Veliko pojačanje za Krasnodar iz Zenita!

Vreme čitanja: 1min | uto. 06.02.18. | 14:44

Igrač platio iz svog džepa...

Prelazni rok u Rusiji još traje, a Krasnodar je dobio veliko pojačanje!

Ruski reprezentativac Oleg Šatov je prešao iz Zenita u Krasnodar na pozajmicu do kraja sezone. Ruski vezista je platio 350.000 evra iz svog džepa da bi ga Zenit pustio u Krasnodar u drugom delu sezone. I moraće da plati još 140.000 evra ako bude želeo da zaigra za Krasnodar u meću 25. kola protiv Zenita. Šatova je želela i Lokomotiva ali Zenit nije želeo da pojačava direktnog konkurenta u borbi za titulu. A ako Krasnodar bude hteo da ga otkupi na kraju sezone, moraće klubu iz Sankt Peterburga da isplati 5.000.000 evra na ime obeštećenja.

Izabrane vesti

Oleg Šatov je drugi ruski reprezentativac koji je ove zime morao da napusti Zenit po izričitoj želji Roberta Mančinija koji forsira inostrane fudbalere, mahom Argentine. Pre njega je iz kluba oteran Artjom Dzjuba na pozajmicu u Arsenal iz Tule. Obojica su prebačeni u B tim Zenita i jasno im je stavljeno do znanja da se na njih ne računa.

Šatov je prihvatio selidbu u Krasnodar kako bi ostao u formi i obezbedio mesto u reprezentaciji Rusije za predstojeći Mundijal na domaćem tlu. U Zenitu je proveo četiri i po godine.

(FOTO: Action images)


tagovi

Oleg ŠatovZimski prelazni rok 2018

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara