Komentari na vest

Veljko Birmančević, srpski kralj asistencija: Rosicki me vidi u ligama petice, možemo s Liverpulom

8

8

pre oko 2 meseca

Eto mu prilike večeras protiv Liverpula , dobar igrač . U reprezentaciji ne mora da bude starter ali sa klupe može bez problema.
1

1234567890

pre oko 2 meseca

Dečko kida kako igra u Sparti ali za njega nema mesta kod mister Stojketa
E

Eseks

pre oko 2 meseca

Trebao je da dobije poziv pre Bazdara i pre micka..Znam da nisu ista pozicija al nema veze.Videcemo ga protiv Liverpula na kom je nivou..
V

Volim fucu

pre oko 2 meseca

Ma sta ce nama Birmančević, mi imamo nezamenjivog Kostića, hahaha. Dečko odličan igrač. Nemačka ili Italija bi mu bas legle. Boze zdravlja , otici ce piksi i doci neki normalan selektor pa ce biti mesta i za njega.
B

Baxter88

pre oko 2 meseca

Ni ja ne volim Piksija uopste al glupo je porediti Kostica i ovog momka, ko avion i traktor! Birmancevic nije mlad a nije iskusio lige petice a Kostic je Nemackom dominirao a i pri dolasku u Juve bio bitan igrac za njih...
E

Eseks

pre oko 2 meseca

Kostic moze da igra tog levog spoljnog u formaciji sa 3 nazad a Birmancevic ne moze,on je klasicno krilo..Svakako da mu je trebalo dati sansu na ovim sad tekmama al to nema veze sa Kosticem kome je alternativa Mladenovic.
B

Brankoni84

pre oko 2 meseca

"Rekao mi je da mi u budućnosti neće praviti problem ako stigne dobra ponuda iz najjačih pet liga."😜 Česi nisu gadljivi na pare kao ovi iz Partizana(Saldanja) i Crvene Zvezde(Bukari).🤣🤣🤣
k

kojotski

pre oko 2 meseca

Nemačka bi mu legla ko budali šamar. Šteta što se zaletio sa Tuluzom.
@

@kojotski33

pre oko 2 meseca

zaleteo? otkud znas da li mu je to bila najnolja, mozda i jedina ponuda...
b

bgcz

pre oko 2 meseca

Baš šteta što delije nisu dozvolile transfer. Iz Sparte lagano u Bundesligu
G

Goatt

pre oko 2 meseca

On je htio da dođe u Zvezdu, htjeli su ga i ljudi iz Zvezde, ali Delije nisu dale, oni su rekli Stop i to je jedina istina.
c

cxx

pre oko 2 meseca

a sto nisu dozvolili?
N

Ne pričaj gluposti

pre oko 2 meseca

Problem je bio novac koji je potraživao Čuka
N

Ne pričaj gluposti

pre oko 2 meseca

Problem je bilo obeštećenje koje je tražio Čuka tj njegov vlasnik i dinamika isplate Zvezda je htela na rate a Čuka odmah. Isto tako problem je bio i oko procente od sledeće prodaje. To je istina sve ostalo su gluposti.
g

gost3gost

pre oko 2 meseca

Odličan, sveobuhvatan i zanimljiv tekst 👍
A

Aco CZ

pre oko 2 meseca

Da se videlo da je talenat jos u mlađim kategorijama, i da ima velike šanse da postane ozbiljan fudbaler, videlo se. U Cukarickom je pokazao brzinu, dribling, trebalo mu je iskustva za smireniju zavrsnicu i takticki da bude obuceniji. Nadao sam se dolasku u Zvezdu, mislio sam da ce biti bolji od Radojica zbog glave, ali onda se pojave VELIKI navijaci i zabrane njegov dolazak jer je nastupao za Partizan. A decko je Delija! Cak sam se nadao da ce ga letos iz Tuluza uzeti i projektovati za Bukarijevu zamenu. Ali nazalost mislim da ga necemo videti u Zvezdinom dresu, pretpostavljam da ce za godinu dana biti u Seriji A.
G

GostLazar

pre oko 2 meseca

Tesko, decko je dobar igrac, ali za klubove Poljske, Holandije, Belgije i to je to. Lige petice ne moze, dzaba brzina i sve. Bio jw u Tuluzu, nista nije uradio. Jednostavno ako do sad niie napravio korak na jacu ligu, tesko ce ikada.
A

Aco CZ

pre oko 2 meseca

Pre ce uspeti u Italiji nego u Francuskoj. Teza je igra, zatvorenija, mnogo manje kontri. Mislim da ima kvalitet za Torino, Monza, Bolonja,... U Tuluzu je imao specifičnu situaciju,mislim da je pogresio u odabiru kluba, Nemacka bi mu vise odgovarala po nacinu fudbala.