Foto: Starsport
Foto: Starsport

Zvanično: Partizan produžio ugovor sa Stanojevićem

Vreme čitanja: 1min | sre. 12.01.22. | 09:41

Strateg crno-belih stavio paraf na nastavak saradnje

Početak drugog dela sezone u Humskoj ukrasila je vest da je Aleksandar Stanojević, strateg Partizana, produžio saradnju sa klubom potpisavši ugovor na dve i po godine.

Izabrane vesti

"Veliko je zadovoljstvo svih u klubu jer smo se dogovorili oko produžetka ugovora sa šefom stručnog štaba. Nije bilo teško naći zajednički jezik. Sale Stanojević je veliki navijač Partizana i dogovor oko produžetka ugovora trajao je dva-tri minuta. Idemo sada ka cilju da osvojimo tuitulu, da je vratimo u Humsku, takođe cilj nam je da osvojimo Kup Srbije i da nastavimo sa borbama u Evropi", rekao je Miloš Vazura, generalni direktor Partizana koji je istovremeno poželeo sreću šefu stručnog štaba u daljem radu.

Novi ugovor biće na snazi do leta 2024. godine, a Stanojević je takođe istakao zadovoljstvo usled činjenice da mu je klub ukazao poverenje.

"Idemo zajedno u tom periodu. Nadam se da će biti sve kako treba, dobro smo sarađivali i nadam se da će se sve nastaviti u istom smeru", kazao je strateg crno-belih.

Podsetimo, Stanojević je drugi mandat u Humskoj počeo u septembru 2020. godine i u međuvremenu je crno-bele vodio na 74 utakmice. U prvoj sezoni po povratku aktuelnog stratega u Humsku crno-beli su ostali iza večitog rivala u Superligi i Kupu Srbije, ali nastavak aktuelne sezone dočekuju na liderskoj poziciji u prvenstvu i uz visoke ambicije na sva tri fronta.



tagovi

Aleksandar StanojevićFK Partizan

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara