Komentari na vest

Vest Hem ima 40.000.000 evra za trošak: Prva želja se zna, alternativa je Vlašić

Д

Дарко КГ

pre preko 2 godine

Како је Вест Хем до сад био агилан на тржишту, од свега вероватно неће бити ништа. Толики су се играчи повезивали са преласком (Дака, Миленковић, Армстронг ... ) и на крају ништа. А центарфор и штопер су више него непходни. Видећемо, врв као и обично пљуну неке неразумне праве за неку превару од играча.
G

Gost1111

pre preko 2 godine

A Kurt Zuma... prica se za 30 milki dolazi u vest hem a da Celzi isto tako mjerka Rajsa. S tim da je poznato da su Maunt i Rajs najbolji prijatelji.
N

NavijacPLA

pre preko 2 godine

Rajs je moguc tek sledece sezone
P

Plavi10

pre preko 2 godine

Taki klubovi kao West Ham nemaju nista osim novaca da privuce igraca, Vlasicu je bolje sto put otici u Milan bar ce se boriti za Ligu prvaka. Takvi kao West se drze do Bozica a onda se bore za ostanak.
М

М21

pre preko 2 godine

Очито ти фудбал ниси скоро гледао ... Вест Хем је одлична екипа којој је прошле сезоне фалило 2 бода ... Што значи да и сада имају шансе, а и играју ЛЕ, па могу и преко ње у ЛШ
H

Hammers Srbija

pre preko 2 godine

Lingard za Ligu sampiona, Vlasic nije toliko neophodan, Lingz se vec pokazao
k

kijevac88

pre preko 2 godine

pa ako bi mogli lingard i jedno 30m Rajsa treba odmah pokusati i po meni svi bi bili zadovoljni mancester bi dobio dobrog zadnje veznog a ovi bi dobili za njih dobrog igraca koji je vec igrao za njih a i za resto pare mogu da kupe drugog igraca ee sad samo da bude tako ali po svaku cenu treba prodati pogbu jer on ce otici sl god za dz a cele god ce praviti problem zato bolje i 20m sad nego nista... i treba prodavati o resiti se igraca koji nisu u prvom planu a plate imaju velike...
H

Hranca

pre preko 2 godine

Nikako ne prodavati Rajsa.

MarkoS6

pre preko 2 godine

Vlasic je za lingarda televizor u boji.
W

WanBi

pre preko 2 godine

Vlašić igra u Rusiji. Lingard je prošle sezone pokazao da itekako može da igra u Premijer Ligi. Vlašić je imao šansu u Evertonu i nije apsolutno ništa pokazao.