Povratak Trajkovića (©Starsport)
Povratak Trajkovića (©Starsport)

Više nema dileme: Radnički i Trajković ponovo zajedno

Vreme čitanja: 2min | sub. 30.12.23. | 13:26

Kako saznaje Mozzart Sport, dogovor je postignut, Nišlije imaju novog-starog šefa stručnog štaba

Kao što je Mozzart Sport ekskluzivno najavio pre više od nedelju dana, Nikola Trajković biće novi-stari šef stručnog štaba fudbalera Radničkog. Više nema nikakve dileme, iako se ni klub ni mladi stručnjak ne oglašavaju po ovom pitanju, Radnički i Trajković zajedno će od februara krenuti u borbu za opstanak. Mada su iz rukovodstva Radničkog istakli i znatno više ambicije, ipak Nišlije zimuju na pretposlednjoj poziciji na tabeli.

Prema našim informacijama, konačan dogovor je postignut i formalno overen, Trajković se vraća na posao koji je svojevoljno napustio pre mesec i po dana, nakon malog broja osvojenih bodova (13 na 14 utakmica), ali uz mnogo bolji subjektivni utisak koji je ostavio u očima javnosti. Nasledio ga je Slavoljub Đorđević, pobedio Partizan, ali uz to uzeo samo još jedan bod na preostale četiri utakmice, pa se njegova epizoda na Čairu brzo završila.

Izabrane vesti

Nikola Trajković će u svom „povratničkom mandatu“ raditi u nešto drugačijem ambijentu. Radnički je nedavno dobio novog sportskog direktora Bratislava Ristića, koji se bacio na poslove zimskog prelaznog roka i već doveo dvojicu igrača - kamerunskog reprezentativca Kolinsa Faja, te bosanskog napadača Semira Smajlagića.

S druge strane, krenulo je i „čišćenje“ igračkog kadra, opet prema najavama najužeg rukovodstva kluba. Čair su napustili svi stranci izuzev Bazila Jamkama, papire je dobio Miljan Škrbić, baš kao i Nikola Vlajković, a tu sigurno neće biti kraj.

Radnički bi pripreme za nastavak sezone trebalo da počne odmah iza Božića, a detaljan plan priprema još uvek nije prezentovan.



tagovi

Nikola TrajkovićRadnički NišMozzart Bet Superliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara