Komentari na vest

Veljko Nikolić: Plašio sam se, osećao kao da sam razočarao, ali vraćam se jači nego ikad

Z

Zvezdaš ponosni

pre gotovo 2 godine

Samo napred Veljko i da opet uzmemo duplu krunu, pozdrav od komšija iz Padinske skele
m

milivoje33

pre gotovo 2 godine

pogledajte taj stav, pogledajte tu facu... nema tu fudbalera.
S

Svedok

pre gotovo 2 godine

Vraćaš se ali na Čuburu, pijan po burek. Manekenu
G

Goran 223

pre gotovo 2 godine

Nedorečen fudbaler. Ima svega što fudbaler treba da ima, ali ničeg dovoljno da bi bio ozbiljan igrač u ozbiljnom klubu.
r

ranGo

pre gotovo 2 godine

Ma da zato su dioni bakajoko falko motika ....doreceni strasno
D

Dalibor CZ

pre gotovo 2 godine

Srecno.
z

zuzu

pre gotovo 2 godine

Država je izašla sa vrlo preciznim podacima po pitanju poreskog duga i otkrivano je da fubalski i košarkaški klubovi Zvezda i Partizan za porez duguju oko 24,5 miliona evra KK Crvena zvezda - 90.660.000 dinara KK Partizan - 649.700.000 dinara FK Crvena zvezda - 859.700.000 dinara FK Partizan - 1.299.000.000 dinara
N

Nenad1246

pre gotovo 2 godine

I šta sa tim?
D

DuleDuleDule

pre gotovo 2 godine

Pamet u glavu i da sacuva malo nos, bice sve ok.
M

Manolas

pre gotovo 2 godine

Mali kuli prnje I begaj ,za tebe nema mesta u ovako jakom veznom redu. Nisi nam uopste nedostajao jer nemas uticaj na igru kao katai Ivanic kanga sad je doso kangva plus bukari,nisam ni primijetio da te nije bilo godinu. Kod miloja si odigrao Dobro kod dekija kad je dosao bio si ocajan pa si se povredio. Idi u Partizan slobodno.
r

ranGo

pre gotovo 2 godine

A zasto je kod jednog trenera bio dobar kod drugog ocajan??? Da nije mozda di kombinacija trenerovih sa raznim falcinelijima falkama bakajokama (koji su dosli na njegovo insistiranje) a nasa deca sklonjena.... danas igra ko ima zaledjinu nikako neko ko vredi... kod ovoga nisu igralu ni vuluc ni babic....
P

Pozajmica

pre gotovo 2 godine

Je resenje. Treba ta pustiti u Vojvodinu, Radnicki Nis, Cukaricki Neki od tih jacih timova nase lige gde ce igrati stalno Tako ce se vratiti na pravi put
N

Nikola44

pre gotovo 2 godine

Mali je u psiholoskom problemu posle povrede. Ali nema sumnje da je Nikolic tip igraca koji donosi prevagu na terenu. Jako je talentovan. Treba ga istrpeti. Vratice mali igrama. Nikolic ima strasan smisao za igru. To u Zvezdi trenutno ima samo Mirko Ivanic.
G

Gost 3421

pre gotovo 2 godine

"Mali" Nikolić, dečko ima 22 godine, kakav crni talenat, on je igrač za Vojvodinu, Radnički, TSC, Čuku, nema taj mesta u Zvezdi. Nije znao da iskoristi trenutak kada je bio bonus i to je to.
T

TNT

pre gotovo 2 godine

Igrač koji ne zna unapred, a kada i krene izgubi loptu i čeka da mu sudija svira faul koji ne postoji kao 2x u Evropi iz kojih su i pali golovi.
a

argh

pre gotovo 2 godine

Bilo šta drugo da si rekao, možda bi bio u pravu, ali sa ovim "ne zna unapred" si pokazao neznanje. Nikoliću je to nakveća prednost, što stalno igra unapred i retko vraća loptu. Pravi i dosta grešaka, ali imao je možda i najviše ključnih pasova u ekipi. Greške će proći sa iskustvom.
R

Realista Gost

pre gotovo 2 godine

Decko je smešan kao crtani film u 07:15 na televiziji Beograd nekada . Izvikani šminker. Za uzora uzeo Radonjića i slične likove,splavare,sa tetovažama i gistro krimi izgledom 😁 Ovakve su za doručak jeli Abi Nadj,Bata Mirković,Deki Stanković,Nemanja Vidić...i ostali pravi pre svega MUŠKARCI,a kasnije i fudbaleri. Smešan je. Uske pantalonice,235 tetovažice, slikanje po liftovima Delte i Ušća 🙄 Nije on jedini,to je jedan ceo korpus likova kao što je on. Takve pojave,bez m...a - nalickane curice, nmg očekivati da će uspeti ni ovde,a kamoli igrati ozbiljan fudbal na Zapadu. " Fudbal je muška igra,u kojoj nema mesta za preplaćene manekene" Roj Kin !!! Pozdrav
D

Don Vito Corleone

pre gotovo 2 godine

Nažalost si upravu. Drugačiji se sada igra fudbal nego pre 20 i 30 godina. I fudbaleri su sada drugačiji. Sada je to čist fenseraj, dok je pre to bila muškost. Pogledaj sada fudbalere, svi se depiliraju, tetovaže, fazonirane frizurice itd. Pre su fudbaleri bili Gospoda, provodili se Gospodski, a sada je sve foliranje i fenseraj. Splavovi, separei, raveku. I pre su fudbaleri to radili, ali su to radili diskretno, a ovi danas to rade namerno javno, kako bi bili vidjeni. Nije to to.
G

Gaginjo

pre gotovo 2 godine

jednom rečju, fudbalerčić
Z

Zvezda pre svega

pre gotovo 2 godine

Drago mi je da se oporavio.Veliki je talenat,ali na zalost ima jednu veliku manu sa kojom se radjas,a to je "petlja",da ne kažem m..a.Svoj talenat pokazuje na treninzima(video klipovima) i nije los u Super ligi protiv Lucana,Surdulice i slicnih kod dva gola razlike,ali na vecim utakmicama ga nema.Svaki malo jaci duel ostaje i po nekoliko min.na zemlji.Trening igrač.Imao je idealnog mentora,samo sto Marin,kada je najteze ,ima onu stvar da preuzme odgovornost na sebe.Srećno Veljo i pamet u glavu...
M

Marinče

pre gotovo 2 godine

Nije sutnuo odlučujući zvezdin penal jer se uplašio, toliko o toj petlji da ne kazem to drugo...
G

Gostik

pre gotovo 2 godine

dzaba stankovic ne voli mlade igrace
I

Ivan FCRS

pre gotovo 2 godine

Pa on je najvecu sansu dobio upravo kod Stankovica. Bio je starter zajedno sa Gavricem. Posle je ispao iz tima dok jos nije ni bio povredjen. Sam neka se zapita zasto se to desilo. Nije sigurno zbog toga sto Stankovic ne voli mlade igrace.

Ivica Gasic

pre gotovo 2 godine

Hajde dečkonja, vrati se jači, spremniji i stabilniji, pa da se zajedno radujemo novim uspesima i titulama. Pritisak jeste veliki, ali tako je svakome igraču velike Crvene Zvezde! Ali zato ko to uspe da pregura i u njoj proigra, karijera mu je garantovano velika i uspešna! Srećno Veljo !
D

Don Vito Corleone

pre gotovo 2 godine

Uvek bih pre izabrao Nikolića nego npr. Ada, ako se već nema para za vrhunskog zadnjeg veznog. Nikolić je veliki potencijal, i ako više nije klinac. Samo da se reši splavova i flaše.
N

Nenad1246

pre gotovo 2 godine

Samo?
G

Grobose

pre gotovo 2 godine

Ti bi centralnog veznog pre uzeo nego zadnjeg veznog za poziciju zadnjeg veznog...dva različita pojma...guraš se u kometare,a onda lupetaš,čudi me da nisi i u ovom komentaru pljunuo upravu i trenera... Velja Nikolić nije zadnji vezni ! A alo hoćeš da se setiš da ni prvenstvene utakmice nije mogao da iznese jer čovek igra u nazad,nema potpun pregled,ne ume zadržati loptu,ne ume da je usmeri u napred i razigrava napad,dijagonale.da ne spominjem,on je cemtealni vezni koji nema duel igru,koji nema dobar pregled,tranziciju lopte u napred,defanzivno postavljanje ni igru u tom smeru...dakle jedan centralni vezni sa prilično slromnim karakteristikama,za Zvezdu koju svi.mi volimo i kakvu očekujemo premalo !!! Da ne spominjem,a svi znamo zašto je sklonjen na tribine... Treba ga pozajmiti Vojvodini...
G

Gostgost

pre gotovo 2 godine

Vrati se, pokidaj sezonu, i srecno u nastavku karijere!
G

Gost 123

pre gotovo 2 godine

Vraca se al na splavove.