..toliko o vosi..novinarima..politici..danas sponzor drzavna Stedionica...do juce bile samo firme koje dobijaju drzavne poslove..klub koji treba ugasiti..

Chiske

pre 8 meseci

Blizance prvo ugasiti pa onda sve ostale!
G

Gost282828

pre 8 meseci

Hahahahahahaha
g

gostivarski

pre 8 meseci

znaci predsednik fudbalskog kluba vojvodina nema pojma sta mu se desava u klubu...da nije tuzno bilo bi smesno...i cekajte kakvi su vam planovi sada bez ubedljivo najboljeg igraca...kako do evrope, plasmana itd?

Chiske

pre 8 meseci

Sramote pre svega sto navijaci nisu znalu da cumke nije nas 100% Druga stvar prodati ovakvog igraca za 3m je blago receno sramota! Bez 5m nema sta da se diskutuje. Pokretacka snaga i najbolji strelac uvek dusu na terenu ostavljao i ovako ode. Ovde je iskljucivo uprava kriva! ISKLJUCIVO!
g

grobar8

pre 8 meseci

vi ne razumete da se taj zbiljic i bajatovic razumeju u sport ko ja u balet..i dovedeni su Vam Slijepcevix.Tanjga..Lane..Krasic i kumovi..vama je sekretar Vukicevic pored svih vasih istaknutih fudbalera..covek koji je pre tog posla radio na ribljoj pijaci..i uplacivo tikete citav dan..jedno karirano odelo..dovedeni ste da budete ciganska filijala
@

@grobar8

pre 8 meseci

Žanberi likes this :)

The Intersect

pre 8 meseci

“Svi smo jednoglasnosno glasali PROTIV tog transfera!” Evo vama po 50.000€ ispod stola… Ok moze, hocete da vam ga zapakujemo?