Komentari na vest

Vojvodina u generalnoj probi igrala viktorije, promašila penal, pa strepela za pobedu

k

korelina

pre preko 1 godinu

Idemo voso potez stoper Ljubisavljevic 100% pogodjen! Utakmica ukupan utisak veoma dobra za pripremni period.Ideooo...
o

oluolub

pre preko 1 godinu

Meni je paznju skrenula odbrana.Tu mi se cini da je pogodak.Nije mi poznat igrac koji je doveden kao pojacanje i istrazio sam malo o istom. Naleteh na par meceva iz lige konferencije gde Ljubisavljevic igra ne sali se. Nadajmo se da ce i ovde nastaviti da kida.
b

brojimkoze

pre preko 1 godinu

Trebaju nam centarfor i ofanzivni vezni. Ima toliko igraca na trzistu. Centrafor Frank Castaneda, ofanzivni vezni Giovanni.
l

lolok

pre preko 1 godinu

Dobra utakmica, sta reci za Cumica samo kad ne igra sta onda a nikoga da dovedu. Baraj takodje odlican i njih dvojica ozbiljna snaga na krilima. Milosevic sada najvece pojacanje, da ne kazem na zalost ali tako je, kada je trebao da igra nije, sada kada odlazi on igra. Zato kazem na zalost iz vise razloga, jer necemo imati koristi od njega, ali ovo nije razigravanje njegovo nego na tom mestu sa njim u ekipi to je sasvim drugacija ekipa dosta bolja. Ali zato je razlog vise da se dovede pojacanje, jer on je ovo igrao nekog ofanzivnog veznog igraca, nekog ko povezuje i asistira napadacima ali i ugrozava gol iz drugog plana. Jako cudna pozicija za klasicnog spica tako visokog i jakog, sto pokazuje da ima tehniku i brzinu, ali opet se pitamo sta bi tek dobili sa igracem kome je to primarna pozicija. Traore je dobar da se ne lazemo vidi se da fizicki narocito ali celokupno je nas najbolji stoper, jako brz i pokretan za to mesto, ali ima kikseva kod dodavanja, nesigurnosti, i odigrao je neke utakmice lose pri kraju ali mora da igra ipak je najbolji. E sad Vitas je bio Ok, on deluje da je u pasu najsigurniji, tako da treba razmilisti sa njim jer dosta je spor, i to vidljivo nego sto je bio pre a ni tada mu brzina nije bila jaka strana. Sve moze da se kaze da je Ok, ima igraca naravno svi znamo kada izadju da nas muka uhvati evo i sada drugo poluvreme Nikolic, pa nista manje los Malbasic... Tako da su pojacanja potrebna, spic, vezni ofanzivni, krilo koje moze da zameni Cumica ili Baraja kada ne igraju. Ali spic sta vredi kada je falio i ako bi NN racunali kao prvog napadaca, tek sada treba da dodje kao prvi napadac ili drugo iza Vucevica kome u svakom slucaju treba pruziti priliku pre NN jer je ovaj ispucao kredite i da se ne lazemo koliko je bio pozeljan letos kao pojacanje, sada i da ode iz kluba niko ne bi zazalio jer covek nije za veliki klub. Uprava i SD pre svih ima vremena narocito za napadaca da dovede ima par imena, da ne udara po pricama nema dovoljno kvalitetnih igraca jer smo postavili vece standarde. Ako si postavio onda dovedi Burmaza iz Vozdovca ili Pantovica da ne pominjemo neko jace ime. Sada ima dobrih igraca na trzistu bez ugovora i to mladih na kojim sutra moze i da se zaradi.
e

elemen

pre preko 1 godinu

Slazem se da je dobra utakmica i trebao bi gol igrac da se ucvrsti.Odbrana mi se cini da je pogodak ovaj Ljubisavljevic.Ogradjivali se da nije bio sa timom,da se prikljucio i da mu treba da dostigne fizicki ekipu.Koliko videh na mecu Rastavac ga ubacio i ne zaostaje fizicki.Nije los ni ovako u duelu posebno se cini da je zver.Upravu ne volim ali dovodjenje ovog Ljubisavljevica cinimi se da ce biti dobar potez.
V

V V

pre preko 1 godinu

Milošević je najbolje pojačanje. To je i bio deo dogovora sa Štutgart om. Ne razigravamo ga nego koristimo njega da sigurno budemo 3 i da nam pomogne da uđemo u grupu Lige Evrope a sigurno u grupu Lige Konferencije za Evro Spektakle u NS i 5 m evra od uefe
e

esteghlas

pre preko 1 godinu

Ovo ako ne pise njegova majka ja ne znam, ok je, momak je talentovan, ali ne donosi nikakvu prevagu niti se od njega nesto ocekuje, prodat je vec
V

V V

pre preko 1 godinu

Kao kod nas nekad FK Rudar. Na ruskom Šahtjor je Rudar
N

Naopako

pre preko 1 godinu

Prvo poluvreme ko Real Madrid drugo poluvreme ko Fk Fruskigorac. Ulazak NN poremetio ceo koncept pa taj covek nije imao jedan jedini sprint jedva stoji na nogama. Pod hitno raskid ugovora. Ozbiljno dobro izgleda kombinacija: Cumic, Vukcevic, Milosevic, Zukic, Baraj. I klinci da ih menjaju koji nisu nista losiji. NN, Malbasic, Topic, Milosavljevic na klupu pa raskid ugovora ako nastave nonsalantno…
v

v1ad

pre preko 1 godinu

Koliko ima tih Sahtjora? Cini mi se da svaka bivsa sovjetska republika ima svoj Sahtjor.
P

Papi Chulo

pre preko 1 godinu

Slicno kao kod nas Radnicki po imenu prednjaci , Mladost nema sporta bez ta dva imena...
f

ff

pre preko 1 godinu

Ja jos ne mogu da verujem kakvog smo igraca doveli, NIKOLA CUMIC!
Z

ZemunT

pre preko 1 godinu

Timu nedostaje pravi strelac, tipa Kleo ili Dijara kakvi su bili. Mnogo kvaliteta, posebno u ofanzivi, ali nema strelca. Jedno pravo pojacanje i bolji su od Cuke i TSCa. Traore je odlican, Cumic kidalica. Dovedite vise tog spica, njima je najmanje problem, ako kasnije stignu.
M

Mozzarty12345678

pre preko 1 godinu

I traore i vitas su pokidali ovu utakmicu na mestu stopera !!!!
A

Astoria

pre preko 1 godinu

Traore je bio vrlo loš u jesenjem delu sezone, raduje da se popravio, mada je Voši potreban kontnuitet kod igrača. Čumić je zlato, to je neosporno. Simić sinoć pogodio protiv USA. Raduje forma igrača, ali opet kažem potreban je kontinuitet dobrih igara kako bi se eventualno osvojio Kup ili treće mesto u prvenstvu. Ekipa nije pojačavana, samo su 2 igrača došla, Miloševićev ostanak će biti najveće pojačanje.
m

mikan1234

pre preko 1 godinu

A sto razigravamo Milosevica ako je prodat,ne razumem....decko treba samo da trenira sa omladincima....prodao se,j..e mu se za Vosu
S

Samuilo 1

pre preko 1 godinu

Razigravamo? Dete odrzalo cas, danas. Ostaje ovde do kraja sezone i dajboze da STO VISE IGRA
m

mixi tap

pre preko 1 godinu

Nema logike.Decko nije produzio ugovor i zdravo....mama ni pod razno da ostane u klubu da donese koji dinar klubu i na kraju on ravnopravno konkurise i igra....Spremamo mo ga za stutgart nemamo mi ama bas nista od toga
V

Vosa u srcu

pre preko 1 godinu

Odlicna utakmica posebno prvo poluvreme Tandem odbrane Vitas Traore 👍🏽 Cumic Zukic Milosevic Uros K svaka cast
F

FENOMENALNO

pre preko 1 godinu

Cumic Vitas ili Baraj da sutiraju penale!
B

Bratko Novi Sad

pre preko 1 godinu

Tako je slazem se! U belgiji je Vitas izvodio penale nije bio nijedan promasen! Jebiga desio se onaj penal protiv vojvodine hvala mu na tome ali svakome se desi! Samo ima dobar udarac na gol i odlican pas! Traore je odlican tandem sa Vitasom i Busnicem Cumic svaka rec je suvisna ali definitvno se u momcima vidi zelja borba volja za igru za tim i takve momke uvek pre staviti za pucanje penala nego onov menekencica Nikolica Ili ovog sto je sada sutirao VELIKI PROMASAJ RASTAVAC!
I

IDI BEGAJ

pre preko 1 godinu

Ako je ikako izvodljivo, sva trojica odjedared... Šta je stručnjaka i lažnih dušebrižnika(tobožnji navijači) po ovim komentarima, prosto da ne poveruješ.
G

Gost vosa novi sad

pre preko 1 godinu

Stoperski tandem Vitas traore odlican tandem Vitas fenomenalan na ovoj poslednjoj utakmici odlicni izlazi pasevi! Bravo Cumic kao i do sada NAJBOLJI! Idemo mali Idemo Voso do pobede!
e

esteghlas

pre preko 1 godinu

Cumic treba da suta i penale
V

V V

pre preko 1 godinu

Fantastični trio Čumić Milošević i Baraj u prvom poluvremenu je već trebalo biti 5 0 za Vojvodinu. I je Mima Šaula i struka tera igrače da vežbaju penale. Ovaj put je Zukić prozuko. 3 penala 3 promašaja. Biće potrebno za prvenstvo i Kup