Komentari na vest

Veliko priznanje, Nemanja Vidić među 100 najboljih fudbalera u ovom veku!

P

Peki30

pre oko 2 godine

Da se ne lazemo, Maldini je u timu sveta svih vremena, nije bas da su Teri i Vidic bolji
D

DP

pre oko 2 godine

Ešli Kol devetnaesti, ispred Roberta Karlosa? Ronaldo sedamnaesti? Arturo Vidal na listi? Na kojim su drogama bili sastavljači ove liste?
B

Bulbulder Zvezdara

pre oko 2 godine

A gde je Gabrijel Batistuta? Lista pravljena od britanaca...
K

Kurshum

pre oko 2 godine

Ova lista je sramna bez doktora fudbala Denisa Bergkampa!!! Zaista sramna!!!
N

Nikola Nikolic01

pre oko 2 godine

A Branislav Ivanovic?
G

Gost123

pre oko 2 godine

Ima li neki plaznik najbolje skole posle Ajaksove na listi?????))))))
N

Neutralna slika

pre oko 2 godine

Koja je ovo zajebancija Kita Ronldo drugi, a Zuba Ronaldo sedamnaesti... Pa Zuba iliti pravi Ronaldo, Ronaldinjo i Zidan su esencija fudbala... Smešno je sve ovo pa Fernando Redondo je za Krosa i Modrića izmislio fudbal... Smešno je ova lista...

Bojan Urosevic

pre oko 2 godine

Pa zato sto Zuba svoje najbolje partije u karijeri nije pruzao u 21 veku nego u 20 a meni interesantno po kom osnovu ispred Vidica se nasli Pike i Kompani Pike kad bio u Junajted ukupno odigrao 6 utakmica i to u onaj kup kad su odmarali Vidic i Ferdinand a i posle nema veze sto bio standardan u onoj mocnoj Barsi Vidic i Ferdinand su bolji igraci.
v

v1ad

pre oko 2 godine

Koliko lista nema veze sa zivotom pokazuje da je Pujol u prvih 100. Inijesta treci? Odlican igrac ali ajde da ne preterujemo. Mozda u 20. Vidic sigurno u top 50. Kompani ni u 100.
Q

QwertzPa

pre oko 2 godine

Ko pravi ove liste… ko stavlja Vejn Runija i bilo koga drugog ispred Ronalda Nazaria de Lime!? Za Vidica necu ni da pricam, kakvi Kompaniji kakvi …
M

MarcoDobrico

pre oko 2 godine

Luka Modrić ispred Ronalda. Pa Ronaldo onako debeo u 30 godina je bio bolji nego Luka u najboljim godinama.
G

GrandeLazio

pre oko 2 godine

Uz svo poštovanje svih defanzivaca. Nesta je najbolji odrambeni igrač svih vremena. Lista je kao i svaka druga britanska smešna(redosled).
d

drobilica kicme

pre oko 2 godine

Kad vidis pikea na 24. mestu,sve ti je jasno o ovoj listi.
B

Bravo

pre oko 2 godine

Cestitke za brata Vidaru!
M

Monterooo

pre oko 2 godine

Iz prilozenih imena se vidi kakva je kriza danas, rivaldo 97....a imena sve da se smrznes, danas od megvajera i haverca prave igrace...
G

Gostić

pre oko 2 godine

Gospodin pre svega.
1

1389

pre oko 2 godine

Bogami Kao stoper za mene u top 5 mozda ..azdaja ljudi ...
A

AleksandaarB

pre oko 2 godine

Gde je ovde na listi Rafael van der Vaart?
M

Mop

pre oko 2 godine

Nije štoper
p

podesen

pre oko 2 godine

Zaobilazi Rajka Vidara u sirokom luku,zasto ajde odgovor delije.?
K

Kimi Car

pre oko 2 godine

Možda čeka platu od 3 miliona evra kao Žoc?
G

Gost 8

pre oko 2 godine

Znači samo 1 (jedan) Srbin , ovo bi trebalo da bude povratak u realnost. Koliko bi bilo recimo košarkaška ili tih vaterpolista u šta se inače ne razumem. Tako da izgleda da Srbija nije zemlja fudbala , a samim tim plasman na SP je uspeh .
K

