Komentari na vest

Viljarealov čudotvorac ubija ideju Superlige: Ako nisi osvojio Ligu šampiona sa PSŽ-om, ne znači da nisi kvalitetan

0

0211

pre oko 2 godine

A realno čovek stvoren za klupu Španije pa i Brazila.
K

Kapisla

pre oko 2 godine

Emeri je trener koga pratim dugo i svuda, jer sve sto radi, radi na fudbalsko znanje i osecaj, stara skola. Stekao sam utisak da nije veliki radnik, jer da jeste, imao bi troduplo vecu karijeru. Problem sa komunikacijom u Francuskoj, problem sa komunikacijom u Engleskoj, samo u Spaniji moze da prica sa igracima. Kolike to probleme stvara na primer u poluvremenu utakmice, kada imas malo vremena da kazes sta zelis, pa moras da cekas da prevodilac isto to objasni igracima. Silno baceno vreme. Koliko to problema pravi kada ne mozes kvalitetno da komuniciras sa igracima na samom terenu, ubedjen sam da ne bi bilo onog brodoloma protiv Barse da je znao jezik. Pa i komunikacija i odnos van terena, jako bitni za hemiju. U Arsenalu ista prica, jos veci problem sa jezikom. Ipak nisi dosao u London da cistis kancelarije, vec da radis za milione evra. Tako da ima i do Emerija. Imamo danas primer Klopa, Gvardiole, mnogih drugih, koji ce nauciti jezik u roku od par meseci, gde god da dodju. Veci su radnici i zato ce ih svaki veliki klub angazovati radije nego Emerija. Samo zato. Razlika u fudbalskom znanju i osecaju i nije neka, ako je i ima. Ali razlika u profesionalizmu, ogromna. Emeri je napravio mnogo, ali je mogao daleko vise.
I

I

pre oko 2 godine

Ima dve velike mrlje u karijeri, a ostalo je fenomenalno i nestvarno. Prva mrlja je izgubljen dvomec sa Barsom nakon 4-0, ok bilo je guranja od strane arbitara, ali nije prokockao 1-0 pa hajde, nego 4-0. A druga mrlja mu je da za skoro dve godine nije uspeo da kaze ni dobro jutro na Engleskom jeziku, sto je neozbiljno. Napravio bi on sa Arsenalom vise nego sa Viljarealom da je znao da bekne jezik. Ostalo sve perfekcija.
S

Srce Nemačke

pre oko 2 godine

S Arsenalom ni selektorska komisija Klopp, Guardiola, Conte ne bi ništa napravila
K

K R O J F

pre oko 2 godine

Odličan trener. Verujem da nije dobio dovojno vremena sa Arsenalom.
U

Uo

pre oko 2 godine

Svakako fudbalski znalac i dovoljno dobar da uzdigne Arsenal, ali slozicemo se da ni Johan Krojf ne bi mogao da napravi nista sa Arsenalom, bez da ume da kaze 10 reci engleskog. Vise je tu bilo do Emerija, nije umeo da progovori na engleskom, kako ce ih trenirati... Ostalo nije sporno.
Z

ZzzRrr

pre oko 2 godine

Čim se čuje za ime Unaj Emeri, prva asocijacija je onaj neverovatan poraz od Barse, a zapravo je čovek jedan od boljih trenera na svetu
д

д.г.

pre oko 2 godine

Мени је асоцијација Севиља и ле.
x

xaxxaxaxaxaxax

pre oko 2 godine

emeri je jedan od odlicnih takticara u spaniji, secam se da je ove sezone odigrao dva puta nereseno protiv real madrida, ume lik da postavi taktiku bas dobro
:

:$

pre oko 2 godine

Emeri je odličan trener i sigurno će u budućnosti imati prilike da vodi i veće klubove od Viljareala.
R

Rubikova kocka

pre oko 2 godine

Covijek je već sad jedan od najtrofejnih trenera u Evropi sto se tice evropskih trofeja, covijek je rodjen da vodi španske klubove!
:

:$

pre oko 2 godine

@Rubikova kocka nema sumnje, ali je oduvek u drugom planu sportske javnosti. Čolo Simeone je recimo u percepciji javnosti neka zvezda u odnosu na Emerija, ali realno je da nema baš puno pokrića za takve priče.
H

Huracan

pre oko 2 godine

Ubedjen sam da bi on sa Atletikom napravio cudo