Komentari na vest

Više nije Pepova tiha patnja, već Sitijev potporni stub: Kovačić do 2027. na Etihadu

4

46

pre 11 meseci

Gvardiola verovatno zna šta radi, ko sam ja da sumnjam u to ali... Gledao sam svaku utakmicu u ovoj katastrofalnoj sezoni Čelsija i mogu da kažem da je Kovačić na većini bio možda i najgori igrač na terenu, a na svega par mečeva je bio najbolji. U Realu nije imao toliku minutažu pa je maltene kad god je igrao bio je dobar, hronična nekonstantnost u formi ga prati kroz karijeru. Kad krene od početka utakmice da greši u pasu, gubi duele na sredini terena, šutira nebu pod oblake, meni se diže kosa na glavi, jeza me prolazi, a onda na sledećoj utakmici pojede protivnički vezni red i još ubode gol ili podeli asistenciju. Sreća pa Siti ima dubinu u rotaciji pa će im Kovačić biti stvarno pojačanje.
p

perhano

pre 11 meseci

Kakva je ovo motika od igrača. Prosto je nemoguće objasniti fenomen ovog momka. Da izmenjaš toliko vrhunskih klubova a da si toliko operisan od fudbala, to je za ginisa. Momak nema ni jedan kvalitet. Ni jedan.
G

Gvardiola

pre 11 meseci

E moj perhane ili te ubi kompleks jer je Hrvat(ovo pisem kao Srbin) ili moras podhitno da predjes na pracenje pikada. U svakom slucaju zao mi te.
Z

Zeder

pre 11 meseci

😒
@

@perhano

pre 11 meseci

U svakom slucaju je 3klase iznad svakog igraca srbije
o

ovo je ono

pre 11 meseci

Sto ocekujem od pepa.Kakav crni deklan rajs za njega je kovacic maradona...
m

metalika moj dobar

pre 11 meseci

Veljko Raznjatovic u man citiju
p

perhano

pre 11 meseci

Izlupao si se za sve pare. Deklan Rajs je za ovog hrvatskog poluproizvoda bukvalno što i Yaya Ture za Zdjelara.
o

ovo je ono

pre 11 meseci

Da zato je covek igrao u realu interu,celziju i sada sitiju.Deklan rajs je naduvani engleski bilmez koji igra za vest hem.Kovacic je najbolji vezni igrac proslog svetskog prvenstva,ima covek i srebro sa Sp.Dokazan svima samo tebi zdjelare nije...
A

Azzu

pre 11 meseci

28 miliona eura, ovo je iskreno jako dobar posao. Kovačić će možda moći da zamjeni Gündogana.
N

Nije 28

pre 11 meseci

35 miliona sa bonusom
n

ne da je samo

pre 11 meseci

Dobar i ispaltiv vec je kovacic neko ko nece menjati klasicno gundogana.Vise je kreativac nego realizator.Sve mi se cini da ce siti u novoj sezoni sa 2 spica,alvarezom i halandom.Ovakav tip igraca je idealan za igru sa 2 spica...
F

Fantastic

pre 11 meseci

Bravo, majstore! A sada po Gvardiola!
Р

Рема

pre 11 meseci

Док наш стуб везног реда Сергеј већ пет година одлази из Лација овај батица за то време играо за Реал, Челси и ево сада Сити.. Па се неко пита зашто су Хрвати толико испред нас у фудбалу.
N

Nebojshha

pre 11 meseci

Dinamo - Inter - Real - Celzi - Siti Od 18.-e batica krenuo iz Intera i igra na najvisem nivou a tek napunio 29
g

gost89

pre 11 meseci

Veljo ti si??
И

И

pre 11 meseci

Ценим његове радне навике и разумевање фудбала на начин да је он само шраф у тиму и ради дисциплиновано само оно што се тражи од њега. Е сад, мислим да је Сити већ 20% слабији него прошле године. Знам да је Сити машинерија и да нико није кључан играч, али опет, не игра систем него тим који изведеш на терен, а они нема шансе да замене Бернарда Силву. Марез улази у године, а није тип играча који ће играти добро у позним годинама. Очекујем нешто слабији Сити наредне сезоне.
V

Vasilis

pre 11 meseci

Siti nece biti slabiji, promenice oni sistem igre sigurno. Kovacic je idealan KDBu i Rodriju jer obojica sada mogu da se posvete vise onome sto vise vole, Rodri defanzivu i da ne mora bas svaku loptu da prenese, a KDB da se totalno posveti ofanzivi i da mu Gundogan "ne oduzima" vreme sa loptom u nogama posto je poznato koliko je statistika bitna za KDBa. Mislim da bi jedino Kimih vise odgovarao danasnjem Sitiju od Kovacica.
P

Pep zna

pre 11 meseci

Rijetko ko bolje i efikasnije iznosi loptu iz svoje polovine, pod pritiskom, na malom prostoru. Razigrava veznu liniju, ima fantasticne okomite paseve, fenomenalan u defenzivi. Pogledaj mu statistike sa SP, bio je u top3 najbolja vezista, ucinkovitiji i od Modrica. Zna Pep zasto ga kupuje i kako ce da ga iskoristi
И

И

pre 11 meseci

Слажем се све са вама, али не разумете да не може само Де Брујне да буде офанзивно оријентисан. Шта ако се повреди? Још нема ни Гундогана. У топ 3 не би завршили у случају повреде Де Брујнеа. Живи били па видели залепићу вам овај линк у јануару кад буду четврти.
J

Jbt

pre 11 meseci

Ajde brate ne pricaj gluposti. Ti vidis sto Pep ne vidi. De brujne se povredio, pa? Ubacice Alavareza umesto njega, ima Siti muniicije ne brini ti. Tvoje je sa sedis, gledas i uzivas a ne da glumis pomocnog trenera
И

И

pre 11 meseci

Убациће Алвареза уместо Де Брујнеа хахаххахахахахха.
g

gradjevinac

pre 11 meseci

Sta je to potporni stub? Postoji potporni zid ako se na to misli
B

Baustelac

pre 11 meseci

Ne bih voleo da mi ti ista zidas ako ne znas sta je potporni stub. Al ajd, gugl moze da pomogne.
p

perhano

pre 11 meseci

Potporni stub i ne postoji. Postoji noseći stub.
A

Aruna Dindane

pre 11 meseci

Ovaj i onaj cecin ko braca blizanci hahaha pogle facu
q

qwerty8989

pre 11 meseci

Najjaci komentar ahahahahahaha
T

Tuneki

pre 11 meseci

a lice i na Lazetica malo hahahhhaha
S

Srbke

pre 11 meseci

Waacaxaxaxaxaxa, kingu !