Komentari na vest

Vladan Milojević: Šerifove trkačke brojke su impozantne, očekujem još bolje stvari od njega

S

SULTANAT

pre oko 2 meseca

Koliko ovaj trener ima trofeja van Srbije za vreme aktuelne vlasti?
@

@@@@

pre oko 2 meseca

0,00000
n

nema nijednu

pre oko 2 meseca

Ali zato ima glavudzu kao tele Randjelovo :D
v

vroom

pre oko 2 meseca

Otprilike koliko i ti, ali za razliku od tebe on od ovoga zivi i ne ciganise roditelje da mu daju za mali espreso i cedjenu pomorandzu svaki dan....
M

Mile led

pre oko 2 meseca

Ono kad svoj stadion nazivas "hramom fudbala" a oteo si ga od vojske i nisi ga ti napravio,a svoj klub nazivas "ponos Srbije" a u timu ti najveca zvezda Pakistanac zahid i slicni...neprocenjivo!
T

TrippleXxX

pre oko 2 meseca

sad odjednom nema vise hibridnog rata, jadni ste vi
I

Izgubili titulu

pre oko 2 meseca

Pa razbili smo vas i u tom hibridnom ratu i na terenu u fudbalu,kud ces vise i gore od toga?
D

Da podsetim...

pre oko 2 meseca

MILOJE ZA 4 GOD.U ZVEZDI VISE TITULA I ODIGRANIH EL NEGO JSD U ZADNJIH 30 GOD,TO JE CINJENICA!
S

SB

pre oko 2 meseca

Bravo slinoje, ajkule drakule hibridni ratovi itd.v
H

Hvala Miloju...

pre oko 2 meseca

...sto je opet stavio🔒na vas jsd!
N

Nik Sloter

pre oko 2 meseca

Kljusina bio i ostao.Nema od njega golgetera nikad.Vise bih voleo da vidim Olajinku i Krasoa umesto NE DAJE.
M

Meklood

pre oko 2 meseca

Miloje, otimaj namestenu tituluuuu!
D

Don Vito Corleone'

pre oko 2 meseca

Vidi vidi koliko navijača malog kluba na vestima o Zvezdi. Mnogo vole da prate dešavanja u Evropskom i Svetskom šampionu. Zamisli koje su to traume, ceo život si mali klub i komšija Evropskog i Svetskog šampiona. Zamisli koje su to frustracije poslednjih 7 godina, 7 titula šampiona Srbije u nizu, 4 duple krune u nizu, 3 lige šampiona u 5 godina, sledeće sezone još jedna liga šampiona. Meni je neprijatno zbog njih, a možeš da zamisliš kako tek njima. "Ja imam tugu 7 godina dugu, 2500 noći živim u samoći
K

Karilaaa

pre oko 2 meseca

Nisu svi jadni kao TI ,da Zvezda i Partizan znaci SVE ...
G

Gg3+

pre oko 2 meseca

Pa šta ako smo mali klub? Kakve to veze ima?
D

Don Vito Corleone'

pre oko 2 meseca

@groBARI. Nije votka rakija, mada noćas udara, TUGA MI JE VELIKA, VELIKA K'O RUSIJA...
A

Aca LJotic 89

pre oko 2 meseca

Korak po korak do Nove Titule Prvaka Drzave.
П

Партизанка.млађана

pre oko 2 meseca

Ендијаје је дао и два Партизанки

Sakur

pre oko 2 meseca

Sad kada je prvi vraca se u mod gospodina
g

gost031

pre oko 2 meseca

On je za sve vaše trenere bio gospodin i ostao!
@

@

pre oko 2 meseca

Nikad ovo nogov nije bilo gospodin
P

Popsi

pre oko 2 meseca

Sve ovo što se desilo sa Barakom Baharom je dobro. Videsmo da nema ništa bez naših trenera.
B

