Komentari na vest

Voleo bih da sam kao Antonio

k

kaiser

pre 2 meseca

Postoje neki intervijui od Dele Alija i Deklana Rajsa, gdje se čude kako je nemoguće da, bez obriza igrali presing ili ne, pridjete Kroosu a on ima loptu u nogama ili da ga na bilo koji način natjerate na grešku. Hladan kao druga strana jastuka. Srušio je sve priče oko forme fudbalera, jer lik igra fudbal 14-15 godina bez ikakvih oscilacija. Za to vrijeme nije propustio 30 utakmica zbog bilo kakvih povreda što govori da je nevjerovatan profesionalac. Ono što o njemu govore Gvardiola, Zidan, Anceloti, Hejkens koji su ga trenirali je nista drugo do ogroman respekt. Osvojene titule ga već sad svrstavaju u red jednog od najboljih igrača Njemačke svih vremena, a malo li je samo to?

1902

pre 2 meseca

Pa on Gvardioli nije bio dobar. Pustili su ga za 25 miliona jer Gvardiola je mogao i bez njega :D hvala Gvardioli jos jednom jer pustio je Krosa a Kros u Realu postao LEGENDA. Doktor Kros!
J

Joota

pre 2 meseca

Covek je jedan od najpotcenjenijih igraca u istoriji. Da se daje zlatna lopa za svaki deo tima posebno, u zadnjih 15 godina mozda bi mu samo Iniesta i Modric uzeli koju. Gotovo perfektan igrac, ja ne znam da li moze neko da mu nadje neku manu, eto jedino sto nije TOLIKO dobar u defanzivi iako cesto ume da presece pas, oduzme loptu, ukliza. Ovakvog necemo videti narednih 50 godina.
S

Stevan Miksaa

pre 2 meseca

Ko potcenjuje Krosa? Tako kad napisete na nekom tekstu u kome se prica o nekom odlicnom igracu... To sto nije marketinski ispracen kao neki napadaci, ne znaci da mu ljubitelji i poznavaoci fudbala osporavaju kvalitet.
P

Puljaj

pre 2 meseca

Samo teške neznalice mogu reći da Nemci nemaju šanse na EP. Nojer, Boateng,Ridiger,Gosens,Kimih, Gundogan(Gorecka),Kros, Musiala, Virc, Rojs, Verner. Kad su svi zdravi i hoće da igraju, opet su u top5 sigurno.
G

Grey

pre 2 meseca

Boateng? 😂
G

Gost99

pre 2 meseca

Imali su sve te igrace i na Svetskom osim Krosa i Rojsa pa znamo kako su zavrsili
F

FM

pre 2 meseca

Mozda i kljucni potez Nemaca da se ukljuce u borbu za titulu na EP.
s

s___

pre 2 meseca

Snajper! Kad se namesti i posalje dugu loptu, a ona putuje 70 metara u trepavicu. Jedini koji po tome moze da parira Alonsu i Bekamu, majstor fudbala!
7

777

pre 2 meseca

A iskreno Bekam i nije bio neki superstar.
j

jiond

pre 2 meseca

Druže, Bekam je bio sinonim za superstara. Na terenu i van terena. Prije njega niko od fudbalera nije uspio biti tako planetarno popularan kao Bekam, kako na terenu tako i izvan njega. I dan danas je čovjek superstar. U Evropi vjerujem nema čovjeka koji ne zna ko je Dejvid Bekam, a vjerovatno i na svijetu.
P

Partymaker

pre 2 meseca

Neverovatno je da nikada u Nemačkoj nije bio toliko cenjen. Bajern ga se lako odrekao, često je bio na meti kritika medija i Nemačke javnosti...
G

Galaktikos

pre 2 meseca

Najbolji vezni red ikada Kroos, Modrić i Casemiro
V

Venom

pre 2 meseca

Cavi,Inijesta i Buskec jedu taj trio za dorucak
P

Pinturikio1

pre 2 meseca

Kakav je to majstor, više se oznoji konobar kad radi veselje, nego Kros kada igra utakmicu
c

cikaniki31

pre 2 meseca

Mnogo gotivan igrac, nema ni jednu mrlju u karijeri, nema ga u novinama...A sa druge strane je veliki majstor, igra opusteno i lagano, kao da igra sa decom na skolskom terenu.
Ђ

Ђокаш

pre 2 meseca

Аристократа!
C

Chivas

pre 2 meseca

I onda vidiš da je on te 2014. kao svetski prvak i jedan od najboljih veznih igrača plaćen 25 miliona? Danas za svaku šušu ne plaćaju ispod 50...
@

@chivas

pre 2 meseca

Da,a 5 6godina ranije liverpul lazara markovica platio 25
P

Puljaj

pre 2 meseca

A pre par godina za onu panjinu Jovića Real iskeširao 63 miliona.