Komentari na vest

Veljko Nikolić operisan u Lionu

D

Deki maky

pre oko 2 godine

Zao mi je ovog momka,ali dok je bio zdravo trebalo ga je prodati. Sada je vec bogalj,u zvezdi nemaju strpljenja da cekaju da se povrati, njegova karijera je u padu. Jos jedan pokazatelj kako dobro radi Mrkela, pored njega tu nikada ne treba zabotaviti milionske gubitke,pocev od Moucea onog mucenika,Van la Kare,-Tomane,pa sve do Risaira i Dionija...i previse
Г

Гос'

pre oko 2 godine

Мали има потенцијала, талента и фудбалске интелигенције, али је превише њежан. Час игра, час не, а вријеме пролази. Надам се да ће сад све бити ок..
e

esex

pre oko 2 godine

vidi se da zna da igra i da ima smisla i kefala..isto tako ima i mana koje moze ublaziti teskim individualnim treninzima..sve je samo na njemu,nakon oporavka cemo videti samo da se vise ne povredjuje
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD (ONAJ PRAVI)

pre oko 2 godine

Budi strpljiv, mlad si, sada imaš dovoljno vremena da dobro razmisliš o svojoj budućnosti..... o svojoj budućoj karijeri. Svi Zvezdaši te čekaju, i žele brz oporavak.
Š

Šteta

pre oko 2 godine

Ako je već morao, 6 meseci je zakasnio…U globalu izgubio je godinu dana. Šta radi medicinski tim da nisu mogli pre reagovati ? Brz oporavak!
t

torko

pre oko 2 godine

Veljo, znam da imaš slobodnog vremena. Uz tebe smo, ne čitaj ove grobarske komentare
H

Hermano7

pre oko 2 godine

Torko molim te reci koji je ovde zlonameran komentar i grobarski? Aj mi navedi samo jedan, ja kao Partizanovac ti kazem da u zadnjih 15 godina sem Ristica niste imali boljeg igraca iz skole od Nikolica.
8

83

pre oko 2 godine

srecno mali!!!
L

LudiDejo

pre oko 2 godine

Je li u sobi sa Panticem?
g

gostkojicita

pre oko 2 godine

Decko vuce ovaj problem godinama. Nas najveci problem je dovodjenje igraca 95 posto igraca koja se dovedu nisu pojacanja. Stankovic ima slabiji tim nego prosle godine kad je imao Milunovica i Falcinelija. Svi znaju ukljucujuci i ljude iz kluba da nam treba brzine u napadu jos od Milojevica. Takodje nam treba i stoper koji ce da zameni Milunovica. Po ovome do sada vidjenom Gobeljic je najbolji desni bek kojeg imamo, defanzivno sigurno. Od Radonjica nismo imali brzo krilo...
B

Bg

pre oko 2 godine

Pricao sam sa momkom skoro u lozi, problem sa ligamentima.
L

LudiDejo

pre oko 2 godine

Šta nas briga. Mozzart zna najbolje
Z

Zvlat BG

pre oko 2 godine

Brzi oporavak! Sve najbolje!
N

Nikol44

pre oko 2 godine

Srecno malom Nikolicu. Veoma dobar igrac, za razliku od vecine klinaca koji kao mnogo obecavaju Nikolic je ozbiljan igrac. Kreativan, talentovan, inteligentan... ima sve ono sto ostalima uglavnom fali.
Š

Škrabotina

pre oko 2 godine

Ma da. Diplomirao na Blejvoču dve šufle preko Gazele.
@

@Skrabotina

pre oko 2 godine

To je pocelo od druzenja sa Spiridonovicem a onda Spiridonovic otisao ali navike ostale
G

Gost111

pre oko 2 godine

Bar ima drustvo Danila Pantica
m

mister

pre oko 2 godine

Dečko lepo krenuo, a onda naprasno nestao. Nije ni kao izmena ulazio. Zvezda ima problema sa mladim igračima i njihovoj integraciji u tim ili je to do trenera.
F

Familija

pre oko 2 godine

Povreda on ovo vuče dugo i čim se opet malo oporavio automatski bol se navratio sada mora da odmara mora da pazi ovo je ozbiljno ne treba žuriti neka prvo se oporavi od zahvata zatim da prođe ceo posleoperacioni period i vrlo pažljivo da krene u onaj minimum trening proces nije bitno i ako ne bude bio u junu ili julu spreman samo da to zaleči kako treba ako treba i godinu dana da mu se omogući da se polako vrati u ritam i godinu dana preko ovoga da se vrati u takmočarsku formu ako sada pogreše ide mu karijera u nepovrat polako i strpljivo sa njim