Vojvodina ima samo jednu želju: Ostanak Jovana Miloševića

Vreme čitanja: 2min | pon. 02.01.23. | 16:55

Dragoljub Zbiljić otkrio primarnu želju u zimskom prelaznom roku

 Prioritetni zadatak Vojvodine u zimskom prelaznom roku biće potpisivanje novog ugovora sa Jovanom Miloševićem, najtalentovanijim igračem kluba i prvim strelcem prošlogodišnjeg prvenstva Evrope za kadete.

To je u izjavi za klupski sajt istakao prvi čovek Vojvodine Dragoljub Zbiljić, mada je jasno da je pred Novosađanima težak zadatak. Do sada je Jovan Milošević uporno odbijao da potpiše novi ugovor, pričalo se da ga detalji samo dele od selidbe u nemački Štutgart.

Izabrane vesti

Pojavila se i ponuda Crvene zvezdem, ali Vojvodina je odbila da pojača direktnog konkurenta.

"Prelazni rok za nas počinje i završava se samo jednim imenom Jovan Milošević. Jedini cilj koji smo zacrtali je potpisivanje novog ugovora sa najvećim biserom srpskog fudbala i jednim od najtalentovanijih mladih napadača u Evropi", rekao je predsednik FK Vojvodine Dragoljub Zbiljić, istakavši da je veruje da će novosadska stara dama taj svoj cilj ostvariti.

Kako je ranije istakao sportski direktor Vojvodine Marko Jovanović klub je mladom napadaču ponudio ugovor kakav ne bi mogao da dobije nigde u Srbiji.

"Mi smo ponudili ozbiljan finansijski ugovor, koji nijedan 17-godišnjak ne bi mogao da odbije u srpskom fudbalu. Tada smo saznali da nisu bitne ni finansije, jer je Miloševićeva želja i dalje bila da ode u Nemačku, i da se ta ideja nije promenila od marta. Кada smo ušli u klub došli smo pred svršen čin, ali se i dalje ne predajemo i mislim da je za Jovana Miloševića najbolje da ostane u Vojvodini i da odavde ode kao razvijen igrač kao što su otišle naše najveće zvezde – Кrasić, Jovanović, Кačar, Tadić i mnogi drugi”, rekao je Jovanović.


tagovi

Dragoljub ZbiljićJovan Milošević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara