Foto. Starsport
Foto. Starsport

Vučelić: Imamo prednost koja nam daje velike izglede da osvojimo titulu

Vreme čitanja: 2min | sre. 12.01.22. | 10:26

Predsednik crno-belih uveren u prolećni uspeh kluba

Snegom prekriveni sportski centar Partizan-Teleoptik danas je ponovo oživeo pošto su se igrači lidera Superlige Srbije vratili profesionalnim obavezama nakon zaslužene pauze. Na prozivci koju je održao Aleksandar Stanojević, neposredno po ozvaničenju novog ugovora, prisustvovalo je 27 igrača, a ambicije crno-belih u prolećnoj sezoni uoči prvog izlaska na terene u Zemunu u 2022. godini pre stratega kluba iz Humske izneo je Milorad Vučelić, predsednik Partizana.

Izabrane vesti

"Dragi igrači i poštovani članovi stručnog štaba, pre svega, čestitam vam jesenju titulu. Analitičari koji su precizno računali kažu da je ovo najbolja jesenja sezona u istorji Partizana. To je matematika, a ja znam koliko je to pokriveno, znojem, znanjem i borbenošću koje ste pokazali u prvenstvu, Kupu Srbije i Evropi. Mi smo jesenji prvaci, sa prednošću koja nam daje velike izglede da osvojimo titulu. U našem narodu postoji izreka prvo skoči pa reci hop. U našem slučau prevedeno - mi smo u rekordnom skoku, samo još da kažemo hop. Zanimljivo je da je Partizan jesenji šampion u godini koja je označila uspon srpskog fudhbala, sinhrono. Tome je doprineo učinak vas, igrača, ali i mnogo korektnije suđenje, kao i niz drugih preduslova. Vama bi trebalo da bude motiv da u narednim godinama odmenite Mitrovića, Lukića, Pavlovića, koji su ponikli u Partizanu. Da nastavite uspehe kad dođe smena generacija. Možda će neko igrama zaslužiti i da bude deo reprezentacije", kazao je prvi čovek crno-belih.

Izuzev Rikarda, na prvom treningu nije bilo izostanaka, a očekuje se da tokom zimskog prelaznog roka konkurencija bude dodatno zaoštrena, dok je Vučelić istakao da i povratak igrača koji su imali zdravstvenih problema predstavlja sam po sebi pojačanje.

"Naša pojačanja pozdravljam posebno, tu mislim na Markovića i Natha, kao i Pantića, koji se dvaput povređivao. To su naša pojačanja. Nadam se da će ih mimoići povrede. Voleo bih da se svi vakcinišete, da se time ne poremeti naš pobednički kod. Želim i da čestitam našem šefu stručnog štaba što je produžio ugovor sa Partizanom i ostaće do juna 2024. godine. Napred Partizan, živeo Partizan".

Na reči predsednika kluba nadovezao se Aleksandar Stanojević.

"Ovde smo svi na istom putu. Svi želimo da nastavimo dalje, bez ikakvih zareza i situacija. Slušamo priče da mi nešto već slavimo, daleko od toga. Izuzetno smo oprezni i fokusirani, svesni šta nas čeka u narednom periodu. To nam daje motivaciju da radimo još jače i da podignemo nivo za 20-30 odsto. Ne mislim da smo nešto uradili dosad, pokušaćemo da u pravičnoj borbi do kraja ispunimo ciljeve, a mi smo to zaslužili", rekao je strateg Partizana.


tagovi

Milorad VučelićFK Partizan

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara