Komentari na vest

Voša upisala prvi poraz na pripremama, Ararat posle Čukaričkog savladao i Staru damu

Z

Zapamtite

pre 4 meseca

Ovaj stoperski tandem ce biti jaci nego sa Rosicem, ali moraju dovesti jos jednog
v

vosa le

pre 4 meseca

gde je taj renovirani karadjordje, koliko para se skupilo, zbljic lopov samo cuti, smesna uprava??
R

Realnosttt

pre 4 meseca

Uvek nezgodnj Jermenci, Kazahstanci, Letonci, Litvanci... koji zaustave nase klubove u evropskim kvalifikacijama. Pokazna vezba.
m

metalika moj dobar

pre 4 meseca

sta li misle jermeni o nasoj ligi ...pogotovo kad bi citali nase novine i kolko se pojacala vosa,cuka,ko kolko vredi, ko je na meti velikih klubova ...
@

@kendisport

pre 4 meseca

Taj po teb klub koji je slabiji od svih kvazi super ligaša je razvalio čukarički 3 0. A ima 10 stranaca i bio je u zadnjih 5 godina 2 put prvak Jermenije stigao 2019 do plej ofa Lige Evrope a cz ga je 2020 teško eliminisala u 3 kollu pobedama po 2 1 kad su imali slabiji tim od ovog
p

patuljasti zlotvor

pre 4 meseca

cuj bio prvak jermenije !! u onakoj konkurenciji alal im cufte
@

@oči bole

pre 4 meseca

Stavi lupu i ispravi greške u pisanju al suština je pogođena.. Vojvodini pod mus treba pravi centarhalf.. I centarfor
S

Stari navijač Voše

pre 4 meseca

Prvo poluvreme nismo mogli da vidimo tako da je o tome i teško suditi. Što se tiče drugog, omladinci su pokazali da se na njih itekako može računati, ali je potrebno da budu u kombinaciji sa starijim igračima. Ovo je način na koji se radilo u Voši kada smo bili u vrhu.
C

Chiske1

pre 4 meseca

Voleo bih da neko uradi analizu ali kako treba obe utakmice, i Cuku i Vosu. I da vidimo kada, gde, ko i kako. Jeste li realni sa komentarima gde pljujete decu od 18god? Kazem decu jer su oni odigrali drugo poluvreme i izgubili. Moraju da se kale, kada ako ne sada. Ja pripreme gledam skroz drugacije rezultat zadnja stvar. Bitno je videti kome odgovara koja pozicija i gde se najbolje snalazi. Imam jednu primedbu: Trebalo bi organizovati duple utakmice po danu, jednu sa slabijim protivnikom koji bi izneli klinci uz par izmena iz prvog tima a drugu koji bi izneo prvi tim uz par izmena iz omladinskog pogona. Skroz mi je glupo igranje po jedno poluvreme jer tako se ne sprema za sampionat. Nama opet igraci nece moci da izdrze 90min jer nisu trenirali da bi izdrzali 90min. Carevica prodati sto pre! Ono sto on radi ove sezone je kriminal! Od najboljeg golmana prosle godine do najvece kiksare, kostao nas Evrope i bar 10tak bodova a moglo je biti vise! Meni pocinje da se jako svidja opcija Crnomarkovic - Jelicic, do sada bez kiksa na pripremama!
T

Takoje

pre 4 meseca

Slažem se za Crnomarkovića i Jeličića, mislim da ćemo moći sa njima izgurati polusezonu, ali ako se jedan od njih ne daj Bože povredi... Moraju se dovesti zamene za njih dvojicu, jedan levi i jedan desni štoper jer Tanjga i Đorđević to nisu.
k

kendisport

pre 4 meseca

Vec vidim otkaz ovom treneru posle 6-7 kola i onda dovodjenje nekog novog lika direktno sa tajlandske masaze ili iz japanskog suši restorana. Na šta spade tako veliki klub...
C

Chiske1

pre 4 meseca

Zbog cega? Prvi tim je dobio prvo poluvreme, omladinci su je ispustili.
k

kendisport

pre 4 meseca

@chiske Uz duzno postovanje igrali su protiv kombinovanog tima jermenskog prvenstva koji je slabiji od svakog kluba nase lige. No dobro, videcemo u prvenstvu ja bih voleo da gresim prvi.
B

Be Venugopal

pre 4 meseca

Eric Lopez i Zarko Tomasevic stizu!
D

Duarte

pre 4 meseca

Kolumbija koji je dao gol je krilo. A Julio Kolumbija 27 g je centarhalf kao i Leao Brazilac 23 g isto centralni bek oba su procenjeni na po 300 h evra. A Kolumbijcu ističe ugovor Kupuj ga Vojvodino jer nemamo prave zamene za Crnomarković i Jeličića.. Kad već ćute o bombastičnom Danci koji će doći samo ako po najavama dođu u Bronbi centarhalfove iz Belgije i Holandije. Ovaj iz Belgije treba svaki čas da potpiše za Brodbi. Pratite malo vesti sa sajta ili transfermarkt Brondbija i sve se vidi
о

очи боле

pre 4 meseca

од твог коментара....
V

Vojvodinaš ja

pre 4 meseca

Zamena za Jelicica???????? On ili bek Djordjevic na poziciji stopera, nemam dilemu, Djordjevic ili bilo koji superligaski stoper!
N

Nenad1246

pre 4 meseca

Usraću se od TM.
N

Nenad1246

pre 4 meseca

Eto šta ih čeka na leto u kvalifikacijama.