Vukanović Zvezdin za 350.000 evra!

Vreme čitanja: 2min | uto. 15.01.19. | 16:48

Pregovori srpskog šampiona i Kruševljana u završnoj fazi

Putevima Miloša Vulića vrlo lako bi mogao da krene i Aleksa Vukanović! Najavili su na Marakani smanjivanje broja igrača, ali su se odlučili da konkretizuju pregovore sa Napretkom oko angažovanja najboljeg strelca  Superlige. Prema saznanjima MOZZART Sporta pregovori dva kluba idu u dobrom smeru i ne bi bilo iznenađenje da krilni napadač Kruševljana u narednih nekoliko dana pojača srpskog šampiona. Kako saznajemo, crveno-beli su spremni da na ime obeštećenja klubu iz Lazarevog grada isplate 350.000 evra.

Aleksa Vukanović je psole odlične sezone u dresu Napretka, tokom koje je postigao 12 golova, jedan od najtraženijih igrača iz Superlige. Pominjalo se da ima konkretne ponude iz Azije i Francuske, ali Crvena zvezda je delovala iz prikrajka. Bez obzira što je Vukanovićbio vrlo interesantan sportskom sektoru crveno-belih.

Izabrane vesti

Crvena zvezda je popunjena na krilnim i napadačkim pozicijama. Tačno je da crveno-beli imaju viška igrača, ali na Marakani vlada i sledeće mišljenje – sve što valja u Srbiji moramo da dovedemo u Zvezdu pre evropskih kvalifikacija. Upravo im je to bila vodilja da uđu u novu rundu pregovora sa Napretkom.

Priča je konkretizovana i vrlo brzo se čeka konačan dogovor. Istina, Kruševljeni čekaju i dalje ponudu koja se ne odbija iz inostranstva, ali nemaju mnogo vremena za taktiziranje. Posebno što Vukanoviću ističe ugovor narednog leta.

Vukanović može da igra kao centralni i desnokrilni napadač gde vlada najveća konkurencija u timu Vladana Milojevića. Na toj poziciji je neprikosnoven Ben, a šansu vrebaju Srnić i Kafu...

Moguće je da crveno-beli žele da se obezbede u slučaju da neko od nabrojanih fudbalera napusti Marakanu u zimskom preleaznom roku. A postoje indicije da će tako nešto desiti.

(Foto Star Sport)


tagovi

Aleksa Vukanović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara