Komentari na vest

Voši je Kup sada prva opcija

V

Voša NSad

pre preko 1 godinu

Kup pa ozbiljna rekonstrukcija tima! Ocigledno da ima odlicnih fudbalaera ali i prilican broj koji nije za Vošu odnosno za ozbiljnije rezultate naročito ne za Evropu! Treba da ode 10tak i da dodje isto toliko proverenih i kvalitetnih igraca pre svega stranci!
G

Gost n1

pre preko 1 godinu

Jesi ti stigao iz neke bajke, nelupetaj
M

Merim

pre preko 1 godinu

@Vosa Nsad Cuj sta covek naprica.Ko pametan vrsi rekonstrukciju tima i to sa pola tima.Da su potrebna par pojacana Da.I tako se nadogradi vec postojeci tim koji malo nije los.Vojvodina ima prvensveno iskusne igrace ako pratis ono sto pricas i ne verujem da su slucajno tu.Samo bekovima i gol igracom to dopuniti uz postojeci tim da bih se rezultat u sledecoj sezoni boboljsao.Bato kad se menjao formiran tim ne ulazi vosa iz 2 i 1 ligu haa.Zaneo si se u lupetanju.
S

Srpska Atina

pre preko 1 godinu

Vosa na punom Karadjordju mora 17. Pobediti cuku. A onda se u finalu posibati za pehar. Nije nerealno, zvezda je mislima vec u ligi sampiona a Tsc i cuka se bore za to drugo mesto, kup nikom nije prioritet kao nasoj VOSI.....
P

Pobeda je resenje

pre preko 1 godinu

Bilo bi lepo da Vojvodina osvoji kup.
P

Plasiraće se Vojvodina

pre preko 1 godinu

U finalu i bilo protiv tsc ili cezea osvojiti KUP za ulazak u grupnu fazu Evro Kupova
M

Milorad Stasevic

pre preko 1 godinu

Kup je nas! U to sam 99% siguran.Vojvodina ima cvrst tim koji ne pravi oscilacije to je pokazalo i gugo drzanje bez poraza.I za sve sporiste ili poznavaoce sporta zna se da se kupovi igraju potpunu drugacije gde se vosi trofej smeska.
g

gost777

pre preko 1 godinu

prvo da plasiraju u finale :D