Kidi

pre oko 2 godine

Kako samo 1? A Švajni ;)
G

Gostr

pre oko 2 godine

Pa kako je Kanavaro uzeo zlatnu loptu a nije u top100 fudbalera ?
B

Balt heh

pre oko 2 godine

Gde je Lazar Markovic iz Liverpula?
N

Nedjo b

pre oko 2 godine

Kako je moguce da nema Umara Sadika i Tavambe?
F

Fuštar

pre oko 2 godine

Da li među 100 najboljih ima neki igrač iz Jugoslovenskog Sportskog Društva,najbolje škole fudbala u Evropi,odmah posle Ajaxove!?
G

Gost4

pre oko 2 godine

Kakve to veze ima sa Partizanom i Vidicem? Ta skola fudbala je najbolja posle ajaksove zato sto izbaci najvise fudbalera u Evropi tuko jedna glupa, nije bitno sto je Nemanja u top100, ja kao Grobar ga volim i postujem kao igraca. Ali sta oces da kazes da je Zvezda bolja omladinska skola od Partizanove ?
K

Kimi Car

pre oko 2 godine

Partizan je u fudbalu ono što je FMP u košarci. Fabrika poluproizvoda. Tu je mnogo solidnih igrača, ali nijedan vrhunski. E sad, košarkaši FMP se bruse u Zvezdi, a fudbaleri Partizana u drugim ligama Evrope Azije.
S

Sashki85

pre oko 2 godine

@gost4 Da bi bila najbolja treba da se gleda koliko im igrača igra u ligi petice a ne da bude štamparija za menadžere. Kao druga najjača po izvozu a para nigde.
g

gostinjo

pre oko 2 godine

popularni penaldzija i igrac rukom u 16m
B

Bole N

pre oko 2 godine

Jel beše i Mitrović promašio odlučujući penal?
g

gostinjo

pre oko 2 godine

uporedi ta dva suta
@

@Bole

pre oko 2 godine

Ne diraj ga u Mitra, kralja druge lige... U njihovim mozgovima on nam je uskratio odlazak na EP da se tamo ne brukamo :D
g

gostinjo

pre oko 2 godine

Mitrovic je Puskas u odnosu na zalizanog igraca juventusa. Da li je Mitrovic jedini krivac za propustanje kovid eura ili je i ona balerina iz lacija?
T

Trololo

pre oko 2 godine

Koliko jadna lista, neverovatno... Kros iza Kompanija (samo jedan od primera)? Novi igraci, koji imaju tek par dobrih sezona se vec nalaze na listi, mislim da je malo preuranjeno...
T

TAA

pre oko 2 godine

Iako je već ima dva najvažnija trofeja i postvaio je neke rekorde u PL, u potpunosti se slažem. Na 100. mestu, a ne igra ni četvrtinu 21. veka... Da u 22 godine nije bilo boljih igrača od TAA, sumnjam... I da me skauzeri ne napadaju, dovoljno je pomentui da je i Kutinjo mogao umesto Trenta.
G

Gost780

pre oko 2 godine

 i popularni Nemandža, kako su ga navijači Mančester junajteda od milošte zvali... Nisu ga zvali iz milošte vec zato sto ne mogu izgovoriti slov NJ koje nema u njihovoj azbuci...
N

Nesha lee

pre oko 2 godine

Rumunu oni nemaju Azbuku vec Alfabet
@

@ssss

pre oko 2 godine

U pitanju je lista najboljih fudbalera u 21.veku.Vidim da to mnogi nisu shvatili. Maldini je recimo tada bio na zalasku karijere. Ne može niko biti na listi najboljih odbranbenih fudbalera u istoriji pre Maldinija, Barezija i Bekenbauera. Ali od njih trojice je jedino Maldini zakačio 21.vek i to na zalasku karijere. Otud i ovakva lista.
C

