Komentari na vest

Veliko ostvarenje El Fardu Bena: Ušao među deset najboljih strelaca u istoriji Zvezde

K

Keket

pre oko 2 godine

Joj, kad cujem borha i evandro slosi mi se instant
P

Pjer

pre oko 2 godine

Uz Gaja,Kastilja,La Taleka jedino od stranaca sto nam je vredelo I znacilo,mozda eventualno jos dvojca njih plafon...ovo ostalo stranaca sto je bilo a bilo ih je 30-tak sto mogu odmah da se setim su blagi uzas,da smo ih na kilo kupovala I iztovarali ispred Marakane bolje bi bilo.
D

Dusmanin

pre oko 2 godine

Donald, Boakye, Hugo, Cadu, Evandro, Dauda, Kanga (mozda i najbolji uz Bena), donekle Ibanez, Cleo, Sanogo itd. Bilo je dobrih stranaca... Verujem da ce i Ohi ostaviti odlican trag...
S

Sale555

pre oko 2 godine

Bencugi svaka cast i kao igracu i kao coveku, mnogo dobrog nam je doneo, ali moramo gledati ka buducnosti. Na njegovoj poziciji imamo Motiku, od leta nadam se i Radonjica. On i Falko realno ne prave vise razliku u Evropi. Za domacicu okej, ali morali bi onda ugovori da se redukuju.
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD(ONAJ PRAVI)

pre oko 2 godine

Neću ništa novo reći, ponoviću po stoti put, BEN IGRA NA NAČIN KAO DA JE ODUVEK U ZVEZDI, KAO DA JE PONIKO U ZVEZDI, BEN JE POTPUNO SRASTAO SA ZVEZDOM,,,, I TO POKAZUJE NA SVAKOJ UTAKMICI, NA SVAKOJ UTAKMICI POKAZUJE I DOKAZUJE SVOJU PRIPADNOST KLUBU,,,, ponekad odigra slabije, kao uostalom i svaki igrač, ali Ben je igrač na koga se svaki trener uvek može osloniti, Ben je oduvek bio i dok bude igrao biće uzdanica, neko ko nikad neće izdati. Iz sveg srca želim da kod Nas ostane do kraja karijere, a to znači da Ben komotno može igrati još najmanje tri pune sezone.
R

RedStar91

pre oko 2 godine

Cestitke! 👍 Ben je pre svega ljudina a onda i dobar igrac! Ipak, najbolju kvotu ima Darko Pancev. On je svojih 116 golova za Zvezdu postigao na samo 141 utakmici sto je kvota od 0,82, slicnu ima Levandovski. Zanimljivo je da je Darko u sezoni 90/91, kada je osvojio zlatnu kopacku Evrope i srebrnu loptu kao drugi igrac sveta, imao kvotu od cak 1,00 (!), slicno kao Mesi ili Ronaldo u pojedinim sezonama. Odigrao je Darko te sezone 55 utakmica i postigao 55 golova: Prvenstvo 32/34, Kup 7/6, Evropa 9/5, Reprezentacija 7/10! Jedan je Darko Pancev, fudbalska kobra!
P

Pjer

pre oko 2 godine

Pa zemljace sta ti poredis...Panceva I bilo koga drugog...neozbiljno.
b

bratkoooo

pre oko 2 godine

poredjenje ti nema bas previse smisla uzevs i u obzir da je jedan klasican spic kralj sesnesetrca a drugi 90 posto utakmica odigrao na krilu.
O

On je..

pre oko 2 godine

Big Ben!
A

Ajbežibre

pre oko 2 godine

Jedno je šta je džajić radio i kome je zabijao i u kakvoj ligi i generaciji a drugo je ovo sad u ling long cirkus ligi
P

Pa1

pre oko 2 godine

Ništa bez Bena! Ovakvi stranci nam trebaju! Ostani još dugo sa nama!!!
b

been

pre oko 2 godine

Bog Komora
E

Enzo

pre oko 2 godine

brat Benić :)
N

Najbolji

pre oko 2 godine

Stranac u istoriji kluba, zasluzuje da bude kapiten.
R

Realno posmatrano

pre oko 2 godine

Najjace od svega je sto i dalje postoje ljudi koji osporavaju Bena.
H

Hannibal

pre oko 2 godine

Samo totalni nepoznavalac fudbala može da osporava jednog od najkorisnijih igrača koje smo imali u poslednjih 20 godina. Ben je strelac, asistent, dribler, i igrač sa verovatno najbojim centaršutom u Srbiji. Uz to je sjajan momak, lojalan klubu i saigračima.

BojanCZ

pre oko 2 godine

Ja mislim da nam na toj poziciji treba ozbiljno pojacanje, jer imamo velike probleme po desnoj strani. Ben je uvek znao da se nadje gde treba, da oseti gde ce lopta...Imamo mi druge probleme sa njim u postavi. Ako hocemo iskorak i LS, moramo da resimo tu desnu stranu i da je dovedemo na nivo na kom igraju ovi sa leve. Treba nam brzina, igrac koji trazi dubinu, koji igra 1 na 1, saradjuje sa bekom. Dakle pravo krilo, krilni napadac. Za Bena naravno ima mesta, u ligi pravi razliku, ali nije ovo vise onaj Ben iz Salzburga. Ali sam protiv dovodjenja vedeta iz slovenacke lige, nama nikakavi Parisi nece resiti problem, nama tu treba ozbiljan igrac, i treba odresiti kesu za to.
G

Gost 126 mb

pre oko 2 godine

Njega ne osporavaju ljudi, njega osporava statistika, a ona je porazna, jer niko živi iz sveta ne traži Bena, jer čovek nema ništa od savremenog fudbalera sem da čeka odbitak kada je sam na drugoj stativi. Nema dribling, nema skok igru, nema duelm igru, stalno vrača loptu nazad! Zato ga niko ne traži!
g

ghost11

pre oko 2 godine

Realno je takođe da i Katai uđe u top 6-7 strelaca!
K

Kindadoga

pre oko 2 godine

Zna li neko koliko je on golova postigao?

BojanCZ

pre oko 2 godine

Katai je trenutno na broju 76.
K

Kindadoga

pre oko 2 godine

Znaci ako ga zdravlje posluzi mogao bi krajem sledece sezone preskociti cika Rajka na 109..
B

Brat moj rodjeni

pre oko 2 godine

El Fardu Mohamed Ben Nabouhane ! Jedan od nas !
H

Hannibal

pre oko 2 godine

Jedno veliko BRAVO za majstora sa Komora! Svaka čast na borbi za Crvenu Zvezdu, za nesebičnu, timsku igru i za ovo fantastično golgetersko dostignuće! Osim još mnogo trofeja sa klubom, želim mu da broji do STO u crveno-belom dresu!