Komentari na vest

Voša dobila upozorenje od Vladana Milojevića: APOEL je već formiran tim, dovode i top krilo

S

Sima Arauho

pre 10 meseci

Cekaj kako Vosa koja je bolja od Partizana drhti u kvalifikacijama za kup Slavice Cukteras?!Pa oni su trebali da budu islred Partizana na tabeli.
E

Esex

pre 10 meseci

Vosa je smece tim tj. vode je ljudi po nalogu za izvlacenje para.prodace sve sto valja a dovesce neke levate.kakva crna evropa,pojesce ih bilo ko
D

Djapex

pre 10 meseci

Vojvodina mora da bude ubedjena da moze da ih prodje... pre par godina je izbacila Sampdoriju, tursku Bursu koja je imala mnogo poznati igraca... Jeste da su druga vremena, ali ne treba da se pravi of tog Apoela bauka... imaju puno stranaca koji uglavnom nisu poznati siroj javnosti, kiparski fudbal nije nista posebno... Naravno da je Apoel favorit, ali Vojvodina sa 2 ili 3 dobra pojacanja, moze da ih izbaci... narocito sto kiprani imaju novog trenera koja nije nista posebno, i verovatno ce igraci da potcene Vojvodinu, pocetak sezone... Bilo bi dobro za nas fudbal da ih Vojvodina izbaci.
J

Joca.Zvezdara

pre 10 meseci

Mnogo je Deki pogresio sto je pustio Milosketa, Cokna mu je dosao glave, a takozvani Sakara ne zna gde je konja vezao
T

Toto-ko-tunjo

pre 10 meseci

Potpisujem. Stanković je pored Miloševića bio kao Štimara u reprezentaciji. Red peškira, red skakanja sa klupe. I par utakmica koje je vodio sam odigrali smo sjajno. Milojević je, opet, klasa za sebe. Sjajan tandem.
F

Francuzzzz

pre 10 meseci

Miloje je sjajno gazio sa Apoelom do poslednjeg kola, steta sto nije uzeo titulu zasluzio je... Odlican strucni stab, tu je i Nebojsa koji je mozak svega, video je da Dekiju nema pomoci, pametan covek napustio brod koji tone... Sa Milojem ce nastaviti sa trofejima
B

Boki...

pre 10 meseci

Veliki gospodin Milojevic, a uz njega i najveci strucnjak na Balkanu Miloske 👏🏼
A

AleksandartheGreat

pre 10 meseci

Nisam znao da je Miloske sa Vladom u strucno stabu... Mnogo znanja, i mnogo iskustva, recept za uspeh
D

Dragansrb

pre 10 meseci

Najbolji šef i najbolji pomocnik u istoriji nase Zvezde
D

DDF

pre 10 meseci

Vojvodina je prezaljena jos pre zreba,ovaj dvomec posluzice Apoelu kao dva pripremna meca pred ostatak kv.za LK
Z

Zoki1724

pre 10 meseci

Sjajan trenerski tandem Miloje i Miloske... tek ce uzimati trofeje! Srecno!
P

Pobeda je resenje

pre 10 meseci

Apoel je odlicna ekipa ali ako se Vojvodina dobro pojaca moze da ih izbaci.Emmanuel Chabula reprezentativac Zambije koga je Vojvodina jurila bio bi im dobro pojacanje.
N

NoviSad021

pre 10 meseci

Hvala vam g Miloje na infu,kako god da prodjemo bar cemo se okupati na Kipru
I

I posle

pre 10 meseci

nastavljate kupanje na Strandu,dok ne pocne lako cemo liga
B

Bane1989Ns

pre 10 meseci

Vladane vrati se u Zvezdu sve ti je oprosteno 🔴⚪🔴⚪🔴⚪🔴

MILAN1989

pre 10 meseci

Izvini, ali sta njemu ima da se oprasta? Od prvog kola nas odvede u LE, zatim u LS. Jedino moze da mu se zameri derbi ali to je sitnica u odnosu na Evropu
n

neralan narod

pre 10 meseci

Niko realan ne može ništa da očekuje u Evropi od bilo kog tima iz naše lige, osim Zvezde u koju je spucan budžet od 100 miliona EUR za 2 godine što i sam Terzić kaže. Svi ostali naši timovi kada se saberu nemaju bidžet koji će Zvezda imati ove sezone, tako da svaki rezultat koji nije teško blamiranje za mene je prihvatljiv. Partizan se pojačava igračem koji je bio pozajmljen klubu iz druge Francuske lige, a njegov matični klub Serkl Briž (fenjeraš iz Belgije) nije želeo da produži ugovor - e onda zamislite koliko su “moćni” naši fudbalski klubovi kada dovode igrače koje ne žele fenjeraši u Zapadnim ligama.

Kalčopolista®

pre 10 meseci

@van helsing pitaj seike iz Al Ahlija, gazdu AEKa i gazdu APOELa sta misle o kentu? U sva tri tima radila motka i to ona
o

olajna

pre 10 meseci

Nas je Kent silovao Partizana
С

Сотир Ђубре

pre 10 meseci

Шта, разговарао си са њима?
S

Slaninar

pre 10 meseci

I na kraju nista nije rekao osim da je tim formiran? Bukvalno intervju iz kog se nista nije procitalo. Dobar i formiran tim, opasan jer su velike temperature. Ovo je mogao da izjavi i prolaznik na ulici. Nista licno ali je mogao nesto vise da kaze o njima.
X

Xao

pre 10 meseci

Rekao vam je da ispadate
s

skaut847

pre 10 meseci

Sto bi covek odavao tajne kluba ciji je clan bio do skoro vama koji ste mu niko i nista. Ima Milojevic postovanja prema navijacima Apoela.
R

Rasputin

pre 10 meseci

A jel stvarno mislis da ce javno da prica o svom bivsem timu? Postoji nesto sto se zove profesionalizam… Ali sigurno ce u privatnom razgovoru ljudima iz Vose preneti savete, naravno ako ga budu zvali za savet…
l

lisojs

pre 10 meseci

Nekoj Miloje da ih plasis i ovako Slaninari kukaju ceo dan sto nisu izvukli arsenal iz tivta
V

Van Helsing

pre 10 meseci

Trenercina za ovog prevaranta izraelskog! Krckaju kredit koji je on stekao pocevsi od nule.
z

ziki889

pre 10 meseci

Od nule? Ne bih rekao. Ostavljen kostur tima od Grofa(Kanga, Boaci, Le Talek, Donald...), dovedeni mu Borjan, Radonjic, Žule, Krsticic, Rodic. Malo li je?