©Starsport
©Starsport

Voša ekspresno pronašla novog trenera: Ljubiša Tumbaković blizu klupe Novosađana

Vreme čitanja: 1min | uto. 08.08.23. | 15:43

Iskusni strateg prvi pik Stare dame

Rastala se Vojvodina sa trenerom Radoslavom Batakom već posle pola godine saradnje, a kako nezvanično saznaje Mozzart Sport, Novosađani su ekspresno pronašli rešenje i veoma su blizu dogovora sa Ljubišom Tumbakovićem.

Tumbaković (70) je bez trenerskog angažmana otkako je završio epizodu na klupi reprezentacije Srbije u decembru 2020. godine, posle poraza od Škotske na penale za plasman na Evropsko prvenstvo.

Izabrane vesti

Najveće uspehe Tumbaković je ostvario kao strateg Partizana, sa kojim je osvojio šest šampionskih titula i tri nacionalna kupa.

Pre dolaska na klupu naše reprezentacije, bio je i selektor Crne Gore od 2016. do 2019. godine, a ranije je sa dosta uspeha vodio kineski Šandong, sa kojim je u petogodišnjem mandatu osvojio dve titule i dva trofeja kupa.

Iskusni stručnjak po jednu sezonu proveo je i na klupi arabijskog Al Nasra, grčkog AEK-a, iranskog Stila Azina, te kineskog Vuhana.

Kako stvari stoje, Tumbaković će novi klupski angažman započeti u Srpskoj Atini, kao šef stručnog štaba novosadske Stare dame.


tagovi

Ljubiša TumbakovićFK Vojvodina

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara