Komentari na vest

Vojvodina ima samo jednu želju: Ostanak Jovana Miloševića

J

Jeremija pali TOPA

pre preko 1 godinu

Mnogo je mali poleteo.Mislimda fizicki ne moze da igra Super ligu... ok , dogovoreno jedno poluvreme do leta , a sta taj mali nudi klubu ? koliko golova ? i sta ce biti ako ne bude golova ? sta onda ?
e

esex

pre preko 1 godinu

Ja sam delija ali za ovog bi najbolji izbor bio partizan.cesto bi menjao rikarda i stasao uz njega..nazalost,moja zvezda slabo daje sansu klincima
R

Rbr

pre preko 1 godinu

Od njega nece biti ista gledao sam ga vise puta vrlo nezahvalan igrac vecinu golova dao sa penala
k

kalabasas

pre preko 1 godinu

Ne znam kakav ugovor kad u vosi pare niko ne vidi,mladost gat je za njih ozbiljan klub... Dovoljno je pogledati parking mladosti i vose...... U gatu je 3000emesecno sigurica,da neku pobede bilo i vise... Ovaj decko trci krugove 6 meseci po veterniku zato sto nece da potpise ugovor na neredovnih 1000e mesecno... Kolicina maminih i tatinih sinova je tolika da ako ne uzmes pare neces ni igrati... Sad su potpisali lanetovog sina novog suareza...ali terena videti nece,..
B

Bozesacuvaj

pre preko 1 godinu

Bome, svakavih budalastina sam se nacitao ali ovak komentar je bez premca najdebilniji u moru gluposti. Jovan je u top pet igraca u evropi u svom uzrastu! E sad dal ce da napreduje ili ne to je sada nesto sto mi ne mozemo ni pretpostaviti. Ali mozemo da mu pozelimo srecu kao normalni ljudi a ne da pisemo kojesta u stilu “da komsiji crkne krava” meni se ne svidja ova saga sa vosom ali bi i dalje zeleo da ostane u vosi jer mislim da ce mu to biti najbolja opcija za nastavak karijere… U zvezdi nece videti fudbala ili ce ga utrpaju u graficar jer zvezda nema nameru da rizikuje i razigrava nekog. Pogledajte samo sta se desava sa ovim malim iz Radnickog… U Stuttgart-u ce mozda igrati a mozda i ne. Oni imaju pregrst ozbiljnih fudbalera u omladincima.
C

Cccc

pre preko 1 godinu

Dečko ako je kvalitet uspeće i u Zvezdi i Studgartu, ne znam je li spreman za inostranstvu sad ali mu preporučujem gde god ode ili ostane da u ugovor unese klauzulu milione ili minute pa ko voli nek izvoli. Ako mu daju minute da se dokaže milioni će brzo stići a ako im se isplati da ga dovode i drže na klupi onda da debelo plate.
D

Deka PG

pre preko 1 godinu

Momak je talentovan, ali nema ništa od ozbiljne karijere. Nema ni 18, a već trka i frka oko minuta i transfera. Tu su mame, tate, klubovi, treneri, transferi... I da hoće, ne može više ozbiljno da gradi karijeru
m

monterooo

pre preko 1 godinu

Mali ako ih ne klepis za bar 150000godisnje,isutirace te i mesto tebe ce igrati neki clanarinac,koji placa od pionira. Bolje lepo u stutgart tamo su svi isti sirijci,albanci,nigerijci ko zasluzi igra,das 10golova i ides dalje dortmund,PL,spanija Radis i cekas sansu,napredujes fizicki... Pogledaj gde su topic kabic neskovic posle 3 godine SLS fudbala.....nigde
b

bolens

pre preko 1 godinu

Ti znas kako je u Nemackoj i ko je isti... Jedi pecenje u CCku i ticu.
M

Mutu

pre preko 1 godinu

Cacanski Mbape... Smorili ste, na kraju ce igrati u Zvezdi sa Najlona...
V

V V

pre preko 1 godinu

Informacija je tačna jer su Jovan i porodica konačno dobili garancije od Zbiljić i Rastavac da će Jovan igrati za Vojvodinu bar poluvreme do leta a od leta starter. Pare nikad i nisu bile problem jer što se tiče novca uz Kabića najjači ugovor. Napad bi i trebalo da bude Čumić Milošević Kabić a Baraj ili Nikolić iza uz Miletića i Busnića ili Milosavljević u vezi pošto će Simić i Topić biti prodati u inostranstvo posle meča sa Amerikancima
M

Malajacc

pre preko 1 godinu

Roditelji zele najbolje za svoju decu, ali su jako subjektivni i pristrasni. Nekad i nemaju kapacitet da vide siru sliku. I svojim mesanjem uticu na zivotni put dece, na nacin na koji najmanje zele. Ovaj mali je vise po medijima, nego na terenu, a nije jos punoletan. Sta njemu Zvezda moze sada da ponudi?Graficar? Sta on moze Zvezdi? Samo preprodaju!? Sta on moze u Studgartu? Dok nauci jezik, oslobodi se, snadje, navikne na novi stil zivota i treninga, prodje omladinski staz. Ako nije duplo bolji od Svabe, cao, zdravo... On sada ne moze u Vosi da igra u 11 realno, premlad je, a hoce preko hleba, pogacu.
P

Proctor

pre preko 1 godinu

Mali, skupljaj minute, igraj, jacaj u svom klubu i ostavi se aviona, kamiona... Sad je vreme za setvu, doci ce i za zetvu. Ako sad hoces da zanjes, posle nece biti sta. Pamet u glavu.
s

sojic

pre preko 1 godinu

To ko matora od Rabiola... Svi hoce da budu menaDJeri 🤣
r

rsbs

pre preko 1 godinu

Kako prave problem Vosi, tako ce sutra praviti problem i u Zvezdi. Sta ce nam to, imamo nase omladinci, pa ne mogu do prvih 11.
S

Senjakrs

pre preko 1 godinu

Micin i Tedic su primer kako se prodje kad se preskacu koraci. Za igraca je vazno da dobija podrsku i minute. To nece dobiti ni u Beogradu, a ni u Nemackoj. Koji evro vise, moze da ga kosta karijere. Ovde se cini da je porodica orijentisana odmah na novac, pre karijere igraca. Steta.
N

News

pre preko 1 godinu

Ni Micin ni Tedic nemaju kvalitet za vrhunski fudbal. Micin nije nigde nista pokazao. Promenio je dosta klubova a ucinak mu je nula. Tedic je igrao solidno u Cukarickom i bio je forsiran u mladjim kategorijama Srbije. Stolica je izbacio Vlahovica iz reprezentacije a nije pozivao Joveljica, Jovanovica, Stulica itd. Tedic nije nista pokazao u Holandiji a ove sezone ni u trecoj ligi Englske
M

Miksea

pre preko 1 godinu

U čemu su to tačno konkurenti CZ i Vojvodina? U borbi za sredinu tabele?
V

Voša NS

pre preko 1 godinu

Inače, intervju je star 3 nedelje i dat je Novosadska TV..
V

Voša NS

pre preko 1 godinu

Informacija iz NS, ostaje! Dogovoreno pre NG a ove nedelje potpisuje ugovor!
K

Kalča

pre preko 1 godinu

Sine,minutaza u jesenjem delu ti govori sta treba da radis...zato srecno u Nemačku!!!neces pogresiti!!!
A

A tamo

pre preko 1 godinu

U Nemačkoj ga čeka minutaža, ne može igrati u super ligi a igraće u bundes ligi. Ako te Zvezda i da u Grafičar, šta je tu loše. Bitno je da igra. Momak ima samo 18 god, treba on još da uči.
A

Astoria

pre preko 1 godinu

Bila bi to velika stvar za ovog igrača i Vojvodinu. Postupan fudbalski razvoj mu je neophodan. Ali potrebni su mu i minuti u igri. Voleo bih da se odluči za ostanak, uz obavezno zagarantovanu minutažu.
P

Partizan032

pre preko 1 godinu

Mama oce para.
N

News

pre preko 1 godinu

Najbolje za njega bi bilo da ode u neki prosecan klub na zapadu gde ce dobijati minutazu. Ako ostane u Vojvodini nece dobijati minute. Uprava Vojvodine hoce da produzi ugovor sa njim samo da zadovolji navijace i da sacuvaju svoje fotelje. Zvezda forsira samo strane igrace. Kada bi toliko forsirali svoju decu Zvezda bi zaradila ogromne novce.
N

News

pre preko 1 godinu

Vojvodina je prodala svoje najbolje igrace ispod 1 miliona Sergej,Tadic,Jovanovic,Krasic itd. Vojvodina je Sergeja prodala kad sa 18 a Vanju sa 17 godina.Vojvodina je imala imala 8 meseci da produzi ugovor za Milosevicem i nije joj se zurilo. Sada kad osecaju pritisak javnosti pokuzavaju da pokazu da nesto rade na tom pitanju.
z

zvezdasss

pre preko 1 godinu

Nema on trenutno snage i kvaliteta za prvih 11 u Grafosu! Imamo mi bolje omladince. Ovo je kombinacija!
z

zulu

pre preko 1 godinu

Tadic 1.1 m, Sergej u paketu sa Bratom preko 3. Aleksic 3.3, Medojevic 2.5...
0

032 Čačak

pre preko 1 godinu

Jovanova porodica (Čačak) već je dogovorila transfer u Zvezdu; informacija je 100% proverena i tačna!
f

ff

pre preko 1 godinu

I odmah u Grafičar, u Zvezdi nece dobiti ni jedan minut, mislim da gresi al u svakom slucaju srecno!
f

ff

pre preko 1 godinu

I odmah u Grafičar, u Zvezdi nece dobiti ni jedan minut, mislim da gresi al u svakom slucaju srecno!
G

Gokui

pre preko 1 godinu

Majka 💲💲💲💲💲
G

Gosty

pre preko 1 godinu

Samo je bitno da ne ode u Partizan.