Bolje reci

pre oko 2 meseca

Nista bez vasih sudija
b

bgcz

pre oko 2 meseca

pa ti si i tad kukao na sudije. Nebitno je ko je trener, to ces kukati i lagati. Tu ste prvaci
c

cumshot in face

pre oko 2 meseca

Nema titule???? Navikli su na to.
6

66161

pre oko 2 meseca

Sve price o Fedji Dudicu i nasoj ligi su zavrsene nakon ovog meca. Mi kakvi smo takvi smo ali za ovu ligu raspalu smo Mancester Siti
m

miladen pfk 1970

pre oko 2 meseca

jasta serifuje ovaj serif svaka mu cast iako sam okoreli partizanovac,ja slavim jos nereseno iz derbija jos me drzi euforija
I

Ih

pre oko 2 meseca

Bre ala si opasan😂
P

Pedja108

pre oko 2 meseca

Utakmica jeste relativno lako dobijena i izmedju ostalog sto su igrali otvoreno. Imali su posed lopte 40% i nisu dosli samo da se brane, a ne kao neki koji dodju kao najobicnije zna se sta i imaju posed lopte 28%.
Z

Zarkovina

pre oko 2 meseca

Posle derbija, Partizan je pokazao Napredak u igri,zahvaljujuci Mladosti!
d

da nastavim....

pre oko 2 meseca

a starci vratise ih u realnost
C

Comi81

pre oko 2 meseca

Ali mi nismo kupili trkačkog konja za hipodrom nego špica! Jeste bolji,popravlja se ,ali zaboravljajte da je Kraso u prvih 8 kola dao 7 golova i bio konstantno igrač kola...Zašto ga bojkotuju ne znam samo sam siguran da čovjek nije zaboravio da igra fudbal!
P

Prcko33

pre oko 2 meseca

Comi brate mili imas li oci? Kakav crni Kraso, co'ek izgleda kao rekreativac !
9

95

pre oko 2 meseca

Kraso ne igra jer tako kaže dr. Miloje! Sve dok pobedjujemo baš me briga ko će da igra. Jel navijaš za Zvezdu ili Krasoa?
A

ApsolutnoJa

pre oko 2 meseca

Serif je u 7 zvanicnih utakmica kod Miloja dao 5 golova, sto je fantastican skor, ono sto niko nije napomenuo jeste to da je Milojevic fantastican psiholog i da je napumpao samopouzdanje igracima sto se moze videti na terenu. Jedino mi je krivo sto svi igraci ne mogu dobiti priliku, pa ovom prilikom ispastaju Kraso i Olanjinka...
b

bakala

pre oko 2 meseca

upravo tako! digao iz mrtvog endiaja. ali da, trebalo bi jos igraca da dobije vecu minutazu! nadam se da ce sada zbog dosta utakmica svi dobijati minute. koliko je samo bio prenatrpan igracki kadar, katastrofa i uzas! jos lucic povredjen. za mozzart superligu i dalje imamo predugacku klupu.
A

Anđus

pre oko 2 meseca

Bude li Vladan Milojević nastavio da se mangupira biću prinuđen da mu posvetim emisiju u trajanju od 3sata! Da ispričam ko ga je zvao da se vrati šta je tražio zauzvrat kakve garancije,šta mu je obećano,gde je bio na razgovorima.
z

zecm

pre oko 2 meseca

boli
P

PrleSusegradska

pre oko 2 meseca

Otimaj Miloje
S

Sale84

pre oko 2 meseca

Ajde covece odmah, sta cekas? Nemoj uopste da cekas nego daj sve odmah, bez ustezanja!!! Samo jedna stvar veoma vazna, samo sa dokazima i to cvrstim dokazima!!!
M

Manche

pre oko 2 meseca

Zategao je ovo Miloje, ali ovo nije ni reper. Reper treba da nam budu ekipe iz evrope. Uprava mora da dovede desnog beka i ozbiljnog zadnjeg veznog.
1

1980

pre oko 2 meseca

Naravno. E sad da li će imati sreće ko u prvom mandatu videćemo.
P

Prti

pre oko 2 meseca

@1980 Srece? Pa nije on imao 'srece' samo prve sezone gde je jedini uspeo ekipu od prvog kola da dovede do grupa u LE pa onda i osmine finala. Nego je u sledecoj bio jos ludji pa je isto to uradio i u kv. za ligu sampiona. To ne moze da bude sreca to je vec stvar znanja i umeca. Lrgao mu tim legli i oni njemu a najbolje se vidi sad kako igraju pojedinci a kako su igrali pre 4 meseca. Ivanic kao kod Dekija, za ovog spica svi smo pricali da je najveci promasaj u istoriji kluba on kako je krenuo zavrsice sezonu sa 20+ golova.
1

1980

pre oko 2 meseca

@Prti Da se ne lažemo bilo je mnogo sreće. Možda je to razlog što je posle nismo imali. Ko će ga znati.
1

1980

pre oko 2 meseca

@Prti Da je bilo sreće bilo je. Možda se Stankoviću to posle sručilo na glavu. Ko će ga znati..
R

Realni Arth

pre oko 2 meseca

Partizanovci uz duzno postovanje, molim vas, ako hocete da komentarisite slobodno to uradite, ali ako vasi komentari su uglavnom teorije zavere, omalozavanja itd.. onda bolje natrag u vasi vestima. Naravno da Zvezda ima jak tim, najjaci u ligu, to stoji, ali nacin na koji Miloje vodi tim svaka mu cast, to zalaganje, trcanje energije... e to nismo videli kod Bahara! Znaci ona vojnicka diciplina koja uz kvaitet cini prevagu! Bravo za igru, lepa noc za Zvezdas, eto dobilii Cibonu, a jos ranije lepe vesti stigle iz Lucana... ma uzivancija! sad do Subote odmor, pa Zenit, ajmo Zvezdasi, da punimo stadion! Pozdrav!
S

Selestin Babajaro

pre oko 2 meseca

Šerif nema pojma isto onoliko koliko nije imao pojma kad se sapleo o loptu na petercu, kad je zakucao loptu glavom sebi u noge sa šest metara i kad je promašio ceo fudbal glavom, pa se slučajno lopta od ramena odbila u gol. Nema to veze ni sa Baharovim odnosom (uzgred mu je Bahar verovao sve vreme), ni sa Milojevom "rekuperacijom". Danas da dva gola i odmah ga neki porede sa Drogbom, da ne veruješ. Nadam se da je ovo njegovo forsiranje na terenu i u medijima samo rezultat namere da ga na leto prodamo nekim naivčinama sa mnogo para i da izvučemo bar deo od suludih 4,5 miliona evra koliko je navodno plaćen.
h

halo

pre oko 2 meseca

To vrlo verovatno i jeste cela poenta, poslednji pokušaji bar kolko tolko da povratimo novac nekim transferom u Arabiju ili nazad u Tursku, problem je samo što prosečnom navijaču u Srbiji IQ ne prelazi sobnu temperaturu, pa se tako na silu guranje propalog igrača u pet utakmica pretvori u to dozivanje Drogbe. Zahvaljući takvim praznoglavcima koji se primaju na sve i svašta je i ovom klubu pošlo za rukom da bez ikakvog otpora skoro 3 godine koriste Srnića kao evropskog univerzalca, da Gobeljić ogrebe klub za 200 nastupa, da Mijailovića koji je bio osrednji igrač u Čukaričkom u Zvezdi ne može ni Bog lično skloniti iz startne postave, da Borjan može preko instagrama da ucenjuje klub za ugovor do kraja karijere vredan 600 hiljada evra po sezoni i mnogi mnogi drugi biseri.
.

.....

pre oko 2 meseca

Naravno da nije Drogba ali je ušao u golgetersku formu bar što se tiče naše lige. Oni promašaji na početku su bili posledica toga da su ga odmah gurnuli u vatru. Očigledno mu je bilo potrebno vreme za adaptaciju i da počne da se na terenu razume sa saigračima.
Y

Y7

pre oko 2 meseca

lik juce dao gol petom u pokretu...toliko o tebi i komentaru.
B

Baxter88

pre oko 2 meseca

Zastoooooooo zasto zastoooo ti ne igra Kraso Milojeeeee?! Imas majstora u ekipi i neeeeces pa neces da ga koristis! Znam, ne igra odbranu i izgleda lenjo, tacno, ok ali to je takav tip igraca kao i Katai! On jednim potezom daje golcinu, pravi dribling ili asistenciju alooooo

gemathegreat

pre oko 2 meseca

Zato što nije stao celu zimsku pauzu i ne samo što je promašio pripreme nego i početak prvenstva ako se dobro sećam. Miloje će posle reprezentativne pauze da ga više baci u vatru.
J

Japp

pre oko 2 meseca

Zato kad be usao u igru u Nisu svaku je loptu izgubio.Treba Sremcevic da be druga opcija i to je to
R

Realni Arth

pre oko 2 meseca

Mislim da Kraso ili nije dobro spreman, ili povredjen, a doduse, ako si gledo zadnju tekmu kad on usao na pra minuta, njegovo zalaganje je veruj mi iritantno, nekako kao da je neki Platini sam. Pa mi imamo jednog magika ako slucajno ubacis i ovog ti si na minus dva igraca, posebno kod igre koje forsira Milojevic. Sad je jedinstvena prilika, za Krasoa za dve nedelje da se osvezi i trenira!
С

Стратосфера001

pre oko 2 meseca

Покушавали су, покушавају и покушаваће, али не може нико да дискредитује фудбалског стручњака какав је Владан Милојевић. Преузео Чукарички у другој лиги и са њима освојио куп и играо европске квалификације, са Паниониосом изборио европске квалификације (прве у последњих 15 година, данас друголигаши), са Звездом три године заредом играо у Европи (двапут у ЛШ, победио првака Европе те сезоне), са Ал Ахлијем играо четврт-финале азијске ЛШ (две године пре њега испадали коло раније) и био трећи на табели (годину дана раније били четврти), са АПЕОЛ-ом му титула измакла у последњем колу (две године пре њега нису били ни трећи, играли плеј-аут). Где год да је дошао, Владан Милојевић је остваривао резултате и био поштован. И то не може да промени један болестан човек који годинама не излази из свог стана и на дневном нивоу штанцује шизофрене клипове у којима тврди како је то све плод среће и намештања. Дабогда нам остао још 25 година и надмашио Фергусона, Милоје!
P

Promašaji

pre oko 2 meseca

Terzić i Mrkela treba da napuste fk Crvena Zvezda, ajde da kraduckaju ali oni su prevšili i daru i meru. Koliko samo promašaja su doveli i onda ništa, našu decu prodaju a dovode panjeve od igrača! Dosta više!!!!!
H

Hrkljuš

pre oko 2 meseca

Šerif Šeki Endiaje Konjević.
@

@@@@

pre oko 2 meseca

Pedantni stručnjak kao i Lalatović zbog ljubavnih izjava upućenih Oskaru samo ovde može da radi i da se kur.i. Napolju svi su ga najurili.
G

GAGI PFC

pre oko 2 meseca

I sad ce ni kriv ni duzan ovaj slepac ispasti neki trener... kakav cirkus :)
П

Па...

pre oko 2 meseca

...он је испао тренер кад је постао први и последњи тренер у историји који је из првог кола ушао у Лигу шампиона и то два пута узастопно. И први и последњи тренер у историји који је из првог кола дочекао пролеће у ЛЕ. Има и рекордни низ узастопних победа у двомечу квалификација, укупно 13. Први следећи има 9.
@

@gagi

pre oko 2 meseca

...taj slepac je jedini trener u istoriji koji je stigao od prvog kola kvalifikacija do grupne faze LS - dva puta. i to sa timom koji je vredeo manje nego ovaj partizanov.
b

bxlx

pre oko 2 meseca

Tata ti je slepac
A

Alex20

pre oko 2 meseca

Nece ispasti nego je trener,za vase lazne,Sale Stanojevic,Vuk Rasovic,Marko Nikolic i ostali u pokusaju,mozete da mu se sagnete,dve lige sampiona,niko nikada to nece uraditi.
@

@Pa

pre oko 2 meseca

Ali samo nema jos uvek pobedu nad Partizanom😂😂😂
@

@pa

pre oko 2 meseca

Мене колико памћење служи 2 пута је победио Партизан 2-1. И то тако што је Звезда водила 2-0, па Партизан у 93 мин дао гол из пенала. А дербију су му падали после Краснодара, Келна, Наполија, Бајерна... Играчи били истрошени и физички и емотивно. Ево види ваше, после дербија где дали 150% од својих могућности 2 кикса против релативно слабих екипа.
P

Planeta kripton

pre oko 2 meseca

Hahaha.....oteran, proteran, najuren iz smesne kiparske lige .....u Arabiji mu je tako pedantnom i temperamentnom zabranjen ulazak.....jedino moze da radi u Zvezdi i Severnoj Makedoniji. Pre je mogao i u Bugarskoj , ali posle Krstajica i oni se opametili.
П

Па...

pre oko 2 meseca

...у тој Арабији игра највећи играч у модерној историји Партизана, Александар Митровић. Лука Јовић рецимо игра у Италији. То не помињете?
d

delija9970

pre oko 2 meseca

pobediš 5-0 i kažeš protivniku da mu želiş da nastavi u istom ritmu . hahahaha koji kralj
*

*Hibrid

pre oko 2 meseca

izmedju usiju i to prilicno prazan
g

goust

pre oko 2 meseca

Mislis da on zna sta je izlupetao ? Glava ko kamen za kupus a u njoj nista.
ј

још да

pre oko 2 meseca

Звезда доведе два крштена бека који знају да центрирају и ето Шерифа на 20+ голова
P

Prcko33

pre oko 2 meseca

Apsolutno, da ima Varjacica nadavao bi se golova 😃
D

Driver 8

pre oko 2 meseca

Moraju da budu kršteni? Ne dovodimo muslimane ili Azijate da budu bekovi?
?

??

pre oko 2 meseca

Jel si im ti kumovao pa znas da su krsteni? Dobri bekovi, a ne krsteni bekovi
z

za drivera 8

pre oko 2 meseca

ko je pominjao veru? sta pricas ti,to je izraz da znaju sta rade ,recimo da znaju da centriraju za razliku od Rodica,koji pogibe covek,ali ne zna da centrira,a ne koje su vere,nadam se da si se salio sa ovim komentarom.
A

Alo bre

pre oko 2 meseca

Miloje hibrid
p

pokemon_789

pre oko 2 meseca

Bravo za komentar👏
l

lion zion

pre oko 2 meseca

serif je doktor za saldanju...u rangu drogbe
B

BokiUSA

pre oko 2 meseca

Druze Zvezdas sam ali jbg smanji malo. Imamo centarfora seprtlju koji je malko sada proradio Ali cele sezone duplo golo. Kada je bio Pavkov davao je golove svima cak I Liverpool u I Milanu itd I terasmo ga motkom. Ovaj dao 5 golova na 20 meceva Drogba...
D

Dzi

pre oko 2 meseca

Al smo se dogovorili da nema pedantni i temperamentni strucnjak Ali dzaba...

Bibras Natcho

pre oko 2 meseca

Još supermen fali...i cirkus može početi...
П

Па...

pre oko 2 meseca

...зар има већег циркуса него да се зовеш Пенатко?

Fear The Beard

pre oko 2 meseca

Ekipa sa Milojem ima glavu i rep,uprkos Terzi i Mrkeli.
G

Gospodinnnnnnnnnnnnnn

pre oko 2 meseca

Pre danasnjeg meca citam kako se zale da mladji nece igrati kod Miloja. Pa onda se nalaze mane coveku. Pisu svasta. Miloje je doktor fudbala i igrace oni koji u ovom trenutku zasluzuju. Mi nismo pijaca nego Crvena Zvezda. Kako je bilo lepo gledati Spajica kao stenu. Ivanic, Katai, Kanga. Sve ce to izgledati tako dobro i dokazao je Miloje jos jednom da zna
C

Cccc

pre oko 2 meseca

Moja jedina zamerka Miloju što malo veruje mladima.

Fear The Beard

pre oko 2 meseca

Koliko je samo Bahar ukanalio i Serifa a i citav tim.Nije se znalo ko kad i gde igra,u kojoj formaciji....Sto se tice Nedeljkovica,posle dobrih priprema Barak ga je sklonio,pa je forsirao kao desnog spoljneg i Bukarija a posle i Mijailovica.Tek kad je vrag odneo salu,krenuo je sa Kostom desno.Isto i sa Mijatovicem.Na pripremama igrali Kraso i Olajnika,pa posle Serif,tek je posle Mijatovic dobio sansu,nije se verovalo u njega.
h

halo

pre oko 2 meseca

Svakvu će istoriju Terzini svedoci smisliti samo da bi se što pre zaboravilo da je zli trener stranac za 6 meseci u klubu Zvezdi napravio više mladih igrača nego skoro svi domaći treneri veliki Zvezdaši veliki znalci u zadnjih 20 godina. I to "skoro svi" dobrim delom stoji zbog Lalatovića koji nije ni da je imao neki drugi izbor osim da gura klince :)))
L

Lakrdija

pre oko 2 meseca

Druže, nije Bahar napravio te klince, ni jednog od njih!! To su napravili Grafičar, Neđić, naša škola fudbala i dovođenje najboljih klinaca..Kakav crni Bahar, pa njemu je zapala ova generacija strašnih klinaca, nije ih on stvorio..Evo nema Bahara pa se i dalje pojavljuju novi klinci..
h

halo

pre oko 2 meseca

@Lakrdija Kako to baš njemu u 6 meseci zapadne više mladih igrača nego svima drugima u zadnjih 20 godina, čudo jedno :D A vidimo kako i sad klinci iskaču, iskaču svaku treću utakmicu sa klupe u 70. minutu i to samo ako već vodimo bar 2:0 :)))
П

Па...

pre oko 2 meseca

...Бахар је замало изгубио и друго место, толико о знању. Ко воли младе играче, Звезда има и млађе категорије. Хоћу титулу, а да ли ће је донети Канга или неки клинац, мени је у другом плану. Да су деца жива и здрава, ја навијам за Звезду, а не за појединце. Рећи да је Бахар створио Мијатовића је исто као да је Сферопулос створио Топића, или она бајка да је Обрадовић створио Егзума.
?

??

pre oko 2 meseca

Bahar dosao udario ih u glavu carobnim stapicem i oni su odma postali dobri igraci. Tako zvuci to sto ti pricas
h

halo

pre oko 2 meseca

@Па... Bahar je zamalo izgubio i drugo mesto, što vam je dobra ta mitologija. Za 6 meseci biće da smo se borili za opstanak, ali onda je došao Miloje i sa ruba ispadanja nas doveo do titule. A to za klince dobro, ajde, nema veze, godinama se nije moglo živeti od "hoćemo klince", šta god se desi u klubu, a gde su klinci, a što ne igra onaj novi Mesi, klinci bi miliona puta bolje igrali od xy stranca, svaki transfer što trošimo pare na xy igrača kad imamo zlatne klince u klubu milion puta bolje od njih, ali čim dođe Milojević, ma kakvi klinci, ko ih hoće nek gleda omladince. Dušu ste izbili svakom treneru preklinjući da svaka džudža mlađa od 18 godina momentalno uskoči u startnih 11 i postane standardan da bi ste se počeli praviti ludi čim ste dobili priliku da gledate tim čiji prosek godina nije 31.
k

kojke321

pre oko 2 meseca

SVE JE GOTOVO!!!!!!https://youtube.com/shorts/-phA5eXuhJM