Komentari na vest

Veljko Nikolić starter posle 13 meseci

A

Ako pokuša...

pre preko 1 godinu

...i odigra tačno jednu dugu loptu, a kao vezni igrac bi bar 10 puta na taj naci trebao da menja stranu, ni tada o Terzinoj izjavi da je rec o novom Luki Modricu necu misliti nista drugo no pripada stočnoj pijaci, na koju izvedeš grlo i dižeš mu cenu.
c

crveno bela mašina

pre preko 1 godinu

Dečko je bio povređen. Sada počinje. Mene to raduje. Mlad je, neka se razigra, biće svima dobro. Problem je što je jedan napadač povređen, jedan nije u takmičarskom ritmu već duže vreme a Ben iako iskusan, ne može da igra u kontinuitetu. A sve to u sred sezone. Da vas podsetim, prodali smo dva napadača, jednog koji je na 4 utakmice dao 4 gola, i jednog koji nije dobijao priliku, a kad je dobio, dao je gol. Poenta, bili su fit, imali smo izbor, sada ga nemamo. Zar plate Spiridonovića, Srnića i Bogdanovića ne bi pokrile godišnju platu nekog dobrog desnog beka? Zar plate Krstičića i Sanoga ne bi pokrile platu Ada? Zar se tako ne bi napravilo više mesta i za Nikolića a pre svega Stankovića? Da ne pričam da su svi pobrojani mladi, na kojima bi klub mogao da zaradi. Poruka za upravu: što ste se ugrađivali, ugrađivali ste se. Nismo glupi, koliko Spidi nije u planu treneru, mogli ste sporazumno da raskinete ugovor, da ga ispaltite, samo da ode. Da ne pominjemo još neke. Dovedite igrače na zimu, rasterajte ove koji ničemu ne služe, jer ne igraju, samo su na teret kluba. Ili idite sami, jeste da mi nismo pravi navijači, ali ipak nas je mnogo više od ovih pravih sa severa. Sportski pozdrav
B

Bez pljuce!

pre preko 1 godinu

Treba dati podršku momcima i pobediti ovu utakmicu danas!Posle toga imamo pauzu dve nedelje gde Miloje, ako nešto zna, treba da vrati ekipu na pravi kolosek.Napred Zvezdo!
r

raaraa

pre preko 1 godinu

Šta je sa Mustafom I Mitrovićem? Više pokazuju od Kataia sto puta. Što ste ih doveli ako mora mrtva baba da igra svaku utakmicu?
1

1389

pre preko 1 godinu

kanga_nikolic isto sranje drugo pakovanje..ako ne pobedimo danas letim sutra za toronto s let mi je okt 7.. naravno necu bijemo ferenc...
Š

Škrabotina

pre preko 1 godinu

Šta je svrha ove postave? Doveli ste Azarova, neka odradi posao. Rodić je bio sjajan protiv Monaka pa katastrofalan protiv turaka. Čovek je dobar za jednu tekmu nedeljno. Borjan, dokle? Zašto? Dve godine za redom nas lično izbacuje iz LŠ. U 34oj godini je zakucan za gol. Zašto ne igra Mustafa? On je u pola sata prošle nedelje pokazao više nego Katai zadnjih pola godine. Zašto je Motika plaćen 2.5 miliona kad ne igra? Ako toliko vredi što nije preprodat i te pare pretočene u Adoa ili Nemanju Radoju? Zašto Kanga igra nonstop kad je i on u godinama? Eto Stankovića. Šta fali da klinac dobije jednu priliku na prirodnoj poziciji? Jedini put kad je igrao u vezi je razbio Novi Pazar i spakovao im dva komada...
c

cicija###

pre preko 1 godinu

nazalost kombinacija sa menadzerima nikolic nikada nije bio dobar . neprecizni pasovi uvek kada primi loptu ide korak dva nazad boji se duela tako da zvezdi nije potrebna njegov povratak(ali posto je menadzerska kombinacija sa terzicem) vec afirmacija stankovica.
A

Ap' ćihhh

pre preko 1 godinu

Pretera ga,što jes' jes'!
o

ojo

pre preko 1 godinu

Dokle više Ben, Pa da je Džajić dosta je više
L

Limunadda

pre preko 1 godinu

“Kada ti život da limune,ti napravi limunadu “, zašto u domaćem prvenstvu nebi pokušali sa 2 napadača Kubali i Pešić , ili Kubali i Katai u nekom najosnovnijem sistemu 4-4-2…Treba tog špica razigravati i uigrati ako se misli išta sa njim..
Š

Škrabotina

pre preko 1 godinu

Zato što se 442 sa dva sidraša danas igra samo na menadžeru. Razigravanje igrača od 31 i 2 metra visine, kad je dotični odigrao 30 utakmica u zadnjih 5 godina je još gluplja ideja.
R

Repac Plandiste

pre preko 1 godinu

Zvezda ima najkvalitetniji tim u ligi. Ekipa sastavljena isključivo od rezervnih igraca Zvezde bi bila najveći favorit za titulu. Da je trener Vjekoslav Seselj ili Vjerica Radeta a ne ovaj nesretnik pa bi osvojili titulu. Znaci ne radi se o tome da li ce ovaj da dobije Pazar ili Napredak. Radi se o neznanju, losoj taktici, losem odabiru prve postave, losem odabiru pozicija na kojima igraju, kosim izmenama. Jednostavno covek nista sa nista pogodio nije. Ko prati moje komentare zna da nikada nisam preterivao u kritikama ili ne daj boze vredjao igrace i strucni stab Zvezde. Ni protiv ovog coveka nemam ništa lično ali jednostavno ne zna. Treba ga menjati danas još pre utakmice. Sa ovim su se složili...
G

Gostmiki222

pre preko 1 godinu

Ovaj ce trener da nas dokrajci...
Z

Zvezda pre svega

pre preko 1 godinu

Danas je odlična prilika da pored Eraka danas u postavi bude jos dva-tri domaca mlada igraca.Vreme je da i o tome malo mislimo.Da stvaramo...
a

abc

pre preko 1 godinu

hahaha najbolje deset mljadih uz Borjan, pa kad se steknu uslovi u toku utakmice da uđu još mlađi.
M

Markog

pre preko 1 godinu

ko koga ovde, šta ovi više rade, klub vode totalni amateri ili prosto lopovčine koje rade na štetu kluba, trećeg nema.
d

delija istok

pre preko 1 godinu

Velja umesto Sanoga,Ben umesto Pesica,Mitrovic umesto Kataia. 2 stopera i 2 klasicna beka. Dragovic malo da odmori. Gobelja i Rodic od starta.
K

Krstim se

pre preko 1 godinu

Koliko je ovaj Kalcopolista bolestan lik znaci ne verujem sta pise psiho bot
s

spic

pre preko 1 godinu

Mijatović od prvog minuta
a

abc

pre preko 1 godinu

Milojević ima sve nacrtano, videlo se da Kanga i Kangva ne mogu bez zadnjeg veznog da drže sredinu, videlo se da Kangva nije prirodna zamena za Kataija, videlo se da Bukari bolje funkcioniše kad je na boku nego kad ga priblizi napadaču. Videlo se i da Azarovi ne može još uvek da pomogne timu, da Stanković ne moze na beku, po miloniti put se videlo da Kanga ne može da izvodi kornere...Milojević ima model dobre Zvezdine igre iz prvog poluvremena sa Makabijem u Beogradu, čak i prvo poluvreme u Izraelu je imalo dobre periode, kompletna utakmica sa Monakom je bila Ok., dok je kompletna utakmica u Turskoj bila loša...Iz svega se mogu izvuči zaključci i unaprediti igra, naravno to posle pauze, ali nikad vise esperimentisanje i guranje igrača na pozicije gde oni ne mogu da daju ama baš nista na terenu, Kataija menja Mitrović nikako Kangva, Bukari uz liniju nikako uz napadača, Stanković nikad vise na beku, i još masa detalja koji itekako utiču na igru.
G

GostKg

pre preko 1 godinu

Ali se takodje videlo da ne mozemo da damo vise od dva gola nikome ako igramo sa presporim Sanogom. A sada tome dodate Nikolica i Bena.
m

misirac6567

pre preko 1 godinu

Sta ste navalili na tog gruzijca da igra ??? Pa zar u dve utakmice koje je odigrao niste videli da je u jakoj konkurenciji promasaja on na vrhu,covek kao prvo ne lici na fudbalera,sve sa dresom nema 40 kg,zatim po faci mu se vidi da ne zna da li je dosao ili posao,izgubljen u vremenu i prostoru,od 15 lopti koje je imao u te dve utakmice,covek je 13 vratio u nazad prvom do sebe,jednom je centrirao tako da je jedva dobacio do 16,i jednom je izgubio loptu i primili smo gol i to tako sto se nasao na desnom beku kako ni on ne zna,i sad treba opet da igra,mnogi pisu samo da bi nesto napisali...
G

Gostjsnanama

pre preko 1 godinu

zato sto je bas domaca liga merilo u kojoj treba da dobija sansu svaku drugu utakmicu. taman da rodic odmori pre ili posle utakmice u evropi. ako su ga doveli samo da bi javnosti zapusili usta, onda nisu morali da ga dovode. odredjenim mladim igracima treba vise "sansi" da bi pokazali svoj potencijal. aki mogu srnic ili gobeelja da grese, zasto ne bi mogao 21. godisnji stranac, koji je mlad i ima potencijala barem kao pomenuti. i jos jedno.
G

Gost 126 mb

pre preko 1 godinu

Ako danas protiv Napretka počne spori i matori Ben, prvi put u životu ću navijati protiv Zvezde! Dosta je više da nam ispirate mozak sa ovim nedoraslim Afrikancima, koji u nijednoj velikoj utakmici, ove godine, nisu ništa pokazali (Šerif, Rendžers, Makabi, Monako, ali ni protiv Partizana, TSC pa ni protiv N. Pazara! Hoću da u mojoj Zvezdi gledam naše fudbalere, ane rezerviste sa pozajmica koji su došli u Zvezdu!
K

Kura

pre preko 1 godinu

Pußi racku kretenu!
D

Deda11

pre preko 1 godinu

Sram te bilo ovo za Bena da izjavis, pa covek nije ni igrao posteno ove godine, sve na kasicicu. Inace ta "zvezdina deca" o kojoj pricas, videli smo i njih na delu dosta puta, nista ne znaju kao ovce. Ona dobra zvezdina deca koja bi donela rezultat odu sa 16,17,18 u Fiorentinu, City ili gde vec, a ostanu ti krsine netalentovane.
G

Gostxxx

pre preko 1 godinu

Nikolic je 0 od igrača trenutno..
G

Goust

pre preko 1 godinu

Jel' vi što komentarišete kapirate da je ovo novinarska projekcija prve ekipe za danas? Polako, ljudi. Videćemo tek ko će započeti utakmicu.
x

xhee

pre preko 1 godinu

Malo vam utakmica pocinje u 17h, malo u 19h.
G

Gost1234567

pre preko 1 godinu

Umeš li ti čoveče da ne mračiš? Uzdrmana Zvezda, bla bla... Nešto se nesećam ovakvih naslova u vezi sa Partizanom pre mesec dada kad nisu u domaćem prvenstvu utakmicu da dobiju...
P

Puzdra

pre preko 1 godinu

Treba dati sansu Kulibaliju da pokaze covek sta zna.Jednu celu utakmicu i to je to,ako zna ostaviti a ako ne pozdravis se sa covekom.
ф

фк цз

pre preko 1 godinu

уместо Санога Мићко, уместо Канге Кангва с тим што би Веља био на позициији организатора.....ако већ нема класичног шпица онда Митровић пре Бена што даље имплицира: Катаи у средину а Митровић по боку....с обзиром на број измена у току утакмице може се изротирати где шта буде требало.....

mosic.zivan@gmail.com

pre preko 1 godinu

Наследивши костур тима од Милојевића (Борјан, Саного, Канга, Бен) Станковић га је скоро потпуно размонтирао. Успео је да направи тендем Иванић - Катаи (којима треба посебна лопта на терену) и тандем у одбрани Драговић - Ераковић. Надам се да је Милош схватио да је убацивање Милуновића (иначе доброг играча) у одбрану, пре заједничког уигравања, пореметило кључни одбрамбени део тима. Отуда прелако добијени голови. Уколико је тачна ова најава тима очекујем бољу игру и резултат. Уз малу измену уместо Гобељића бих волео да игра Срнић. (мислим да му је коначно пронађено право место у тиму)
A

Ab

pre preko 1 godinu

Ovaj Milojevic je vjerovatno najbezobrazniji trener u istoriji CZ, pored toga sto mu se diktira ko mora igrati (NIkolic npr) i sto ne zna sastaviti normalan tim, decko glumi neko ludilo i uvodi neke kvazi novine u tim koji je u domacem sampionatu funkcionisao perfektno...to Stankovic nije radio kada je sjeo na mjesto Vladana... mene je doveo do toga da nzm hocu li imati snage i zivaca da gledam utakmice u nastavku sezone....
D

Don Vito Corleone

pre preko 1 godinu

Zašto su dovodili Mćka kada Nikolić može dosta dobro da odigra zadnjeg veznog, a i za klasu je bolji od Mićka.
a

abc

pre preko 1 godinu

Nikolić ne može da odigra na mestu zadnjeg veznog nikad, osim na treningu kao i Stanković na mestu beka.

