Komentari na vest

VOJVODINA: Rastavac doneo novo samopouzdanje, vreme da zablistaju dugo čekani Topić i Zukić

8

888

pre gotovo 2 godine

Dete se povredilo braneci za Vojvodinu,a vi mu sada tako vracate,dovodjenjem tatinog sina koji ima poslovne kombinacije sa gradonacelnikom Kada je on kiksnuo Kako je branio protiv Cuke,Zvezde,Litvanaca ...
G

Gost 18

pre gotovo 2 godine

Koje samopuzdanje jedino ako se racuna da su isplacena sva dugovanja... Sad koliko vidim nista nije problem ni dovodjenje igraca ni trenera ima para za sve a stigli i tamnoputi fudbaleri tugo zeljeni... Valjda su resili sa fudbalerima koji imaju po nekoliko menadžerima kombinacijama i raznoraznim strujama... Nema vise alibija idemo na pobede....?
V

Verni Sever

pre gotovo 2 godine

Prva utakmica mnogo bitna ko da ce igrati sa Mancesterom... Pa prosle godine veseli Djordjevic uze bod na sred Marakane sa onakom tankom ekipom doduse posle mu na nos sve izaslo... Prema tome sad je sve stabilno sredjeno i uredjeno svi su nasmejani i sretni.... Svaka mora da se dobije... Napred Voso!!!
f

fkv fkv

pre gotovo 2 godine

Aha...znaci Carevic je tatin sin,a Simic nije...realno ni Simic nije golman za Vojvodinu.Jedan od najgorih u zadnjih 30 god.Linijas,kiksara...nista licno,al nemojte banalizovati stvari...ok...Carevic tatin sin,al dal Simic ima kvalitet za Vojvodinu🤔
c

car1111

pre gotovo 2 godine

druze moj, seti se utakmice protiv cukarickog i nemoj mnogo da pricas, simic je branio kad je vojvodina imala najgoru odbranu u posledjih 30 godina, samo budi realan
s

slanina11

pre gotovo 2 godine

sramota sto sklanjamo onakvog golmana zbog tatinog sina. Sve dok je tako nikada nista necemo uraditi.
G

Gost62

pre gotovo 2 godine

Sramota, poceli su da vam brane i igraju tatini sinovi, na sta si spala vojvodino. srami se
G

Grbavela

pre gotovo 2 godine

Svi na stadion!
C

Cipiripi LE2

pre gotovo 2 godine

Videcemo kako u praksi svi ti planovi izgledaju, lepo je videti sampionske i evropske ambicije, pojacanja, dobru atmosferu ali ako ne budu u top 5 kao prosle godine jedna od te tri ekipe iznad moze da im se odlepi za koji milion sto nekad u nasem fudbalu zna da bude ogromna razlika
S

Slaninar

pre gotovo 2 godine

Nije plan da se napadne titula ove sezone, vec da se grupise kvalitet i dovede na zimu 2/3 dobra fudbalera i onda sledece sezone da se dovede jos 3-4 i da se grupise ozbiljan kvalitet. Nekoliko ozbiljnih bivsih fudbalera hoce da se vrati ali tek sledece sezone ako se ostvae ambicije ove i obezbedi se ta evropa. Voša ide na bolje ali je ova sezona prekretnica. Igraj Vošo napadaj sve od sebe sada daj !
c

chester84

pre gotovo 2 godine

kakva crna titula...3 mesto je titula za Vosu...
T

Tuneki

pre gotovo 2 godine

slicna prica kao sa Cukarickim,ove godine,nazalost
R

Realno...

pre gotovo 2 godine

Mislim da je ovo najjača ekipa u zadnjih 10-ak godina...Lagano treći, zapamtite!
S

Srpska Atina

pre gotovo 2 godine

Ajmo veceras na Karadjordje, dosta je price...
D

Dragche

pre gotovo 2 godine

Ocekivao sam konacno organizatora igre! Zbiljic svasta napricao, a skoro nista nije uradjeno.
S

SAMO VOSA

pre gotovo 2 godine

Kakva crna titula,to nije realno nikako ali da igramo redovno u Evropi,da probamo da svake godine budemo u grupnoj fazi i da ovi klnici po gradu navijaju za Vosu.Svaka im cast,bas se trude i rade.
G

GrofMonteKristo

pre gotovo 2 godine

Ceka se inostrana 10 ka, na potezu su Zbiljic i Jovanovic. Fudbal nije odbojka, da dovedes dva igraca i osvojis titulu. Tanak prelazni, za onoliko najava i obecanja.
D

Da znas!

pre gotovo 2 godine

Jovanovic??? za to moras i biti covek!
Н

Нс бој

pre gotovo 2 godine

Много причамо по медијима,ајде леп је маркетиншки искорак на прошла времена кад нас није било нигде,ал ајде да причамо на терену,да играмо мушки,европски фудбал,да клинци покажу свој таленат и израсту у играче модерног кова.Чак ми је много битнија игра од резултата,мада је Напредак противник по мери да се покажеш колико вредиш,играју отворено,надигравају се.Нек нам је са срећом.
S

Slaninar u duši

pre gotovo 2 godine

Samo hrabro do nove pobede!