Vremenska mašina: Ko je najviše uložio u pojačanja od 1991. do danas (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | sub. 16.03.19. | 14:07

Zanimljiva "trka"...

Ne prođe dan se u svetskoj fudbalskoj javnosti ne povede priča o bogatima i siromašnima, tradicionalnim i "plastičnim" klubovima, novcu generalno i njegovom uticaju na poslednje uspehe. 

Da li je više uložio Gvardiola ili Murinjo, koliko će biti potrebno Mančester Sitiju da dostigne nivo najvećih klubova Evrope ukoliko nastavi da kupuje u ovom ritmu, da li se i koliko može bez ozbiljnih ulaganja? To su samo neka od pitanja koja se nameću. Ni komentari samih trenera i čelnika klubova nisu retkost. Danas se, eto na primer, oglasio Niko Kovač, šef stručnog štaba Bajerna...
"Naravno da novac ne pobeđuje uvek, ali Jirgen Klop je potrošio oko 500.000.000 evra u poslednje četiri sezone, dok mi, uprkos činjenici da smo lideri Bundeslige nismo u situaciji toliko novca da izdvojimo na pojačanja. To je prednost kakvu uživaju Englezi“, kazao je hrvatski stručnjak pokušavajući da opravda ranu eliminaciju Bavaraca iz Lige šampiona ove sezone. 

Izabrane vesti

U svakom slučaju, neko se lepo dosetio da izračuna koji su to klubovi najviše novca potrošili na pojačanja počevši od leta 1991. godine i sve to fino spakovao u jedan zanimljiv video. 

Da vam ne otkrivamo rezultate. 

Uživajte u nekoj vrsti vremenske mašine...

 


tagovi

Serija APremijer ligaPrimeraBundesliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara