Komentari na vest

Vošin uzlet usporen na Čika Dači: Kragujevčani dva puta vodili, Malbašić produžio niz bez poraza

K

Koreografija

pre oko 1 godinu

Odrzao je Ljubisavljevic juce cas klasicnog skolkog primera mentane jacine! Igrati onako nakon peha je za cestitanje.90% igraca bi palo i redjalo peh za pehom.Prvi put da ne pljunem nesto jer mi je fascinantno bilo da je onoliko mentalno jak.A ruku na srce ocekivao sam da odose kola u jos 5 gola.Kad bi ja ocenjivao cak bi ga stavio i da bude igrac utamice jer treba imati onako jaku glavu za dalje.Vojvodina je njusila ipaknigrace.
I

Investitor

pre oko 1 godinu

Najlakse je svaliti sve na 1-2 pojedinca.Ruku na srce koliko se ja razumem u fubal a kao "razumem se" Ljubisavljevic- Vitas su odlican tandem ono sto sam mogo da vidim.Pruzaju stabilnu i agresivnu odbranu Traore isto tako u konbinaciji sa Ljubisavljevicem daje agresiju.Elem gresi se i ta zadnja linija nije nama mana ako se prisetimo svih utakmica pre bih ja hladne glave ovde pitao sta je bilo sa prednjim igracima!?Ili su umorni ili je bio takav dan.Verujem da niko ne voli scenu greska posebno u zadnjoj liniji ceo tim je ovde bio los cak je zadnja linija bila i fenomenalna kako su na sredini kasnili a ovi napred traljavo.I.ako se uzme u obzir da bekove prave nemamo stoperi su nam i vrhunski.Da bi stoper odradio svoje top mora imati profi beka.Ovo mu dodje ko u nasoj reprezentaciji igramo bez pravih bekova.Sta zameriti onda onima sto ginu pozadi i iznose loptu do pola beka nadoknadjivajuci tako bekove vise se pitam sta je sa spicevima i ostalim igracima bilo danas.Nema ovde greke osim peha a peh je nesto sto se ne ponavlja stalno.S'toga mislim da sav teret ove danasnje utakmice nosi jedan igrac zbog peha i tako smo bacili fokus na to a okolo rasulo.Po mom misljenju skromnom ako izuzmemo peh jedini se ovaj Ljubisavljevic i video na utamici i Traore ostali kao da ih drmnu iz sna.Gde su prednji igraci da daju 3 komada i reseno.Ajmo.molim vas sad nam kriv neko apsolutno smo bili nesto van fokusa sto je u sportu i normalno.Bitno je da se odrzimo na 5.mestu pozdrav
A

Ako Vojvodina

pre oko 1 godinu

Dovede bar 3 vrhunska igrača po jednog u odbrani vezistu i rasnog golgetera može i kroz kvalifikacije do grupne faze Evrope. Pošto Milošević ide u Štutgart posle sezone a nn nije kalibar za veća dela pod mus dovesti jednog a možda i dva prava gol igrača kao i vrsnog veznog. Danas iz 7 stopostotnih šansi su dali samo 2 gola. Tako je Vojvodina prosula protiv slabijih ekipa režiji a bar 10 bodova sa kojim bi sad bila ubedljivo druga. Ovako ostaje KUP koji bi mogli da osvojimo Vojvodinaši
V

VosaDobraLosa

pre oko 1 godinu

Kije ovde dijagnoze imaju ljudi haa.Pljujete momke i kad vam igraju za deset i kad imaju losiji dan.Prisli put ste pljuvali decka bez greske svako ima gresku.Greska je sto to mi komentarisemo uopste.Idemo momci.
S

Stoper

pre oko 1 godinu

Eeee kapiten
M

MrkiMrka

pre oko 1 godinu

Sportski direktor da podnese ostavku! NMikolic, Ljubisavljevic, Milosavljevic out!!!
l

lepobogami

pre oko 1 godinu

Eto tebe opet haa jedva cekas nesto da bi se nahranio.Bravo momci umorni ste i idemoo
D

Dddddd

pre oko 1 godinu

Sutra je konkurs za direktora novog.Pozuri taj si TI. Bravo za sve momci ako vas sada ne podrzimo igramo protiv nas.Idemoo bod bod

Chiske

pre oko 1 godinu

Pisem ovaj komentar pre kraja blizanacke tekme. 99% sam siguran da ce da igraju nereseno. nastavak posle tekme da obrazlozim.