Crno-bijeli svijet

pre oko 2 godine

To stoji, ali ne stoji rangiranje štopera koji su isključivo igrali u 21. veku... Pike da npr. bude ispred Vidića i Pujola...
n

ne može Pike biti

pre oko 2 godine

bolje plasiran od Vidića ni u ovom, a ni u nekom drugom paralelnom univerzumu. To mi je baš zaparalo uši. Jednostavno ne može. Ne moram ni da objašnjavam, ko god je gledao i Vidića i Pikea shvata o čemu pričam, i pritom najviše mislim da neke stvari koje igrač ima u srcu, duhu, mozgu.....
D

Dejani

pre oko 2 godine

Medju odbrambenim bi trebao biti medju prvih 5 koliko je bio jak i pozrtvovan. Igracina
B

Bjeka i Sudije

pre oko 2 godine

ZNACI VIDIC KOJI JE U 100 NAJBOLJIH NA SVETU NE MOZE DA BUDE NA CELU FSS ALI ZATO SNS BJEKOVIC MOZE,SRAMOTA!
D

Dejani

pre oko 2 godine

Biće kad tad. Šta ćeš kad se nažalost ne razumiju nikako. Cudi me zašto u Zvezdi nema neku funkciju. Možda se i sa njima ne razumije. Ili sto nije bar u rodnom mjestu.
T

TzT

pre oko 2 godine

A jel ima neki iz najbolje skole u galaksiji, skole jsd-ovaca? Hvala!
Г

Гост11

pre oko 2 godine

Смешна листа. Не знам на основу чега су рангирали фудбалере. Видићу свака част, заслужује да се нађе овде без сваке сумње.
V

VeritaS

pre oko 2 godine

A gde su igraci iz cuvene skole nk partizana?Najvece skole posle Ajaksove, mislim u bajkama, ima li ih?

ẞa

pre oko 2 godine

Ima Ivica Iliev.On je igrao za Šušnjar!
3

32 titula

pre oko 2 godine

Lepo,samo on nije za predsednika fudbalskog saveza Srbije .Ovaj deda je poznatiji Ej Srbijo medju sljivama.
O

Opa Miki

pre oko 2 godine

Svi imamo neko svoje subjektivno mišljenje ko je trebao da bude bolje, a ko lošije rangiran, ali brate Karles Pujol 46, a Đerar Prevara Pike 24... toliko o kvalitetu magazina ili o poznavanju fudbala od strane osobe koja je sastavljala listu...
R

RedStar91

pre oko 2 godine

Nemanja Vidic, svetski i evropski sampion sa Mancester Junajtedom, pet godina kapiten Mancestera, dva puta najbolji igrac premijer lige. Dejan Savicevic evropski sampion sa Milanom, clan kuce slavnih Milana, asistent i strelac fenomenalnog gola u finalu LS, nadimak u Italiji genije. Vladimir Jugovic, svetski i evropski sampion sa Juventusom, strelac odlucujuceg gola u finalu LS. Dejan Stankovic, svetski i evropski sampion sa Interom, clan kuce slavnih Intera, nadimak u Italiji zmaj. Velibor Vasovic, evropski sampion sa Ajaksom i kapiten Ajaksa. Predrag Mijatovic, svetski i evropski sampion sa Realom, strelac odlucujuceg gola u finalu LS. Branislav Ivanovic, evropski sampion sa Celzijem. To su sedam natrofejnijh srpsko-crnogorskih fudbalera igrajuci u evropskim velikanima. Ipak, meni je ipak najinteresantnija brazilska karijera Dejana Ramba Petkovica, tamo poznatog pod nadimkom "Pet". Rambo je legenda Flamenga iz Rio de Zaneira a igrao je za cetiri velikana brazilskog fudbala: Za Flamengo i Santos koji su bili i svetski i kontinentalni sampioni i za Vasco da Gama i Atletiko Mineiro, sampione juzne Amerike. Osvojio je mnogo trofeja u Brazilu, postigao mnogo vaznih i spektakularnih golova iz igre i slobodnih udaraca. Biran je vise puta u idealni tim prvenstva, svetski je rekorder sa cak devet (!) postignutih golova iz kornera i na kraju ono najspektakularnije: Clan je kuce slavnih slavnih Brazila, kao jedan od samo sedam stranaca i samo tri evropljana. Otisci njegovih stopala su uzeti na brazilskoj Marakani, rame uz rame sa Pelem, Zikom, Bekenbauerom, Mesijem... Neverovatno! Preporucio bih o njemu film "O gringo" !
S

