Komentari na vest

Venger oštro po Parižanima: Glupo agresivni i emotivni

v

vengerinjo

pre oko 3 godine

Nije okretanje ledja vec je lopta prosla izmedju igraca , a da je ikad bio u zivom zidu znao bi da kad skocis pojave se male "pukotine" u zivom zidu. Sam Marez je izjavio da je htio da suta pored zivog zida ali eto, dobro je ispalo i ovako haha.
G

Gost12

pre oko 3 godine

Izuzetno los fudbal za polufinale LS!!! PSG je trebao da ispadne od desetkovanog Bajerna, nije im ni bilo mesto u polufinalu. Golovi koje su primili tragikomicni. U toj nesrecnoj superligi bi gledali ovakav antifudbal stalno. Jer koga u Evropi realno zanima utakmica M. City-PSG, osim navijace ta dva kluba??? Cak i u polufinalu LS su nezanimljivi za gledanje skroz...
R

Realnoooo

pre oko 3 godine

Pariz je ekipa koja sem nenormalno dobrih napadaca nema nista drugo...
k

kiseli kupus

pre oko 3 godine

Fudbal je cudo, ostali smo uskraceni duela Bayern-City zbog gola u gostima. Ustvari zbog Flickovog stavljanja Sulea u prvom mecu od prve minute. On i Alaba ocajni stoperi. Bas me zanima kako ce Nagelsman da sredi odbranu. Nadam se da ce biti dobra kao u Leipzigu, tu ce mu biti i Upamecano.
A

Artur2

pre oko 3 godine

Fudbal pripada veznjacima..Josep Pep Gvardiola..i sinoc je to pokazao da je istina..

Wolfasin

pre oko 3 godine

Voleo bih da vidim Vengera na klupi PSG-a čisto zbog toga što kada god je imao dobar tim pravio je velike rezultate.
G

Gost23

pre oko 3 godine

Kadean od najprecenjenijih trenera u istoriji fudbala, cim se pojavila veca konkurencija(od one u vidi MU) i kad je isplivao Celsi on je prestao da osvaja trofeje. Covel se 10ak godina vukao u Arsenalu, a da trofeja uzeo nije, pri tome slabo kad je bio i ozbiljna konkurencija. O je zacetnik Arsenala kokvog znamo danas jak tim na koji niko ne racuna ozbiljno.

Wolfasin

pre oko 3 godine

Koji su budžeti bili UTD-a i Čelzija u tom periodu?
G

Gost12

pre oko 3 godine

Vrhunac ludila je kada jedan ekspert kakav je gost23 kaze da je Venger precenjen)))
@

@Gost12

pre oko 3 godine

Koji mu je poslednji trofej i uspeh u karijeri i koje godine je to bilo?
G

Gäste

pre oko 3 godine

Totalno losa priprema utakmice od strane Poketina. Mozes nekoga da volis ili ne kao trenera, ali dozvoliti sebi da nemas rekaciju na drugo poluvreme,da nesto ne promenis, a imas igrace za to...
g

gost133

pre oko 3 godine

Objektivno Psg ima jako kvalitetan napad, prosjecan vezni red i obranu, i pisite sta got hocete ali ima i savrsenog golmana! Sjetite se samo obe utakmice protiv Bayerna a i sinoc je imao par jako dobrih intervencija. Medutim, City je puno izbalansiraniji kao momcad. Psg nikad nebi mogao drzati onoliko loptu u posjedu koliko ju je imao City. Cityju mozda fali jedan pravi golgeter da zabija golove jer taj posjed na momente izgleda jalovo i dosadno. Mislim da sa pobjedom u gostima 2:1 City ima prolaz 80-85%.
L

Lepomir

pre oko 3 godine

Psg nije mentalno stabilan, previše uzdizanja na društvenim mrežama, kao da su već osvojili posle pobede nad Bajernom. Gvardiola iskusno skinuo pritisak sa svojih igrača, Siti rastereceno ulazi u revanš, dok Psg mora da se bori u Francuskoj u subotu za titulu. Ako Gvardiola zna nesto a to je da ubije utakmicu dodavanjima.
a

as

pre oko 3 godine

Ostaje velika žal što je Bajern bio osakaćen protiv Pariza neigranjem (po)najboljeg igrača planete trenutno. Siti-Bajern bi bio melem za dušu.
D

Djuraa

pre oko 3 godine

PSG fali vezni red,nije sve u napadu
К

КАЛЕ

pre oko 3 godine

САМО МУРИЊО МОЖЕ ДА УЗМЕ ЛИГИ ШАМПИОНА СА ПСГ...
G

Gost815

pre oko 3 godine

PSG ima najbolji napad na svetu, tu nema sumnje, kada im ide protivnik nema sanse, ali kada im ne ide, desava se ono sto se sinoc desilo. Veliki jaz iznedju odbrane i napada jednostavno, na sve to, Nejmar jeste majstor, ali ga nikad nije bilo u nekim momentima kada se utakmica lomi, sve se svodi na neke dobre driblinge od kojih slabo vajde ima, pa na razne padove i lezanja, jednostavno majstor, ali nema tu mentalnu zicu da povuce kad treba, kao Ronaldo i Mesi sto su je imali u svom "prajmu".
B

Barbara Mori

pre oko 3 godine

Nije mi jasno zasto se prica da se Psg potpuno psihicki srusio posle 1:1 kada su se srusili od prve sekunde drugog poluvremena. Jednostavno strah od Sitija, iako su ih u prvih 35min prvog poluvremena razbili. Kriv je trener, a potom i iskusniji igraci kao sto je Verati. Di maria, Nejmar. Da je Psg imao neku desetku na terenu sa autoritetom, kao sto je recimo Modric, verujem da bi se mogli povratiti u zivot. Ali u drugom poluvremenu potop. Mbape i Nejmar odseceni. Siti pritiskao i dosao do rezultata.
T

TiP

pre oko 3 godine

Poketino slab trener, sa Totrnhemom je gubio kontrolu u kljucnim utakmicama.
K

Kostakurta

pre oko 3 godine

Kako druže slab trener? Jel moguće to??? Deca ga bre ovde u komentarima proglašavaju daleko najboljim. Došao čovek do finala sa Totenhemom i kažu time prekucao igricu