Kalčopolista®

pre preko 1 godinu

Utakmica pod “OZNAKOM LAKA”! Pa njima su takve sve utakmice u ovoj k...on ligi osim derbija! Ne bi bilo lose sprovesti srpski KALCOPOLI pa da se ispitaju sve te utakmice pod oznakom lake u prethodnih 6 godina! Poceti od ofk-zvezda 2-6 (2-0) i procesljati lakocu postizanja tih 6 golova u drugom poluvremenu!
7

777

pre preko 1 godinu

Ajde potrazi pomoc doktora celo jutro si bolestan
a

ajde palite

pre preko 1 godinu

DA osvezi tim.... Igra mu Kanga non stop
R

Realno....

pre preko 1 godinu

Da li Milojevic zna sta radi uopste? Ako veceras ne dobije moze da se kupi...

Kalčopolista®

pre preko 1 godinu

Dobice! Ne brini se! Mir se mora vratiti u raj!
N

Neverovatno....

pre preko 1 godinu

Zasto ne igra Ivanic, Zasto ne igra Kangva, da li shvataju koliko se sprdaju sa klubom na ovaj nacin i rizukuju bodove bez ikakvog razloga.
N

NN3

pre preko 1 godinu

Pa Ivanić je povređen, znalo se posle Makabija da neće igrati mesec dana
F

Filip 212

pre preko 1 godinu

Borjan - Stankovic, Eraković, Dragović, Rodić - Sanogo, Nikolic - Motika, Kangva,S.Mitrovic - Kulibali mozda za promenu da damo sansu vise nasim mladim igracima,a ne da konstantno guramo iste i vrtimo oostavu Stankovic,Motika i pogotovo Mitrovic imaju kvalitet ali treba im dati pravu sansu da to pokazu. Mitrovic je vec pokazao i ne znam zasto se izbegava njegovo mesto u startnih 11. Dalje Kangva je krenuo odlicno i posle jedne lose utakmice Deki ga je vratio na klupu,a Milojevic mu daje sansu na poziciji na kojoj ne igra. Kad ste vec doveli Kulibalija kao spica dajte coveku jednuz normalnu sansu a ne da.ulazi samo kad se nesto juri gde se ne zna ko se vise pogubio.
.

.....

pre preko 1 godinu

Nije još pristao na Terzićev procenat

Kalčopolista®

pre preko 1 godinu

Majo Vujevic, elvis, laki lu, pera piper, nolo andjelovski, jolo segrt, zoki siroki...
e

ecka siti

pre preko 1 godinu

Ti znas da oni imaju kvalitet za prvi tim zvezde?Mitrovic je pokazao da ima,ali ova dvojica i nisu bas. . . Ne izigravaj strucnjaka,jer da jesi bio bi nesto u zivotu,ne bi kaki^ za tastaturom. . .
Z

Zvezdasnbgd

pre preko 1 godinu

Majstore Mitrović i Motika igraju istu poziciju a tu je još i Kataji. Imamo bezbroj krila i štopera a nemamo špiceve i bekove...
F

Filip 212

pre preko 1 godinu

Borjan - Stankovic, Eraković, Dragović, Rodić - Sanogo, Nikolic - Motika, Kangva,S.Mitrovic - Kulibali mozda za promenu da damo sansu vise nasim mladim igracima,a ne da konstantno guramo iste i vrtimo oostavu Stankovic,Motika i pogotovo Mitrovic imaju kvalitet ali treba im dati pravu sansu da to pokazu. Mitrovic je vec pokazao i ne znam zasto se izbegava njegovo mesto u startnih 11. Dalje Kangva je krenuo odlicno i posle jedne lose utakmice Deki ga je vratio na klupu,a Milojevic mu daje sansu na poziciji na kojoj ne igra. Kad ste vec doveli Kulibalija kao spica dajte coveku jednuz normalnu sansu a ne da.ulazi samo kad se nesto juri gde se ne zna ko se vise pogubio.
e

ehhh

pre preko 1 godinu

Kangva je bio od najboljih protiv Trabzona a Kanga prokleti jedan od najgorih...
P

Pedja108

pre preko 1 godinu

Zaista mi je drago da se Nikolic vratio, da je zalecena povreda. On je daleko bolja opcija nego Sanogo ili Srnic. I treba da igra kao zadnji vezni, a ne da se gura napred. Svojevremeno je slicna greska napravljena sa Grujicem, kad je takodje premesten sa zadnjeg na prednjeg veznog. Kangva je demoralisan i sada se jos psihicki uzdrmava. Azarovija smo gledali protiv TSC-a i posle te greske nije minut odigrao. Za to vreme gledamo konstantno izivljavanje Kange u svakoj utakmici. Nema utakmice kad ne kiksne, i cim izgubi loptu, on s eodmah baci u bazen kao da su ga udarili, umesto da oduzme loptu nazad, zaustavi protivnika. Upropastio je Zvezdu protiv Ludogoreca, Vladan Milojevic se mucio da ga utrapi nekom i kad je to postignuto, sledece dve sezone se igrala LS. Onda je vratio Makabi u zivot ovde, poklonio gol Trabzonu. Imam utisak i da dva autogola direktno na utakmici i dalje bi bio u timu.
S

Simkon

pre preko 1 godinu

Gde samo nadjoste Bena u spicu kad najavio covek Pesica juce u napadu, samo lupate sa sastavom
b

banjaluka rs bih

pre preko 1 godinu

Zvezda je odraz stanja u srpskom društvu. Talovi, kombinacije, nepotizam, korupcija...pametan je davno napustio sve to.
J

Jack Sparrow

pre preko 1 godinu

A da recimo sansu dobiju Motika i Mitrovic od starta? U evropi ulazi tehnicki slabiji Mustafa koji je bolji za kontra napade,a ne za zatvorenu odbranu protivnika. Drugo Kanga treba na hladjenje,a ne Kangva. Ne kazem da je Kanga katastrofa ali covek startuje svaku utakmicu. Pesic ne treba da igra ako ce posle da se prica OPET IGRAO POVREDJEN PA ZATO NIJE DAO GOL pustite Kulibalija kad ste ga vec doveli ili neka igra tu Ben nije mu prvi put,a Pesic nek se oporavi. Kangva,Sanogo,Nikolic- Motika,Mitrovic,Ben.
0

023

pre preko 1 godinu

Motika igrao jutros za omladince, nema njega protiv Napretka ni u protokolu.
N

Nemam reci....

pre preko 1 godinu

igramo protiv Trenera koji nam je prosle sezone uzeo bodove dva puta, a mi se sprdamo sa Nikolicem a Kangvu cemo da upropastimo...

Bojank91

pre preko 1 godinu

Ne propuštate priliku da nekoliko puta u svakom tekstu spominjete kako je Zvezda u nekom raspadu
K

Kojaaaa

pre preko 1 godinu

Naravno Kanga ce uvek imati mesto u prvih 11 cak ni Katai moze da se stavi na klupu ali jedan Kanga pucac sa 40 metara moze...
T

Tubeki

pre preko 1 godinu

Raspustiti sve strance osim Bukarija i Kangve(naravno ne mislim da Borjana, Dragovic i ostale nase) Nicemu ne sluze Kanga odigra jednu utakmicu, pa narednih 10 ke najgori
R

Raša P

pre preko 1 godinu

Zvezda nije uzdrmana!!!
k

krstim se...

pre preko 1 godinu

Ovaj Milojevic ne zna gde udara...ali bukvalno...
N

Nepravedno...

pre preko 1 godinu

Ne razumem ovo uopšte... Kangva će se unistiti na ovaj način, od startera do rezerva rezerve...Veljko Nikolic moze umesto Kange koji ne uradi bukvalno nista za celu utakmicu I moze da pravi greške i da nas 3x izbaci iz LS I da ponovo igra...Prosto neverovatno, a ovamo se onaj Gruzijac izbacuje odma cim je napravio grešku protiv TSC...
D

Dzero

pre preko 1 godinu

Svaka na mestu, potpisujem.... Od coveka koji je po dolasku pokazao,fizicku,tehnicku spremnost da pravi razliku, treba napraviti promasaj...Jos jedna doktorska disertacija tandema duo na celu CZ... Tuga...A takodje i za beka,istrpite,da sw oslobodi,uklopi pa posle da se daje sud.....
N

Nepravedno...

pre preko 1 godinu

Ne razumem ovo uopšte... Kangva će se unistiti na ovaj način, od startera do rezerva rezerve...Veljko Nikolic moze umesto Kange koji ne uradi bukvalno nista za celu utakmicu I moze da pravi greške i da nas 3x izbaci iz LS I da ponovo igra...Prosto neverovatno, a ovamo se onaj Gruzijac izbacuje odma cim je napravio grešku protiv TSC...
N

Nepravedno...

pre preko 1 godinu

Ne razumem ovo uopšte... Kangva će se unistiti na ovaj način, od startera do rezerva rezerve...Veljko Nikolic moze umesto Kange koji ne uradi bukvalno nista za celu utakmicu I moze da pravi greške i da nas 3x izbaci iz LS I da ponovo igra...Prosto neverovatno, a ovamo se onaj Gruzijac izbacuje odma cim je napravio grešku protiv TSC...