Somborac

pre oko 2 godine

Kompani i Pike ispred Vidica, mislim stvarno...realno po meni samo su Pujol i Ramos bolji
M

Mop

pre oko 2 godine

Ma može ko šta hoće pisati. Vidić je legenda Junajteda iz vrlo dobrih vremena kluba. Ovoj dvojici nisu navijači pesmu ispevali.
M

Mop

pre oko 2 godine

Nije to lako doživeti ako nisi Britanac. Još teže kad si Srbin. Vidić legenda iako sam Partizanovac
d

dexiko

pre oko 2 godine

Manje-više sve legendarini fudbaleri.Vidić zasluženo među njima.Maldini i možda ramos zaslužuju mjesto ispred nemanje.Teri,kompani i van dajk ne.Ešli kol teško da ima mjesta među sto.
U

Upravo

pre oko 2 godine

Sve potpisujem! A Ešli Kol čak 23. na listi...
L

Lažni car

pre oko 2 godine

A Lola Smiljanić???
G

Gost1990

pre oko 2 godine

Klasicni englezi.. R9 najbolji napadac ikada i jedan od najboljih fudbalera ikada, a 17ti na listi. Ispred Runi, Suarez, Ibra itd
W

Wucko91

pre oko 2 godine

Bukvalno Ronaldo moze da ide samo u ekipu sa Maradonom, Mesijem, Peleom, Krojfom. To su ljudi zbog kojih zavolis igru, ona cista fudbalska magija koja ne moze da se izmeri nikakvim statistikama ili trofejima.

Stella-Rossa-Di-Belgrado

pre oko 2 godine

Nemanja oooo Nemanja ooooo....
T

Trpke

pre oko 2 godine

Krljaca mozda,vidic I fudbal su dva razlicita pojma
M

Mop

pre oko 2 godine

Sram te bilo Srbine. Super Srbine. Valjda te tako treba čovek zvati jer si sa Kosmeta. Uhh

NemanjaKZ

pre oko 2 godine

Vise bih rekao da ste fudbal i ti dva razlicita pojma
V

Visente Del Boske

pre oko 2 godine

Au decko ti si stvarno zesce posvadjan sa mozgom cim si u stanju da objavis ovakav komentar.
M

Mop

pre oko 2 godine

Vidić je igračina bre dalobu.
I

Izdaja U Tem Denveru

pre oko 2 godine

Pricacu samo o stoperima. Sramota je da su pike, teri, kompani ispred, a pogotovo van dajk. Ljudi pa njemu je ovo tek 4 sezona na top nivou fudbala?!?! Smesno zaista.
@

@odgovor

pre oko 2 godine

Bas cudno za Kompanija i Van Dajka. Ali za Pikea razumem. Covek je bio vodja odbrane za 2 najjace Barse u istoriji (jedna se smatra najboljim timom ikad) i osvojio 2 EP i SP. Zbog toga mora da bude ispred, kolko god i ja smatrao Vidica boljim.
I

Izdaja U Tem Denveru

pre oko 2 godine

Pa jel onda naco isto treba da bude ispred vidica? Naco je uzeo 4 ls sa realom… Da se ovde prica o osvojenim titulama alves bi bio na 1.mestu. Pike je uvek bio losiji deo tandema sa pujolom, uvek ga je ovaj krpio nekako. Vidic je kvalitetniji igrac od pikea i niko me ne moze ubediti u siprotno.
@

@@odgovor

pre oko 2 godine

Nije bio Pike komandant odbrane po nekima najboljeg tima svih vremena, nego Karles Pujol, bez kog bi Pike i dalje bio u petlićima Mančester junajteda...