Komentari na vest

Vest Hem ubo džekpot sa Vord Prauzom, Areola sačuvao velika tri boda protiv Brajtona (VIDEO)

D

DidierDrogba11

pre 8 meseci

Brajton dosta slabiji nego prošle sezone. Mada ne kontam forsiranje Velbeka, a Žoao Pedro i Adingra na klupi, plus povreda Encisa prošlu utakmicu... taktički ih je stari vuk Mojes pobjedio, kao da ovi iz Brajtona nisu gledali prošlu utakmicu Vest Hema i Čelzija, maltene identično.

Falični Tom

pre 8 meseci

I dalje tvrdim da je Vard Praus transfer leta.
.

...Wc

pre 8 meseci

Ma sa njim nema greske.Decko je kvalitetan,pun samopouzdanja i u gde god da je otisao ,svugde bi se ,,snasao" i mnogo doprineo igri.Igra u oba pravca,zahvalan timski igrac i kao sto svi znamo jedan od najopasnijih ,,nisandzija" u svetu fudbala vec par sezona.Steta sto ga nisu doveli Junajted, Arsenal,Totenhem.
F

FM

pre 8 meseci

Poklon 2.6 na X2… Steta sto nisam imao hrabrosti na dvojku u glavu. Kad sam video 1.5 na lec, odma sam znao sta ce se desiti. Ne znam zasto je WH toliko potcenjen, a vrhunska su ekipa! Imaju puno bolji tim od Brajtona. Antonio, Boven, Paketa, Areola, Soucek, svi do jednog veca imena od Brajtonovih igraca!
.

....

pre 8 meseci

Vord praus boven antonio maestralni. West hem ekipa za top 7. Brajton jako nepredvidiva ekipa kao i prosle godine kad su posle serije odlicnih rezultata pred kraj sezone pukli 5 1 od evertona
b

baki91

pre 8 meseci

Nema Kajseda, jako tanka sredina(veteran Milner I gilmor) Brajton će pasti ove sezone
B

Beks - NUFC

pre 8 meseci

Na ovoj utakmici je trebalo da bude 10 golova! Ko je gledao - zna o čemu zborim. Antonio odigrao partiju sezone, Paketa maestralno i šmekerski, Alvarez skupljao lopte i pravio faulove kad treba, golman činio čuda...Brajton takodje dobar, mada su bili loši i mekani u odbrani. Baš je bilo dobro za gledanje.
O

Od sutra...

pre 8 meseci

Od sutra Siti preuzima prvo mesto i izgleda mi, po formi timova koji su iole pretendovali na titulu, držaće to do kraja. Možda, možda se trgnu ali teško.
G

Gandalf.treci

pre 8 meseci

Ma da lagano će da pobedi sve do kraja...ostali će da se predaju već posle trećeg kola i samo da tonu biće mrtva trka između ostalih 19 timova ko će u niži rang
H

Hammers Srbija

pre 8 meseci

Kakav master klas Mojesa... Rutinski, na iskustvo, isto kao i s Celsijem proslu, ne znam kako im nije jasno da ne mozes da igras protiv WH a da ti odbrana bude na 50m od gola a ispred sebe imas Bouena i Antonia...
r

rd7

pre 8 meseci

To je taj nahajpovani De Zerbi, lol.
D

Dexaman

pre 8 meseci

Dosta potcenjen i tim i menadžer...A prošle sezone uzeli Ligu konferencija. Primera radi, Murinja su veličali na sva zvona kad je isto osvojio... Bravo Vest Hem, bravo Mojes!