Komentari na vest

Vratio se TotenhemSON! (VIDEO)

S

Sta je to

pre 5 meseci

TotenhemSon?
S

Svabo

pre 5 meseci

Son servira golove na tacni a ovi sto su dali gol slave svoj ego. Raspad od tima
J

Jao ne

pre 5 meseci

Sad će nepoznavaoci fudbala ponovo da pišu kako ovi luzeri imaju šanse za titulu. Ja vam molim da se saberete. Luzerski Totenhem nema nikave šanse.
z

zamisli

pre 5 meseci

Ovakav poro koji deli lopte kao pirlo greje klupu raspalom penzioneru karvahalu u repki

Suptilni utovar

pre 5 meseci

Da li je Postekoglu genije ili mali veseljak? Napadati u kontinuiteti sa 6-7 igrača, a posle braniti svaku kontru 3 na 3 ili 4 na 4 je pomalo previše riskantno. Lep fudbal za oko nije sporan, ali da li je to pravi recept za dobar rezultat? Ponos je biti navijač Totenhema!
H

Ha ha ha ha ha ha

pre 5 meseci

Sramota je navijati za tako luzerski klub!
O

Opet i opet

pre 5 meseci

Ja tebi pišem da je sramota navijati za raspali Totenhem. Čega as pametan stidi... dalje znaš.
p

pikoloo

pre 5 meseci

Da vam ispričam jedan vic. Španiji ovakav Poro grije klupu,a igra im Karvahal 😂😂😂
O

Ošamarila me klićom

pre 5 meseci

Nikad bolji Richarlison u ovom dresu. Vraćao se u odbranu i uzimao lopte, učestvovao u akcijama i davao golove. Davies odličan u odbrani. Bravo! Ma koliko izlizano fraza zvuči, ovo još nije Angeov tim. Treba strpljenja i pojačanja, po mjeri trenera, i tek onda da očekujemo bilo kakve rezultate od ovog tima. Do tada, sve je bolje od 8. pozicije i katastrofalne igre pod prethodnim trenerima.
Б

Блок

pre 5 meseci

Ово није реално колико екипе имају повређених играча ,не само ова два тима. Никад тако није било...толико тимова.
n

ne tupi

pre 5 meseci

Uvek je tako bilo,jer nisi gledao PL do pre 2.god.
Б

Блок

pre 5 meseci

Није тако било .Деси се Арсеналу нпр ...али се не деси да 7-8 екипа има 10+ играча ван тима.Држ се ти гледања ријалитиија дуже од две године .
B

Beks - NUFC

pre 5 meseci

Knedla mi u grlu, tuga me neka opalila, samo što suzu ne pustim... Znao sam pre meča da Newcastle gubi ovu utakmicu. Dvanaest povredjenih igrača, istrošenost ovih što neprestano igraju - rezultat je ovo. Ova ekipa je iscedjena u svakom smislu, tačno se vidi da nemaju duše... Veliko je pitanje kako će se ovo završiti. Moram priznati da sam ljut i razočaran i u Haua. Ne mogu da verujem da nije danas poštedeo Tripijea koji je počeo da se sapliće od premora, da nije odmorio Gordona koji nema više snage ni u duelima niti u driblinzima, da nije izvadio Bruna da predahne drugo poluvreme... Zar nije mogao danas Kraft da igra umesto Tripijea?! Zar mali Holl nije mogao da počne pre Gordona?! Longstaf pre Bruna?! Čemu služe ove zamene, ako im se u ovim okolnostima nije pružila prilika?! Po meni, Hou nije dobro rasporedio minute u ovim utakmicama. Nije dobio ništa, a ekipa je apsolutno iscedjena i slomljena! Brinem...

ZetaReticuli

pre 5 meseci

Saosećamo sa vama lokalcima Njukasla. Lepo što učite srpski i družite se s nama po komentarima
V

Vuk 981

pre 5 meseci

Nije valjda da si nam ti ljut i razočaran?
G

GOCE GOSTIVAR

pre 5 meseci

Son je u ovom trenutku najbolji igrač lige, bukvalno bez Medisona sam vuče Totenhem.... Rišarlison napokon strelac, Džonson dobar, Kuluševski odličan. Romero umalo crveni opet da dobije bez ikakve potrebe pri rezultatu 3:0.Šteta za Rišarlisona što je kasno počeo da daje golove......ode on u Arabiju a na njegovo mesto stiže Openda ili Ivan Toni.
J

JWest

pre 5 meseci

Kakav je Son majstor fudbala...

Sliks17

pre 5 meseci

Jos pre par godina sam pisao da bih ga voleo videti u Unitedu. Da je bilo sreca da su za njega dali 85 miliona a ne za onog polu-manekena Entonija
G

GOCE GOSTIVAR

pre 5 meseci

Livi dok je predsednik Totenhema NIKADA više neće svoje najbolje igrače prodavati suparnicima u Ligi. Pep je za Kejna nudio 100 milona funti a ćelavac je tražio 150 milona samo da ga odbije i tog leta Pep kupi Griliša za 100 milina funti.
s

sprdnja

pre 5 meseci

Gdje su bili, bili 5 -ostali 5 ahahahshah
T

Tačnosti

pre 5 meseci

Upravo tako. I nisu za bolje. Ma i to im je mnogo.
s

sprdnja

pre 5 meseci

Šta nije istina od napisanog pa udarate minuse?Eto bio je 15 pa se vratio 😂😂😂😂