Komentari na vest

Vlahović ne pamti ovakvu krizu, ali Stanković ne sumnja: Pričao sam sa njim kao sa sinom, naći će kontinutitet

A

Allianz

pre oko 1 godinu

U Bayernu bi davao 30+ golova po sezoni.
b

bas je

pre oko 1 godinu

gadan i prepotentan a nema nikakvo pokrice,umislio se da je luka toni a nije carli ostin...jel vi primecujete njegovo iritantno ponasanje.Rabio daje drugi gol svi slave a on nervozan sto i veznjaci daju vise golova od njega zakucava loptu u mrezu iz odbitka nakon gola i pravi neke grimase dok saigraci sleve
p

papapapa

pre oko 1 godinu

Probice led protiv nekog bednog tima kao sto je jovic dao 5 protiv fortune iz dizeldorfa, ima da se napali i nista nece uraditi u sledecem kolu
S

StoneCOld_

pre oko 1 godinu

Za ove sto spominju da je trebao da ode u Arsenal, Arsenal igra timski, bar mi tako deluje, a Vlahovic je jedini u Juventusu koji ne vrsi presing i koji ne igra odbranu jer "stedi" energiju. Protiv Frajburga su imali 20 suteva, pola u okvir gola od toga su dva suta bila od Vlahovica. Milik je kidao pre povrede, Rabiot ove sezone postigao 7 golova i manje vise svi daju golove tako da tu nema vise opravdanja za Vlahovica. Vazno je da on siri ruke. Deluje mi da pocinju i namerno da ga izbegavaju jer svaki pas po zemlji kad treba da odigra povratnu je kao da udaraju u stativu a i Kostic kad ima priliku da se namesti trazi druge igrace da centrira. Cinjenica je i da se ocajno namesta kad je u kaznenom. Veliki promasaj Juventusa.
R

RealNo1

pre oko 1 godinu

Тотално погрешан избор клуба. Јувентус је играо исти фудбал и када је прелазио и сада. Боље да је отишао у Арсенал који игра фудбал који њему одговара. До сад би привукао пажњу већих клубова, овако ће стагнирати у Јувентусу.
p

papapa

pre oko 1 godinu

Gde ces veci klub od Londonskih TOBDZIJA ?
J

JVPS

pre oko 1 godinu

Gledao sam sve utakmice ove sezone. Kao da je nakon povrede izgubio ono malo kondicije što je imao. Ne pravi više pritisak na štopere, teško se izvlači iz offside-a, 1 na 1 sa štoperima nema teorije da pređe sa loptom više od 5m. Na početku sezone je svaka lopta njemu u noge bila je prilika za gol. Sada kad mu se stvori prostor, on gubi dah. Klinci njegovih godina u veznom redu Juventusa lete po terenu, čak i onaj anemični Miretti.
P

Pantela24

pre oko 1 godinu

Nisam pratio zadnjih par kola Juventus, ali uzasno igraju, mucenje je gledati ih, tesko stvaraju sanse, tako da mislim da je osnovni problem to sto nema pravih lopti za Vlahovica. Pritom se mnogo trosi dok juri loptu i na defanzivne zadatke ili presing... Pogresan izbor kluba...Alegri je za penziju! Sportski pozdrav!
M

Mikki

pre oko 1 godinu

On je do sada u karijeri imao 1 stvarno dobru godinu, ostalo prilično mršavo. Očigledno da je ogroman talenat ali iz nekog razloga ga baš ne koristi dovoljno
G

Gostjsje

pre oko 1 godinu

velika greska dolazak u Juve za njega, iako tad nije delovalo sad se tek vidi... licno mislim da je trebao u njukasl da ide tad, evo i danas muku muce s napadacem a na leto ce dovesti nekog ko je u formi mogao je da bude za njih ono sto je drogba celziju
O

OU

pre oko 1 godinu

Vlahović treba da ostane gladan i nastavi da radi punom parom. Više od drugih. Jer on nije gotov produkt, bez obzira koliko je plaćen. Ima toliko predispozicija, ali i još više nedostataka na kojima ima prostora da radi i da ih ispravi. Da se mane instagrama i prijatelja koji ga tapšu po ramenu i govore mu da je on najbolji, ali je problem u timu, treneru i svima drugima. Možda delimičnoni jeste, ali tim stavom nema napredovanja. Samo realno sagledavanje slike. On jeste plaćen 80 miliona, ali je igrač od 25 miliona. Plaćen je zbog potencijala, a ne dovršenog kvaliteta. Samo radi dečko.
E

Etabeta

pre oko 1 godinu

Bravo.
R

RangoNS

pre oko 1 godinu

Placen toliko zbog potencijala, odlicno napisano! Mada zar ne bi trebalo neke stvari do sad da su mu vec izgradjene? Ipak igrac treba da se izgradi kroz mladje kategorije a Vlahovic ih je sve prosao. On gresi na stvarima na kojima ne bi smeo u ovim godinama. Mozda je psihologija glavni problem, sto ce nauciti s godinama da bira pravi potez u odredjenom trenutku, kao Tadic u Ajaksu recimo. Sta mislite?
v

vlah

pre oko 1 godinu

Jos jedna prevara iz partizana. Bitno da se on hvata za medjunozje. Prooao u 23oj godini. Hahahaha
V

Visente Del Boske

pre oko 1 godinu

A grobari pisali kako je on igrac za bajern kako treba da bude zamena za Lewandovskog,ahahah pa ovaj ni u juveu nije u stanju da da 10 golova za sezonu,pa na kraju ce Jovic biti efikasniji od njega.
R

Rodman1986

pre oko 1 godinu

Jedva ste dočekali, ali niste svjesni da dečko ima 23 godine i da ima još 10 godina vrhunskog fudbala. Nema fudbalera da nije imao krizu za cijelu svoju karijeru. Tako i on. Ono što je on napravio sa 23, paćenici kao vi ne ne mogu ni da devet puta žive po 100 godina.
Š

Škrabotina

pre oko 1 godinu

Izmedju stative, prečke, i za malo ofsajda, mislim da je to 5 ili 6 golova koje nije upisao zadnjih mesec dana.
S

Sherlocked

pre oko 1 godinu

Tetose ga , upucuju reci podrske , on se izvinjava tu nesto.. sta bi da ima neki reslsn problem u zivotu.
H

Holse

pre oko 1 godinu

Stankovic nek brine svoje brige..