Chiske

pre oko 1 godinu

e ovako, znaci liga nam je NEREGULARNA od partizanove utakmice sa cukom. Moralo je biti 3-0 i 15 bodova manje za pratizan. Danas Se obistinilo to sto svi vec znamo ali je kulminacija bila ta tekma sa cukom. Ja sam danas ocekivao poraz Vose i poraz partizana ili Nereseno obe tekme ili pobedu Vose i Pobedu partizana. Sve je predodredjeno da partizanu idu svi rezultati na ruku osim kada su u pitanji zvezdine filijale. Ali danas smo isto videli da bratsko blizanacke ljubavi ne manjka. Ljubisavljevic i ceo tim Vose je danas igrao neverovatno cudno zapravo par igraca je igralo potpuno nerezonski i nelogicno. Pogledajte sta je uradio Ljubisavljevic to se ne vidja ni u petlicima. Dovoljno je da se jedan igrac potplati i ode sve u propast.
V

Voša NSad

pre oko 1 godinu

Ovo sa Jelicicem stvarno iritantno, on ni u jednom superligasu ne bi igrao ni minut na stoperu a beka bi zaigrao jesino ako nemaju dovoljno igraca u protokolu, ni jednu loptu duzu od 5m dodaje protivniku ili ako ima srece ode u aut!?
K

K1996

pre oko 1 godinu

Posle Pazara ga dizali kao Roberta Karlosa... Posle svake pobede loženje, a onda sledeće kolo kiks. Cele sezone.
e

eeeeej

pre oko 1 godinu

Bilo je 300 gledalaca sa sve petlicima,pionirima,kadetima i omladincima koji su imali trening uoci takmice ......
N

Naopako

pre oko 1 godinu

Ljubisavljevica ostavite u Kragujevcu ili negde pored puta, prodajte ga cergarima. I da proverite da li je imao neke vece uplate na racun…
С

Стеван

pre oko 1 godinu

Пре неколико сезона донета је одлука да сви суперлигаши морају да имају терен са рефлекторима да би се такмичили у овом рангу! Да ли знате који једини клуб то не испуњава, и зашто им се стално гледа кроз прсте? На утакмице им долази по 300 гледалаца, нема никаквог разлога да играју супер лигу!
G

Gost23

pre oko 1 godinu

Ma ajde reflektori, ali njihov teren je sav neravan, sa džombama, pa igrači ne mogu da iskontrolišu loptu nikako. Sramota za grad, za klub, za sve tamo na šta im liči stadion i sam teren!
D

Delije KG 1989

pre oko 1 godinu

Kragujevac voli Zvezdu! Bedna poseta! Djavoli bolje da se ugase nego da se blamiraju sa brojem navijaca.
g

gost1977

pre oko 1 godinu

kako su igrali, dobro su prošli, pola ekipe katastrofa,druga za nijansu bolja, sve u svemu katastrofa.
d

d. g.

pre oko 1 godinu

Po vašem izveštaju Voša dominirala prvo poluvreme. Ja nisam to video. Možda za nijansu bolja.
N

Naopako

pre oko 1 godinu

Trebala voditi bar pet razlike sta je sve promasila. Znaci nisi ni gledao tekmu…
L

Lala land

pre oko 1 godinu

Trener kome stoper sa najslabijom tehnikom igra desnog beka, desni bek igra levog beka, kombinacija Ljubi stopera, ne zasluzuje da igra evropu! Traore je Nesta za Ljubija, pa nek Zbilja govori ko treba da igra. Drugu za redom Zuka slab.
L

Llllllxx

pre oko 1 godinu

Haa evo coveka koji na svim vestima prica isto.Promeni plocu.Voli sam vojvodinu i ne pljuj i kad ne mora.Aj sad ok.Al Traore ili si mu agent ili prijatelj.Idemo vosice
P

Psssssss

pre oko 1 godinu

Aj sad da je moglo bolje moglo je.Ko.je taj ko ne zgresi.Za moj ukus ovaj Ljubisavljevic igra sije.Greske se u igi desavaju.Ko ce nama ugoditi.Bod idemo sledecu na 3.
S

Srpska Atina

pre oko 1 godinu

Ostaviti na klupi Urosa Nikolica, Malbasu i Simica na ovakvoj utakmici je stvarno amaterski potez trenera.
G

Gliston

pre oko 1 godinu

Gleadalaca 300! Sramota za Kragujevac! Prozivaju se Lazarevac, Surdulica, Lucani, i Ivanjica..., a u Kragujevcu dodje 300 gledalaca. Njima stalno nesto smeta, kisa, vetar, vrucina, hladnoca, termin, radni dan, ali stadion zvrji prazan, osim kada gostuju blizanci!
d

d. g.

pre oko 1 godinu

Toliko gledalaca ima i Partizan. Termin utakmice radni dan u 16. I to po tebi ne utiče na posetu. Radnički nije igrao 5 utakmica u normalnom terminu. I kad je vikendom kolo njega prebace za ponedeljak ili petak. Termine diktira arena.
ц

цоа

pre oko 1 godinu

Неприхватљиво ми ово 300 гледалаца, сигруно је грешка, надам се да је било 3.000
N

Naopako

pre oko 1 godinu

Pitanje je dal je bilo 300 rekao bih 300 sve sa igracima i trenerima